Pe.Tr Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Pe.Tr ja mam připravenou fintu , pokud mě policie zastavi zhasnu svetla i motor , vylezu z auta bez kliču , na to konto se me auto zamkne a ja budu hrat neštastnika . ... A bez dokladů... :-D Citovat
budvar Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: pastorek Škoda že je to ojedinelý prípad. Škoda? ano,škoda---v autě je něco,co tam nemá být!!! všichni to přece víme a přesto se to montuje (hlavně,že já vidím--a ty,co jedeš proti mě--se pos.. ) není to schválené--nemá to v autě co dělat -tečka Jenže to není o Xenonech! Je to o lidech! Moje neoslňujou vůbec a taky jsou dodělaný! Neházej všechno do jednoho pytle, to mě vždycky nadzvedne, takovejhle názor. Kdyby jsi to měl v autě, nic by to nikomu nedělalo, taky by tě s--ly takový nesmyslný kecy. Taky mě štvou lidi, kteří to mají a nemaj to pořádně seštelovaný, ale upřímně, to má i spousta těch, co maj obyčejný žárovky a daleko horší je neseřízená žárovka než seřízenej xenon. Já seřizuju světla cca každý 2-3 měsíce, jak často Ty? [upravil dne 28/2/09 jarajarda] Snad si na to vzpomenu a až se někde na srazu třeba potkáme, chtěl bych to vidět... Já nemám na to asi štěstí, ale ještě sem nic takovýho neviděl... Pro mě sou lidi s těmahle vymoženostma (xenony) noční můrou... Svítí si potkávacíma jak já dálkovýma a když potkám v noci mimo město po sobě jedoucí 4-5 takových xenonářů, přestává vešekerá sranda, páč vidím prd a nemůžu si pamatovat půl kilometru před sebou... Na druhou stranu kéž by bylo víc lidí, kteří teda opravdu mají takový který neoslňují, ačkoli sem to snad fakt nikdy neviděl... Citovat
malypeto Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Pe.Tr ja mam připravenou fintu , pokud mě policie zastavi zhasnu svetla i motor , vylezu z auta bez kliču , na to konto se me auto zamkne a ja budu hrat neštastnika . Podobny pruser sa mi stal v Rakusku so 405kou ma namerali,ze guten tag atd doklady som mal v taske v kufri,vypol som motor,vystupil z auta zabuchol dvere,a kluce v spinacke. aj ked som vedel ze sa samo zamyka po zatvoreni poslednyh dveri a pruser bol na svete.Skoro som miesto 30€ za prekrocenie ryhlosti platil 250€ za odtah na najblizsie parkovisko... Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Tak ked je to take super protizakonne a zle, preco je len v CR a SR tolko obchodov, kde sa daju kupit xenony na vsetky auta??? To je potom ako predavat drogy nie:D Preco potom niesu tieto obchody pokutovane za to ze ponukaju tovar ktory je v rozpore so zakonom:myslim....ja som si doteraz myslel, ze dovod pre nepouzivanie xenonov je len to oslnovanie, ale nieco som si o tom teraz precital a nejako sa mi to nepozdava:blicismajlik:bacha Citovat
AnotherOne Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Obchody to predávajú ako tuningové diely s upozornením, že nie sú schválené na prevádzku a môžeš to používať napr. na športových podujatiach, zrazoch ap. To protizákonné nie je. Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: malypeto Původně zaslal: Pe.Tr ja mam připravenou fintu , pokud mě policie zastavi zhasnu svetla i motor , vylezu z auta bez kliču , na to konto se me auto zamkne a ja budu hrat neštastnika . Podobny pruser sa mi stal v Rakusku so 405kou ma namerali,ze guten tag atd doklady som mal v taske v kufri,vypol som motor,vystupil z auta zabuchol dvere,a kluce v spinacke. aj ked som vedel ze sa samo zamyka po zatvoreni poslednyh dveri a pruser bol na svete.Skoro som miesto 30€ za prekrocenie ryhlosti platil 250€ za odtah na najblizsie parkovisko... ti co moje auto znají , ví kam tim mířím . určitě bay mě ani odtah ani rozbijeni okenka nečekalo Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Obchody to predávajú ako tuningové diely s upozornením, že nie sú schválené na prevádzku a môžeš to používať napr. na športových podujatiach, zrazoch ap. To protizákonné nie je. No tak na strankach so xenonami vidim vacsinou toto --> \"Nami ponúkané sady sú na našom trhu jedinečné z titulu vysokej kvality. Všetky naše xenóny prešli certifikáciou v dvoch úrovniach, držíme certifikát kvality ISO 9001 a taktiež automobilový 14.001. Tento atribút našich produktov ich radí do špičky vo svete.\" ...a na jednej stranke som vo FAQ nasiel natuto odpoved na to, ze to nie je schvalene a ci to prejde STK:\"To záleží na každém STK, demontáž výbojek a zpětná montáž trvá dle modelu 5 minut.\" ...ale o tuningu nikde ani zmienka, akurat sem tam ze tuningove sady su drahsie:myslim . . . no kazdopadne je tato tema cim dalej tym zvlastnejsia:D...dobre ze som ich nebral za 3000 celu sadu, ked som mohol:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 To platí nie len o xenónoch ale drtivej väčšine tuningových doplnkov. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Fusion Musím si sehnat krabičku od Osram Cool Blue a prásknu jim to do ruky. By mě zajímalo co pak vymyslí. Musím líp ukrýt ty balasty.. ja jim vzdy tvrdim, ze to je UPSka baterky - vedi hovno co to je Citovat
