Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest bostich
Odesláno

Nafta momentálně stojí 25kč, takže dokud ten mizernej altík neodejde úplně, budu si vozit zadek v piškotovi!

Odesláno
Původně zaslal: bostich

Nafta momentálně stojí 25kč, takže dokud ten mizernej altík neodejde úplně, budu si vozit zadek v piškotovi!

A až odejde, tak vylezeš a zašneš piškota tlačit. Takže pohybu na zdravým vzduchu se nevyhneš tak jako tak :aut

Odesláno

ze všeho nejduležitější je správná motivace, děláš to proto že tě baví cvičit a kýžená změna postavy je až druhej efekt, když to budeš dělat proto abys za 2 měsíce vypadal líp a pak se podíváš do zrcadla a vono furt nic moc tak to dáš do sklepa a už na to nevlezeš...

Guest bostich
Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: bostich

A až odejde, tak vylezeš a zašneš piškota tlačit. Takže pohybu na zdravým vzduchu se nevyhneš tak jako tak :aut

:PTady beztak žádnej zdravej vzduch neni:D Takže o nic nepřicházím:)

Tak jako do posilky sice občas s kámošem zajdem, ale spíš to dopadne tak, že tam chvíli cvičíme a pak sedíme a kecáme:roker

Odesláno
Původně zaslal: P.avel

ze všeho nejduležitější je správná motivace, děláš to proto že tě baví cvičit a kýžená změna postavy je až druhej efekt, když to budeš dělat proto abys za 2 měsíce vypadal líp a pak se podíváš do zrcadla a vono furt nic moc tak to dáš do sklepa a už na to nevlezeš...

no, az to dam dokupy, tak se na to urcite vrhnu, potrebuju spis jenom trochu rozhybat telo, klouby, svaly, slachy a tak...

pokud pri tom trochu zhubnu, tak to bude fajn :D

ale dneska uz to necham konovi...

Odesláno
Původně zaslal: BV406

zdarec, tak mi dneska dosel tenhle pekelny stroj http://www.topshop.cz/EllipticalTrainer_Elipticky_Trenazer-53683-726-pc.html?irp=6&ils=10

to jsem se jednou na sebe podival a rekl si, jses na tom s fyzickou spatne hochu, furt si vozis prdel ve frantikovi a kila jdou nahoru... :) je treba se aspon trochu rozhybat ... no, tak jsem si to objednal :)

jake mate vy zkusenosti s podobnymi hebly ? je to vubec k necemu, nebo to za mesic pujde do sklepa ??? :)

diky za jakekoli zkusenosti nebo tipy :papa

Velké procento lidí si tohle koupí, ale malé procento lidí tohle opravdu efektivně využije.

Já osobně jsem zastáncem těchto mučících strojů pouze v zimních měsících. V létě bych to za kolo, kol. brusle, plavání, běhání.....atd určitě nevyměnil.

Teď, když je venku sníh dokonce už i tady, tak chodím plavat do bazénu a doma se mučím na elektromotorickém běhacím pásu. Ten pás je sice pěknej mord těla, ale lepší než ležet na gauči a tloustnout:aut:D:D.

Přeji VELICE pevnou vůli.:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Doma mám klasický rotoped, v zimě na něm jedu 2x týdně hodinu, hodinu a čtvrt. Plus jednou týdně plavání. A k tomu nějaké doplňky, buď 2x týdně posilovna, nebo výlet, na běžky atd.

Pokud se chce někdo začít hýbat, a případně zhubnout, potřebuje a) silnou vůli, b) vědět jak na to, a v případě hubnutí velmi často především zásadně upravit stravovací režim... A co doporučuju zakoupit jako úplně první je pulsmetr.

pulsmetr to ma, to jsem vycetl z papiru :super

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

zdarec, tak mi dneska dosel tenhle pekelny stroj http://www.topshop.cz/EllipticalTrainer_Elipticky_Trenazer-53683-726-pc.html?irp=6&ils=10

to jsem se jednou na sebe podival a rekl si, jses na tom s fyzickou spatne hochu, furt si vozis prdel ve frantikovi a kila jdou nahoru... :) je treba se aspon trochu rozhybat ... no, tak jsem si to objednal :)

jake mate vy zkusenosti s podobnymi hebly ? je to vubec k necemu, nebo to za mesic pujde do sklepa ??? :)

diky za jakekoli zkusenosti nebo tipy :papa

Velké procento lidí si tohle koupí, ale malé procento lidí tohle opravdu efektivně využije.

Já osobně jsem zastáncem těchto mučících strojů pouze v zimních měsících. V létě bych to za kolo, kol. brusle, plavání, běhání.....atd určitě nevyměnil.

