Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ten zadni naraznik a tie predne vypukle svetla sa mne osobne nejako velmi nepacia,

ale ten interier vyzera celkom prijemne :) ..tym matnym chromom mi to trochu pripomina otcov focus :P

ale tak aspon vidno, ze na nu vo francuzsku nezabudli ;)

Odesláno

Mne sa nahodou velmi paci a smekam klobouk pred predajnou taktikou automobilky Peugeot. Chlapci velmi dobre vedia co robia. Ak si udrzi ceny terajsej 206 odlaka vela zakaznikov inych znaciek.:super

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Ty vole necakal som ze si este vo francuzku spomenu na motor 1.1 .

Taky jsem na to docela koukal, ale tak má to 44 kW, Fabia se taky dneska prodává s 1.2 HTP a stejnym výkonem (pokud se nepletu) tak proč ne...

Jinak z boku vypadá divně (jako by k tělu starý 206 někdo přivařil čumák z 207), zepředu jako 207, zadek se mi líbí a interiér je jednoznačnej posun kupředu :) ... Jsem zvědavej, kdy se 206 přestane prodávat, hned to asi nebude...

Odesláno
Původně zaslal: Don Martinez

Původně zaslal: Gitarista001

Ty vole necakal som ze si este vo francuzku spomenu na motor 1.1 .

Taky jsem na to docela koukal, ale tak má to 44 kW, Fabia se taky dneska prodává s 1.2 HTP a stejnym výkonem (pokud se nepletu) tak proč ne...

Jinak z boku vypadá divně (jako by k tělu starý 206 někdo přivařil čumák z 207), zepředu jako 207, zadek se mi líbí a interiér je jednoznačnej posun kupředu :) ... Jsem zvědavej, kdy se 206 přestane prodávat, hned to asi nebude...

Podľa informácií čo mám tak by sa mala začať predávať v apríli tak nechajme sa prekvapiť.

Motory by mali ostať len tieto tri akurát ma prekvapilo, že znovu budú dávať 1.1 do tohto auta. Keď si ho predstavím s emisnou normou Euro 5 tak to bude bieda.

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ehm dobre rano :D

No tak dobře nooo:) Já za to nemůžu, že teprve dopíjim svoji ranní kávu:D Mimoto sekci 206 nesleduju, protože žádnou doma nemám;)
Odesláno
Původně zaslal: Mef

Původně zaslal: Ferry

ehm dobre rano :D

No tak dobře nooo:) Já za to nemůžu, že teprve dopíjim svoji ranní kávu:D Mimoto sekci 206 nesleduju, protože žádnou doma nemám;)

v poho ,jen jsem si rejpnul ;)

Ad kava, ze bych si dal taky :) po obede ...

Odesláno

je krize (údajně)--maloobjemové motory budou v kurzu !!! :P myslím,že to byla blbost,když zrušili 1.1 do 206. Plno

známých by ji vzalo,ale s motorem 1.4 nééé.:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...