AnotherOne Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Fusion Musím si sehnat krabičku od Osram Cool Blue a prásknu jim to do ruky. By mě zajímalo co pak vymyslí. Musím líp ukrýt ty balasty.. ja jim vzdy tvrdim, ze to je UPSka baterky - vedi hovno co to je To sú blbci. UPSka baterky môže byť v aute najviac jedna a aj to napojená na zadné svetlá. Citovat
tomike Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Balasty mam podobne ako MatrixChose ukryte pri baterke a RJ, ale neviem ci nato skocia ked otvorim kapotu. Raz mi to uz preslo. Ak ich budem musiet dat dole tak pojdu na moj Fiat 500 a tam ma pri mojom rocnom najazde do 2 tisic km dufam nestihnu chytit a fifina bude vyzerat cool. [upravil dne 28.2.2009 tomike] Citovat
Medvěd Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Souhlasím s Pastorkem, ozzy a spol. - dobastlený xenony na autě nemaj´co dělat a pokud po tom policajti půjdou, jedině dobře. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 no, ja mam videt jen jeden balast a jeste kolem nej jen tak mimo jde cerveny kabel do zadu, sice do zesiku, ale ...... jednou uz to spolkly, ale to byli policiste max v pohode a nerejpali. Pochvalili a pustili :-) i modry parkovacky jim nevadily Citovat
tomike Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Uz to tu odznelo viackrat - ak su spravne nastavene tak neoslnuju viac ako zle nastavene ziarovky. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: tomike Uz to tu odznelo viackrat - ak su spravne nastavene tak neoslnuju viac ako zle nastavene ziarovky. Nesmysl, pokud to každej nacpe i do světel který nemají čiré sklo tak je to katastrofa, to světlo se tříští o to sklo a oslňuje to jako prase. Měl bych radost kdyby se to ze silnic uplně vymýtilo:bacha, protože fakt když potkáš auto s timhle bastlem tak seš rád že je silnice dost široká a že nejsou blízko krajnice stromy a pod.. Pokud je to v čirým s čočkou a je to seřízený tak to neoslňuje vubec, ale jak tam není čočka tak je to taky naprd, ale ne tolik co s vroubkovaným nečirým sklem. Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 uz jsem to tu taky psal. Pkud dobastleny xenony ven ze silnic, vyhodme bez milosti vsechny fabiatiky.......... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Scratch uz jsem to tu taky psal. Pkud dobastleny xenony ven ze silnic, vyhodme bez milosti vsechny fabiatiky.......... No to je taky kapitola sama pro sebe, jen oni za to nemužou, to je konstrukční vada, kdežto tihle xenonisti do toho šli dobrovolně Tim samo nic proti tobě, jseš jen obětí \"modernizace\" [upravil dne 28/2/09 Radek Hurvajz] Citovat
Guest Scratch Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 ne v poradku Radku, ja mam xenony dobastleny, ale fallko mi je srovnaval, a jeste jsem si je stahnul o stupen niz, ale obcas me ty fabie dost oslnuji. A ja ji mam sluzebni taky, ale kdyz si ty svetla stahnu, tak opravdu nic nevidim, a kdyz si je zvednu, tak oslnuju :-(. S xenama na me nikdo neblikne, ale s fobiii to mam kazdou chvili :-(. Takovy bastl pusti ven a s technickou, a s xenama delaji problemy :-(. NJN, co nadelame :-) Citovat
Edison Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Scratch ne v poradku Radku, ja mam xenony dobastleny, ale fallko mi je srovnaval, a jeste jsem si je stahnul o stupen niz, ale obcas me ty fabie dost oslnuji. A ja ji mam sluzebni taky, ale kdyz si ty svetla stahnu, tak opravdu nic nevidim, a kdyz si je zvednu, tak oslnuju :-(. S xenama na me nikdo neblikne, ale s fobiii to mam kazdou chvili :-(. Takovy bastl pusti ven a s technickou, a s xenama delaji problemy :-(. NJN, co nadelame :-) o stupeň??? To je celkem dost, nezdá se Ti? Kdyby tak o 0,1, max o 0,2, to bych ještě pochopil.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: Scratch ne v poradku Radku, ja mam xenony dobastleny, ale fallko mi je srovnaval, a jeste jsem si je stahnul o stupen niz, ale obcas me ty fabie dost oslnuji. A ja ji mam sluzebni taky, ale kdyz si ty svetla stahnu, tak opravdu nic nevidim, a kdyz si je zvednu, tak oslnuju :-(. S xenama na me nikdo neblikne, ale s fobiii to mam kazdou chvili :-(. Takovy bastl pusti ven a s technickou, a s xenama delaji problemy :-(. NJN, co nadelame :-) o stupeň??? To je celkem dost, nezdá se Ti? Kdyby tak o 0,1, max o 0,2, to bych ještě pochopil.. Myslel nejspíš stupeň na regulačním prvku;) [upravil dne 28/2/09 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.