sedliak Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Mám taký problém. Motor slape pekne, len auto je hrozne lenivé a pri zošlapnutí plynu dymí viď obrázok. Sú tam nové náplne, turbo je OK, vstreky OK. Motor ma najazdené 233.000km. Myslíte že doslúžil? Alebo je chyba niekde inde? Citovat
sedliak Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 na voľnobeh alebo pri pomalom zosliapnutí nedymí viď foto 2. [upravil dne 3/3/09 sedliak] [upravil dne 3/3/09 sedliak] Citovat
sedliak Odesláno 3. březen 2009 Autor Odesláno 3. březen 2009 ešte keby tu bol. Tento ročník ešte nema EGR Citovat
ladosak Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Nestrácá se ti olej? Že by těsnění pod hlavou? Citovat
mio Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Nejezdíš náhodou jen krátké trasy?? Motor studený , nízké otáčky motoru. Citovat
pavloucha Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: sedliak ešte keby tu bol. Tento ročník ešte nema EGR opravdu?!! [upravil dne 3/3/09 pavloucha] Citovat
Guest Lukas4469 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 kluci mám 2.1 TD Peugeot 406 r.v. 1996, jak poznám že mám EGR ? Citovat
conti Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Původně zaslal: sedliak ešte keby tu bol. Tento ročník ešte nema EGR Ale tovíš že ho má!!! č.5!!! [upravil dne 3.3.2009 conti] [upravil dne 3.3.2009 conti] Citovat
pastorek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Neviem odkiaľ máš ten obrázok ale podľa serviceboxu žiadna 306ka nemala EGR ventil. Je tam uvedený až pri 406restyl pri motore 2,0 HDI. Ak by ten text bol \"ventil obtoku spalín\" tak by to bolo správne. Ten má i 306 1,9 TD. Možno sa mýlim. Citovat
oddie Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 EGR samozřejmě NEMÁ, neplácejte něco o čem nemáte ani páru! A i kdyby mělo, nebude se to chovat takhle. Bude to nějaká blbost, jde tam v přechodovém režimu moc nafty a ještě je blbě časovaná. V první řadě zkontrolovat nastavení rozvodů, zda sedí na aretační díry. Pak změřit plnící tlak turba - za jízdy! Pak odpojit hadičku z \"hříbku\" na čerpadle pro zvýšení dávky podle plnícího tlaku. Toto všechno proveď, a popiš, co to přesně přineslo, pak případně podumáme dále. Citovat
conti Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Jak to tak čtu, vidim pánové, že někteří ani nevíte co to EGR je. Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Jasně, a poučovat nás tu bude někdo, kdo sem umí akorát tak nalepit obrázek, a nic víc. Kdyby ovšem aspoň uměl nalepit ten správnej, ale on prostě vezme první, co mu pod ruku přijde, nezeptá se ani na verzi, a hned musí cancat. Tohle auto je r.v. 93, tedy starý model, jestli sis náhodou nevšiml vedle, a ten EGR NEMÁ, ani verze DHY, ani D8A jej ve starém modelu nemá, a nemá ani žádnou řídící jednotku. Ten obrázek, co jsi sem plácnul, je z nového modelu, a když nevíš, že existuje starý a nový model a jsou mezi nimi rozdíly, tak sem radši nic nelep a nebo se aspoň na ten model nejdřív zeptej, než tu začneš tahat triko. Citovat
kupák Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 No tak nás pouč... Původně zaslal: oddie Jasně, a poučovat nás tu bude někdo, kdo sem umí akorát tak nalepit obrázek, a nic víc. Kdyby ovšem aspoň uměl nalepit ten správnej, ale on prostě vezme první, co mu pod ruku přijde, nezeptá se ani na verzi, a hned musí cancat. Tohle auto je r.v. 93, tedy starý model, jestli sis náhodou nevšiml vedle, a ten EGR NEMÁ, ani verze DHY, ani D8A jej ve starém modelu nemá, a nemá ani žádnou řídící jednotku. Ten obrázek, co jsi sem plácnul, je z nového modelu, a když nevíš, že existuje starý a nový model a jsou mezi nimi rozdíly, tak sem radši nic nelep a nebo se aspoň na ten model nejdřív zeptej, než tu začneš tahat triko. Však já to myslel ironicky, když jsem ten jeho výkřik do tmy \"Jak to tak čtu, vidim pánové, že někteří ani nevíte co to EGR je.\" našel pod příspěvkem Tvým a pastorkovým... Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 kupák: jasně, já vím, taky to bylo adresováno na dotyčného... Citovat
conti Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Takže pane \"chytrej\" Pokud nemá EGR, tak ho nemá. To tvrdíš ty. Třeba jsem se zmýlil. Ale o tom ta diskuse je. Každej se může poučit. Já jen vim že EGR už měla i 205ka někdy v roce 91. Proč by ho neměla mít 306ka generačně novější auto. Ty tvrdíš že mu to dělá moc nafty, já tvrdim že to auto nemá vzduch. Proč? Kdyby to mělo moc nafty, bude muto na plný plyn hulit, ale auto pojede jak z praku. Ale jak jsis jistě všiml, on píše, že mu moc nejede. Já říkám nemá vzduch. Proč? 1. Pokud má EGR, zůstává otevřený pouští do sání moc spalin a má málo vzduchu. 2. Ucpaný vzduchový filtr 3. Pokud by měl kat, tak ucpaný. Nemůžou-li spaliny ven, nenasaje ani dostatek vzduchu. 4. Nefunkční turbo. Nemá-li tedy kat, ani EGR, typuju to turbo. Uvidíme kdo měl pravdu. Pak někoho pomlouvej, koho neznáš. Omlouvám se za to oslovení [upravil dne 4.3.2009 conti] Citovat
oddie Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Ano, klasika, vleze sem jouda, co se ani nerozkouká, ale hned se začně navážet do ostatních, že nic nevědí. Takových už tu bylo 205 má EGR - jenže JEN A POUZE u motoru DJZ, což je 1,9D - BEZ TURBA. K motoru s turbem se EGR začalo dávat až později. PROTO ho ten první model 306 1,9TD nemá! A stejně tak ho nemá první model 306 1,9D s motorem D9B a výkonem 51kW - EGR má zase jen a pouze ta slabší verze DJZ 47kW. Co takhle nejdřív okouknout, kdo o téhle problematice kde co ví, když už ani neumíš používat ten katalog, z kterýho jsi předtím vytáhl ten obrázek, hm? Co se týče vzduchu, psal jsem výslovně \"změřit plnící tlak turba\". Nauč se číst. Citovat
conti Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Hm tak jo, Joudo. Jsi mi rozesmál. Máš jako vždy pravdu. Co jinak děláš? Neříkej že jsi motorář ve značkovém servisu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.