Teď, když je venku sníh dokonce už i tady, tak chodím plavat do bazénu a doma se mučím na elektromotorickém běhacím pásu. Ten pás je sice pěknej mord těla, ale lepší než ležet na gauči a tloustnout:aut:D:D.

Přeji VELICE pevnou vůli.:super:super:super:super

diky, diky !!! :papa

Odesláno
Původně zaslal: Vopičí

........ ale lepší než ležet na gauči a tloustnout:aut:D:D.

Ani nevíš, o jak slastný pocit se ochuzuješ.

Pro mě je zase nepochopitelné utratit nemálo peněz za naplnění břicha (je už dávno prověřené, že jíst se musí, jinak se nedá dlouho vydržet) a pak se snažit ze sebe to jídlo zase dostat (zhusta za přispění podobných mašin jako zde předváděný stroj nebo drahých hodin ztrávených v nějaké novodobé mučírně).

Ne, ne a ne - sportoval jsem v mládí a stačilo mi to - momentálně mám sice o několik desítek kg víc, ale jsem psychicky v mnohem větší pohodě.

Každému co jeho jest - pokud někoho baví sebetrýzeň, O.K. - je to jeho volba, moje maličkost ale inklinuje spíš k té pohodičce (starosti o postavu a držení různých diet rád přenechám našim krásnějším polovičkám).

Odesláno

Ja se taky hybu, od domu do garaze to mam 20 metru :D Od parkoviska do prace to mam 40 metrov, s prace na obed 100 metrov, s parkoviste ku frajerke 30 metru, s parkoviste do baru 50 metru... To vsechno 2 krat tj 480 metru, plus co to pochodim po byte a tak, tak tych 600 metrov denne snad dam :D Za bezny mesic je to skoro 18 km , co je celkem slusne :D :D :D :D

Dakedy sem chodival, asi 1,5 roku pravidelne do posilky, kazdy pondelok, stredu a piatok...

Potom ma to preslo. Este som chytil posmrtny krc, a chodil som tam minuli rok este cca 4-5 mesiacov, a hotovo...

Zatial sa iba nutim...

Odesláno

No neviem, ale mne takéto prístroje na bicyklovanie či lyžovanie v obývačke pripadajú ako sex cez internet. :D Taký akýsi syntetický šport. A vôbec, zo športu je najlepší šach. Ani sa človek nespotí, ani neunaví a dá sa pri tom srkať vodka s džusom. :D

Odesláno

Původně zaslal: P.avel

no, az to dam dokupy, tak se na to urcite vrhnu, potrebuju spis jenom trochu rozhybat telo, klouby, svaly, slachy a tak...

pokud pri tom trochu zhubnu, tak to bude fajn :D

ale dneska uz to necham konovi...

No člověče to nemáš moc pevnou vůli, když se nedokážeš přinutit to ani složit. To tě chci vidět jak se potom donutíš na tom cvičit :D

Odesláno

Jj, může to sloužit jako kdeco:P

Z různých lavic, ohýbačů atd. si myslím, že ten orbitrec je nejlepší řešení- nebolí z něj prdel a člověk se hýbe celý. Praktikuji to nějaký čas a nejhorší je, jak zaměstnat na těch 60minut hlavu - to řeším tak, že doma čumím na telku, popř. mám na něm položeno PDA a čtu si knihu. Je možné číst i normální knihu, ale pak ji má člověk zaflákanou od potu takže raději PDA/PALM.

K tomu pulsmetru - buď laicky - na spal. tuku tj. cca 60%max. tep frekvence - čili je to taková zátěž, kdy se hýbete, ale ještě jste schopni s někým komunikovat bez lapání po dechu, kardio cca 80% maximálky a to už toho člověk moc nenakecá;)

Pohyb v přírodě - bez pochyby - nejlepší, ale ne každý má \"přírodu\" na dosah, pak je kolikrát větší problém se dokopat k tomu někam jít/dopravit se, funět po kopcích a NEJÍT PAK NA PIVČO - čímž pak přichází o tu odměnu za výkon a tak je nasr... a stresován.

Je to o vůli a o motivaci, plně chápu medvěda, jestli je motivací postava :roll - spíš snad může být časem problém se zdravím, ale každý svého štěstí strůjce, být v poho jako méďa je lepší než mít správné BMI a stresovat se , že zase k.. musím na ten zas... orbitrek.

jo a ještě, pokud na tom fakt chce člověk běhat, tak to chce těžší setrvačník, magn. brzdu a \"delší krok\", jenže to člověk zjistí až je pozdě...:myslim

[upravil dne 18/2/09 lamancha]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...