Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo a este pre info v TT. V TT predava taky cierny cigan, slusxnejsie obleceny, ten casopis NOTABENE, akoze to pomaha bez domovcom.

Ma v TMO pausal a fakturi mava tak 1400 - 1800 Sk mesacne ... Takze to len na margo jeho zalostneho stavu...

Odesláno

Jednou na mě v Plzni na nádraží chtěl 6Kč (opravdu přesně 6Kč) malej kluk. Byl vcelku normálně oblečenej, slušně mě pozdravil a ty peníze chtěl na jízdenku, já mu řekl že nemám. Po chvíli jsem se tam vrátil (chtěl jsem udělat dobrej skutek) a měl už těch 6Kč nachystanejch, že mu je dám, ale kluk nikde...........trochu mě mrzí, že jsem mu těch 6Kč tenkrát nedal rovnou a zajímalo by mě, jestli těch 6Kč chtěl opravdu na jízdenku.

Ale jinak je to v Plzni na nádraží jako všude jinde......\"Hele kámo, nemáš drobáky?\",\"Hele kámo, nedal bys mi jedno cííígo?\".....ještě že nepiju tvrdý a nekouřím:aut:D:D.......těmhle prostě nic nedám

Jinak nejvíc mě baví pouliční prodavači knížek, který vám daj knížku :D:Dzadarmo:D, ale vy jim na oplátku můžete za tu knížku dát částku jakou chcete:super:D:D:D:D:D

Odesláno

od te doby co jsem jednoho takoveho , shodou okolnosti taky u MCD , pohladil nekolika... nejen pestmi ,jelikoz se ani neptal a penize si chtel rovnou vzit z kapsy, se to o me asi rozkriklo a od te doby mam od techto lidi klid :D

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Jednou na mě v Plzni na nádraží chtěl 6Kč (opravdu přesně 6Kč) malej kluk. Byl vcelku normálně oblečenej, slušně mě pozdravil a ty peníze chtěl na jízdenku, já mu řekl že nemám. Po chvíli jsem se tam vrátil (chtěl jsem udělat dobrej skutek) a měl už těch 6Kč nachystanejch, že mu je dám, ale kluk nikde...........trochu mě mrzí, že jsem mu těch 6Kč tenkrát nedal rovnou a zajímalo by mě, jestli těch 6Kč chtěl opravdu na jízdenku.

Ale jinak je to v Plzni na nádraží jako všude jinde......\"Hele kámo, nemáš drobáky?\",\"Hele kámo, nedal bys mi jedno cííígo?\".....ještě že nepiju tvrdý a nekouřím:aut:D:D.......těmhle prostě nic nedám

Jinak nejvíc mě baví pouliční prodavači knížek, který vám daj knížku :D:Dzadarmo:D, ale vy jim na oplátku můžete za tu knížku dát částku jakou chcete:super:D:D:D:D:D

Tak toto se stát může, že zrovna nemá na jízdenku a podobně.

Odesláno

Před 12 lety se mi stalo na hlavním autobusovém nádraží, že jsem potkal dva romské spoluobčany , prosily mě o peníze. Když jsem se na ně podíval ,značkové hadry, kožené bundy, prostě vyfešákovaný a já na sobě obyč. věci v tý době chudý student.

Prostě paradox.: D

Odesláno

Dneska ráno jsem byl tankovat u mušle a takovej se ke mě přitáhl somrák, brblal něco o 15 korunách (zřejmě na půl doktora) a asi za 20 vteřin, co u mě stál, hubu nezavřel. Já, rozladěn z toho, že jsem před chvílí odházel hromadu sněhu z auta a z toho, že na mě někdo po ránu mluví před kafem, jsem na něj vystartoval poněkud prudčeji (snad jsem řekl i něco expresivního o toaletě?) a on se dal takřka na úprk. Snad si to bude pamatovat. Já si z toho taky vezmu ponaučení a už nikdy nebudu po ránu navštěvovat muShell.....

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Dneska ráno jsem byl tankovat u mušle a takovej se ke mě přitáhl somrák, brblal něco o 15 korunách (zřejmě na půl doktora) a asi za 20 vteřin, co u mě stál, hubu nezavřel. Já, rozladěn z toho, že jsem před chvílí odházel hromadu sněhu z auta a z toho, že na mě někdo po ránu mluví před kafem, jsem na něj vystartoval poněkud prudčeji (snad jsem řekl i něco expresivního o toaletě?) a on se dal takřka na úprk. Snad si to bude pamatovat. Já si z toho taky vezmu ponaučení a už nikdy nebudu po ránu navštěvovat muShell.....

seš drsňák , bych do tebe nikdy neřekl:D

Odesláno

Nedávno sme je navštívili a přišel tam nějakej namol borec a začal si z nich dělat prdel a mluvit jak oni. Byla tam grupa asi 15 lidí a všichni se řezali smíchy. Sem čučel.

