Ferry Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: čakom mě funguje pořád:D tak kdyz ses tak chytrej , kde najdu vzperu mezi predni tlumice na 406 coupe ? nejak klikam uz asi 20 minut a nemuzu se proklikat, pritom nedavno jsem ji nasel skoro hned, potrebuju zjistit, zda jsou srouby co drzi misky hornich ulozeni stejne jak u verze bez vzpery, tak u verze se vzperou, Dik Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: Ferry tak kdyz ses tak chytrej , kde najdu vzperu mezi predni tlumice na 406 coupe ? nejak klikam uz asi 20 minut a nemuzu se proklikat, pritom nedavno jsem ji nasel skoro hned, potrebuju zjistit, zda jsou srouby co drzi misky hornich ulozeni stejne jak u verze bez vzpery, tak u verze se vzperou, Dik Nehledáš ji náhodou kvůli tomu coupe na díly co? Taky čekám až mi pošle foto a její cenu. Najdeš ji u karoserie. Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Nehledáš ji náhodou kvůli tomu coupe na díly co? Taky čekám až mi pošle foto a její cenu. Najdeš ji u karoserie. hledam ji kvuli te delce sroubu, chtel ji po me vedet Assaad prave ze jsem uz proklikal celou karoserii a nemuzu na ni narazit [upravil dne 7/7/09 Ferry] Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Jo ták. Najdeš ji u karoserie, dal přední čast karoserie (obecně) a pak klasická přední náprava. [upravil dne 7/7/09 Ferry] Citovat
čakom Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 u nápravnice;) [upravil dne 7/7/09 Ferry] Citovat
genzer Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 mozna by to chtelo udelat klubovou registraci,aby jsme se nemuseli registrovat vsichni znova:) Citovat
čakom Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: genzer mozna by to chtelo udelat klubovou registraci,aby jsme se nemuseli registrovat vsichni znova:) to není špatnej napad;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Nejdřív mě nešel katalog Citroen, teď už nejde. Peugeot ještě ne. Podle mě se jen něco upravuje, vylepšuje, přeceňuje nebo tak. Podle mě to není na pořád. Citovat
AnotherOne Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Tak som to tipol dobre. Idem sa preregistrovať. To AnotherOne: Snáď si sa neurazil? To bol len žart. Občas perlím blbými vtipmi. Veď mi prídeš pod ruky... :DNič v zlom samozrejme. Původně zaslal: BoneDaddy Podle mě se jen něco upravuje, vylepšuje, přeceňuje nebo tak. Podle mě to není na pořád. Keď prestane padať koruna tak to sprístupnia. Nestíhajú preceňovať ;) [upravil dne 16.2.2009 AnotherOne] Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: čakom u nápravnice;) dik, ale prisaham ze jsem tam byl, akorat jsem asi kliknul mimo, ono jeste pod polozkou coupe je nejaka polozka predni a zadni zesilene perovani, a ja jsem se preklil, proto jsem to nenasel [upravil dne 7/7/09 Ferry] Citovat
Qcko Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 No mne service box funguje stale normalne, akurat mi prestal ist v google chrome a IE a ide mi paradne v Opere:roker Citovat
Vopičí Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Už mi jde, ale musel jsem dnes provést novou registraci, starý účet mi asi smázli. Původně zaslal: genzer mozna by to chtelo udelat klubovou registraci,aby jsme se nemuseli registrovat vsichni znova:) Nápad je to dobrý, ale zajímalo by mne, jak by se ochránilo, aby si tam každý pak náhodou nenakupoval co chtěl a ono to chodilo na P-Club:myslim Citovat
olda Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Mě nefunguje ani český ani švýcarský service box už od včera,nevím,co s tím vyvedli. Citovat
Dave_k Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 No mě to taky nechodí a píše to hlášku \"Přístup pro profesionály v aut. průmyslu\" při nové registraci chce bezpodmínečně DIČ, které samozřejmě jako soukromá osoba nemám. Citovat
Cinci Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Mám živnost dal jsem tam své DIČ a stejně to pořád hlásí \'\'Neznámé DIČ (tvar pro EU)\'\' Citovat
AnotherOne Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Nechce to náhodou ten tvar čo má DIČ DPH u nás je to SK a normálne DIČ. U vás by to mohlo byť CZ pred DIČ tipujem [upravil dne 18.2.2009 AnotherOne] Citovat
Ferry Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 jj je treba zadat DIC ve tvar CZXXXXXXXXX Citovat
mitch.mb Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 sakra nejde se mi tam znova zaregistrovat muzete prosim nekdo poradit.. asi sem blbej nebo nevim ale furt mi to rika chyby dic a tam dam co tam dam proste to nebere nehlede na to ze v seznamu zemi tam neni ceska republika nebo ji aspon nemuzu najit poradite nekdo diky moc :c) EDIT: Tak uz sem ceskou republiku nasel maj ji tam jako *republique tcheque nebo tak nejak ale to blby dic mi stejne nebere :c( at uz tam dam CZ12345678 nebo naky jiny cislo tak furt nic... :c( [upravil dne 19.2.2009 mitch.mb] Citovat
hloze-ja Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Zkousel jsi nejaky pravy? Je mozny, ze je to propojeny a kontroluje to pravost DIČ. Citovat
mitch.mb Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 jo ted jsem to zkousel a nejde uz me to toci Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.