PESEK79 Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Cau vsichni,chtel jsem se zeptat,jestli se daji koupit brzdove trubicky na P309 ve druhovyrobe nebo jestli je nekdo nevyrabi a neposila na dobirku.Dik za odpovedi... Citovat
vix Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Dela je Vasenda, nekdo tvrdi, ze tam jdou z Favorita.. Pro inspiraci doporucuji clanek Brzdove trubky z 4/5 2004 http://www.peugeot-club.com/topic/3780-brzdove-trubky/ Citovat
oddie Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Mohu potvrdit, mám je na autě Ale že by je posílal na dobírku, o tom pochybuju. Ty trubky se vyrábějí na místě podle starých, vysápaných z auta, ono naohýbat to je docela pakárna... Jinak trubky jako náhradní díly dodává i přímo Peugeot - ale jsou a) drahé jako prase b) jsou měděné, takže nemají takovou pevnost jako ocelové. Ty ocelové, co maj u Vašendy, jsou vpravdě luxusní - s atestem na pevnost, uvnitř poměděné, a zvenku oplastované. Citovat
Petano Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 muho to jen potvrdit Vasednovi mi to menili v ramci repase zadku a mel jsem tedka zhozeny zadni kolo tak jsem koukal co to tam mam za krasny veci ... dost se to vyjima v tom orezlem a zadelanem okoli :) Citovat
oddie Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Je to věc, kterou doporučuju udělat - ty trubky u těhle pažoutů vedou kolem nádrže dost neš?astně, a rychle reznou. Kdo byl na srazu ví - u 205 r.v.93! jsem jí při plném brzdění prošlápl - prostě byla tolik narezlá, že tlakem praskla. Je to jen v té oblasti nad nádrží, asi půl metru, není tam ani vidět, takže se to blbě kontroluje. Jinde byly ty trubky OK, ale vyměnit je samozřejmě třeba komplet od předního spoje.... Byl to docela šok, auto z r.93, ani stopa po rezu, a stejně to prdlo Citovat
Majkl Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Jó mě trubky měnil Vašenda a konečně mam klid.Jen se u toho krapet zapotil.Ale výsledek v pravdě profesionální a to již na první pohled.:D:D Citovat
Jardaned Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 mně dělali trubky taky u Vašendy,musela jít ven i nádrž,ale výsledek je super a cena byla taky přijatelná.K tomu nový čuňata na zadek a brzdy jsou teď jak žiletky. Citovat
Ladis Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Kacířský dotaz na Rebika. Když ty trubky dělají z metráže, zda by v rámci bussinesu a po dohodě nachystal ty trubky na 205 v patřičné délce a já se už s nima popasuju.Zase někdo, kdo chce na svém autě kutit Ale proč ne, se ptám .... Jestli myšlenka neodporuje vizi servisu Vašenda a pak samozřejmně ta CENA. Citovat
zoby Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 připojuji se k Ladisovy: taky bych uvítal, kdyby to mohli vašendovci připravit pro 205-ku a já bych si je instaloval. chystám se v létě dělat go a nádrž půjde ven, tak a? se nemusí sundávat 10x... Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Jako, že by vzal rouru určité délky, nacvakal na to ty koncovky, a poslal? No, tak to nevím, ale jestli si vzpomenu, tak se večer zeptám. Já na jejich místě bych to teda asi nedělal - a nebo za dost draho, ona je to taková práce na ho... Citovat
Karel Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Pro PESEK79 jestli jsi z Frýdku, tak si zajeď k Olešné za bývaly Daewo autosalon. Dělají tam brzdové trubky na míru. Citovat
Ladis Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Oddie, jo. Asi tak nějak.... Prostě jenom na délku nacvaknout koncovky a já se pro ně zastavím. Otázka domluvy, případné zálohy. Bez ohýbání a jinačích vychytávek. Jenom trubky. Pokud jsou těch parametrů jak píšeš, tak to zní zajímavě. A cena většinou takhle v metrovce bývá velice solidní. Pak je tam promítnutá práce a ta pakárna s instalací, to je ta větší položka díla. Teda, tak jak to vidím já a jak jsem již několikrát realizoval na různých samohybech Citovat
oddie Odesláno 27. květen 2004 Odesláno 27. květen 2004 Dobrá, pokud se sem Rebik nekoukne dřív, a nezapomenu na to, zeptám se. Citovat
oddie Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Tak nic.... tak slez.... tak další.... Brzdové trubičky na dobírku od Vašendy nebudou, jen při servisu, s montáží. Ještě zvážím a zkonzultuji, jestli bych si to nevzal na triko já sám, ale je to otázka ceny a zájmu. Citovat
zoby Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 ladis psal, že by se pro ně zastavil. to znamená, že dobírka odpadá. a když už by tam pro ně jel, tak by mohl i pro mě a pak by mi to dal. To ODDIE: máš tam ode mě mail Citovat
oddie Odesláno 2. červen 2004 Odesláno 2. červen 2004 Jak říkám, jen při servisu, i s montáží. Zkusím do konce týdne vymyslet nějakou kalkulaci, pokud bych to dělal já, ale zatím nic neslibuju... Citovat
oddie Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 Jinak Zoby: mail se vrátil jako nedoručitelný... Citovat
zoby Odesláno 3. červen 2004 Odesláno 3. červen 2004 to je divný zkus to prosím znovu: zoby@centrum.cz Citovat
oddie Odesláno 4. červen 2004 Odesláno 4. červen 2004 Takže odhad: pokud bych si pořídil ono udělátko na výrobu těch brzdových trubek, stála by trubka 100,-Kč paušál (za obě koncovky) + cca 200,-Kč/metr. Těch 100,-Kč paušál je jistý, těch 200,-Kč/metr ještě upřesním, možná by to bylo ještě o chlup míň, víc určitě ne. Takhle to orientačně vychází na cca polovinu cen u Peugeota (z katalogu). Takže se ptám: jaký by o to byl zájem??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.