Odesláno

co si to dovoluješ? :bacha to je naprosto nehorázný, asi tak jako když stát dává cikánům část přídavků ve stravenkách a oni si za to nemůžou koupit chlast a cigarety.. prostě nechápu jak si někdo něco takovýho může vůbec nevolit...:nevim:myslim:myslim naprosto nehorázný, chudáci co si maj pak počít...:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

To mě zas nedávno takhle zastavil týpek na ulici a povídá: \"Hele já do tebe nebudu tlačit žádný hovadiny o tom jak mě tu někdo nechal a že nemám na cestu, nebo na jídlo, já ti řeknu pravdu. Já mám děsnou žízeň, neměl bys dvacku na pivo?\" No tak tomu sem tu dvacku dal :D

to je postoj, kurna :D

Odesláno

ja som stretol pred tescom chlapca dal mi do ruky kartu a tam že je hluchonemý a nema na jedlo tak som mu kartu vratil a nedal nič. Nasadol do auta vycuval a ako som okolo neho prechadzal tak som si otvoril okno a opital som sa ho kadial sa dostanem tam a tam a on sa otočil a že tadial takí bol chudak hluchonemý. Nedavam nikomu nič maju všeliake utulky a tie obšas zreju praznotov a peniaze sa tam davaju som nazoru že radšej sa maju davat do zdravotnictva

Odesláno

vy jste na ty chudáky pěkně tvrdí :D:D--co taky mají dělat v těch nákupních centrech??? všichni tam jezdí nakupovat a

utrácet a oni nemají ani na to čůčo :roll:roll:D

Odesláno

Já mám uplně opačnou zkušenost na kterou jsem si bohužel ted vzpomněl.

Byl jsem sestřence na promoci v Praze a sešli jsme se před Tescem na Národní třídě. Všichni v obleku a nějakej pán lehce opitý ale opravdu jen lehce se mě ptal jesti bych mu dal na jídlo. No proč ne dal jsem mu asi 50 Kč a neřešil to dál. Asi po 10 minutách jsem si šel koupit Pizzu, kterou v tom tescu prodávají. Byl tam ten pán seděl a jedl. Jak tak žvejkám tu pizzu najednou příjdou vyhazovači takový ty dementi v obleku( uplně vypatlaný jeden lehce před důchodem a druhej vypadal taky divně ale mladší) k chlápkovi. Řvou na něj co tam dělá ožralej normálně ho chytnou a vyhodí ho ven. Vrátí se ke stolu co měl jídlo za mé prachy a hodí ho do koše!!!!!!!! No a to už jsem nevydržel a začala hádka do které se přidalo asi dalších 20 lidí co tam sedělo. Když si na to vzpomenu tak se vždycky naseru znova. Nakonec to dopadlo že ze svého kupovali jídlo a pán si zas mohl sednout dovnitř.

Závěr je ten že ne vždy to chtějí na chlast a hovada co dělají bezpečáky(typ hlídač v krámě) jsou občas horší než ty chudáci....

Guest bostich
Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

Tohle se mi stalo taky jenže naopak.Ještě jako chudej student jsem se vracel z čundru(resp.rybářsko-chlastací akce s kámošem v Županovicích)a na Dobříši mi chybělo přesně 5.50KČ na jízdenku.Tak jsem tam musel somrovat u nějaky holky....děsnej trapas:D

Odesláno

zásadně nikomu nic nedávám..tu chybu jsem udělal jednou a od tý doby jsem vyléčenej..ještě když jsem studoval v Brně, tak jsem potkal v knihovně takovou zuboženou slečnu (vypadala jakoby se částečně narodila postižená a zbytek dokonal vlak či tirák, prostě hnus), nepromluvila, jen mě zastavila s takovým lístečkem, kde bylo nadrápaný něco v tom smyslu jak je na tom špatně, co se ji stalo a že potřebuje x Kč..tak jsem ji strčil pade, protože jsem drobnější neměl..jaké to bylo překvapení, když jsem ji přistihl následující den, jak ji před knihovnou vyhazuje týpek v báwu:o..pak jsem ji ještě potkal párkrát po brně somrovat, tak jsem se ji raději vyhnul obloukem:bacha

Odesláno

Kamarád jednou procházel okolo Tesca na národní třídě a stál tam otrhanej chlap opřenej o zeď a v ruce kelímek... Tak se mu zželelo a hodil mu do něj pětikorunu. Šplouchlo to, pán byl kropenatej od kafe a kamarádovi dal málem do huby. Byl to místní stánkař z trafiky a vzal si ven na kafe a cigáro starou otrhanou bundu:o :-D

Odesláno

Ja som raz zbadal pred sebou klacat ebzdomovca na ulici.. vyzeral dost bidne.. mal som super naladu zrejme z uspesnej skusky v skole tak som si povedal, urobim aj niekomu inemu radost.. kuknem do penazenky.. a je tam iba 50ka-slovenske koruny este. tak som mu ich tam hodil.. bol v takom polospanku ale vsimol som si, ako sa mu rozjarili ocka.... idem naspat po tej istej ulici za par minut a tipek uz huli jedna radost... uz prestavam komukolvek davat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...