Přejít na obsah

conti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

Vše od uživatele conti

  1. Mám jich pár v šuplíku. Ale jen nové. Pokud bys měl zájem, musíš dodat číslo čerpadla. (conti@seznam.cz)
  2. conti

    Membrána ruční pumpičky 405

    Zkus v Autobenexu.
  3. conti

    Repas vstřiky-vysoké korekce

    Řídicí jednotka koriguje vstřikovanou dávku +/- 5mg/zdvih. Tudíš tady je tolerance pro ty co se rádi vrtají ve svém jezdícím autě a rádi vyhazují peníze za testování vstřikovačů.
  4. conti

    Repas vstřiky-vysoké korekce

    Proč řešíte takový pí....y, když auto jezdí a je vpořádku. Je třeba si uvědomit, že korekce vstřikování neřeší jen vstřikovače, ale taky koriguje kompresi jednotlivých válců. Ta nemusí být vždy u každého válce stejná. Proto řídící jednotka upravuje vstřikovanou dávku tak, aby běh motoru měl kultivovaný chod a rovnoměrný volnoběh. Když si chci dobře jezdící auto rozmr..t, ač tomu nerozumim, koupim si diagnostiku a pustim se do něj. Hm, tak to radši budu jezdit.
  5. Čerpadlo ze 406ky je jiné.
  6. Jestli má ta řemenice středový unašeč, tak ten se nemá sundavat. A jestli ne, měla by mít řemenice drážku na klínek.
  7. Pak tam máš ještě snímač polohohy vačky čerpadla, ovládací ventily pro vstřikování a předvstřik a stop. Celkem jednoduchý ne. Jinak nastavení čerpadla vůči klikovce se dělá na kolík.
  8. 306-ka v žádném případě čerpadlo Lucas-Epic nemá!!! A hlavně jste tohle pěkně rozvrtali. Hmm, když vidim ten snímač rotoru, připrav si pěkné peníze.
  9. Korekce je +/- 2mg.
  10. conti

    Netěsný vstřikovač

    Nikdo tě kamenovat nebude. A neměl bys všemu věřit, co kdo kde napíše. Vstřikovač neni s čerpadlem spojenej jen vstřikovací trubkou, ale právě taky s tou slabou přepadovou hadičkou. Hadička ústí do hlavní přepadové trubky a ta do čerpadla.
  11. conti

    "výstup z "čerpadla Bosch 1,9 TD

    To je odvzdušnění a měl bys to dát čerpadláři. Hmm, dělám čerpadla.
  12. conti

    Diagnostika lexia

    Tak to je k ničemu!
  13. conti

    Diagnostika lexia

    Ještě by měl někdo napsat, kterej čudlík se mačká na opravení závady. Smazat nezabírá. To jsem ztoho jelen.
  14. conti

    seřízení čerpadla lukas

    Asi bych se nejdřív podíval jestli nemáš pod pedálem kus hadru. A nesměj se. By ses divil kolikrát jsem to viděl. A jak se divil teprve řidič.
  15. Hlava může být prasklá. Ale taky zkroucená. Demontáž tě nemine.
  16. conti

    Dynamické nastavení čerpadla

    Žádné rysky tam nejsou. Najdeš si horní úvrať zaaretováním klikového hřídele. Pak si uděláš křídou značku na řemenici a naproti na bloku. A je to. Jestli máš stroboskop se stupnicí, stupně přečteš na displeji.
  17. Čéče, přesah pístu se nehledá. Ten se měří. Hlava s tím nemá vůbec co dělat. I když se brousí. Nebo tobě koukaj písty z hlavy? Prostě a jednoduše vezmeš magnetický stojánek, indikátor a změříš přesah pístu v horní úvrati, kolik vyčnívají nad blok. Nejlépe všechny a vypočteš průměr. S naměřenou mírou zajdeš do prodejny a prodavač ti prodá to správné těsnění.
  18. conti

    Diagnostika lexia

    Omegascream: Ty hledáš někoho kdo rozumí diagnostice? Někoho kdo třeba studoval obor diagnostik s maturitou, kdo jezdí každoročně na školení a platí za každé kolem 5litrů? Aby ti udělal na autí diagnostiku a řekl čím to je a kde je závada? A ty si to potom opravíš sám, nebo u někoho jiného? Pochopil jsem to dobře? Doufám že tušíš kam tě pošle!!!
  19. Je to solenoid předvstřiku. Originál Delphi cca7400Kč. Náhrada neoriginál cca 4500Kč.
  20. Ta cívka je tak drahá, protože je tam integrovaný imobilizer. Můžeš ji nahradit obyčejnou a ta se dá pořídit i za 300Kč, pokud nebudeš chtít originál díl.
  21. Napiš číslo čerpadla. Řeknu ti co to je i kolik to stojí.
  22. conti

    Diagnostika lexia

    nevim z jakýho kmene pocházíš ale o oslovování woe a rady co mam dělat si nech pro někoho jinýho Na hrubej pytel - hrubá záplata!!! To máš za ttoho debila. Vše dobrý
×
×
  • Vytvořit...