Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ceny rozvodů i s prací seznam motorů a cen

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Diky tiskovemu mluvcimu :D sem sam, a delam od 8 do cca 20.00 abych stihnul vse co jsem nemohl delat kvuli zlomene ruce. Do toho jsem si pro sebe privezl 2 auta a jeste tatovy do toho mluvcimu bixenony. Prace nadhlavu, pritom den ma jen 24 hodin. PROTO PISU ZNOVA PISTE SZ A NE SEM, NEMAM CAS TO PROCITAT !!!!!

to sweetyboy : zavolej kol 9 rano to jeste telefon mam po 60tym telefonu prestavam reagovat (nic bych neudelal)

pripadne dotazy sz ci na tiskoveho mluvciho :-)

Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: elton

Přemo, ty jsi tiskový mluvčí, hi hi:D:papa

No když Vašek neztíhá...tak co mi zbývá.....:D:D:D:D:D

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem si nechal udelat rozvody tady v praze u www.autobernau.cz pan Bernášek v Běchovicich. Tady bych se totiž nikdy nedočkal ani nedomluvil. Cena 7500,- rozvody od Contitechu. Domluvit stačilo asi 3 dny předem.

Když jsem si šel pro fáro tak už tam čekala další 406ka na rozvody:-)

Odesláno

Tak už mám taky rozvody za sebou. Sada kladek INA + řemen Bosch za 1400,- Aukro, Vodní pumpa Graf něco okolo 1000 a výměna u mého dvorního servismana 1300,- bez papíru. Takže to máme sakum prdum 3700,-

[upravil dne 28/3/10 koblih69]

Odesláno
Původně zaslal: sweetyboy

tak jsem si nechal udelat rozvody tady v praze u www.autobernau.cz pan Bernášek v Běchovicich. Tady bych se totiž nikdy nedočkal ani nedomluvil. Cena 7500,- rozvody od Contitechu. Domluvit stačilo asi 3 dny předem.

Když jsem si šel pro fáro tak už tam čekala další 406ka na rozvody:-)

pp205 píše toto cituji: Prace nadhlavu, pritom den ma jen 24 hodin. PROTO PISU ZNOVA PISTE SZ A NE SEM, NEMAM CAS TO PROCITAT !!!!!

Odesláno

To Přema :ja se s nim chtel domluvit uz v prosinci to rikal ze nema zadnou praci a jak to dopadlo.i v lednu nemel moc prace a taky to neklaplo.proste si rikam ze nemel asi zajem.ted uz je to jedno uz mam auto udelany a mam klid nemusim nikam milionkrat volat nebo psat:blablabla

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...