BoneDaddy Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 V Pardubicích lítá jedno BMW M3 se stejným \"NOS\"em . Nevím co k tomu ty lidi vede. :myslim Citovat
Mishanthrope Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Tak asi na benzín už nezbylo . Ale nechtěl bych krmit takové hovado nenažrané. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Tak pánové to je hybrid a na noc to tam pripája na zásuvku. Citovat
barenst Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 ja mu rozumim , ja si koupit neco takoveho tak taky uvazuji o LPG , kamarad ma takhle 535 a max spokojeny . Citovat
klm16 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 http://magazin.auto.cz/testy/porsche-cayenne-turbo-lpg-plynova-zbran.html co je na tom divne??? niekto si kupi octaviu TDi a niekto 535 s LPG naklady na cestu uplne rovnake akurat ze v 535 je troska ine vozenie. Citovat
georgegg Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: georgegg no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik tomu,co to bmw má--je to asi jedno.... Citovat
wooody Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Právě když už mám na takovýdle auto tak snad mám i na provoz ne?? A když ne tak si měl koupit 730d a bylo by.... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: wooody Právě když už mám na takovýdle auto tak snad mám i na provoz ne?? A když ne tak si měl koupit 730d a bylo by.... tos napsal,co bys udělal ty--děkuji on si chtěl koupit bmw na plyn--je to chyba ??? nevypovídá to nic o jeho finanční situaci.... Citovat
Petasiki Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Třeba si to koupil někdo, kdo si tím splnil sen a vyždímal kapsu do poslední koruny... Však to nemusí bejt hnedka nějakej mafián a ropnej magnát Takhle ušetří na palivu a místo toho koupí něco pěknýho třeba děckám Citovat
gedu Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Ja som už videl aj veľký van Chrysler s plynom. Asi je to celkom pohodlné a pri minimálnych nákladoch. Citovat
kobra Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: georgegg no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik Já si koupil nejlevnější auto a kupuji do něj nejdražší benzín ( BA 100) . To je věc Citovat
majty Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: kobra Původně zaslal: georgegg no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik Já si koupil nejlevnější auto a kupuji do něj nejdražší benzín ( BA 100) . To je věc to je pekna blbost Citovat
Ferry Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 proc ne, ja bych dal LPG klidne i do 406 coupe 3.0V6 akorat bych tu plnici koncovku asi nechal dat na nejake lepsi misto - schovanejsi Citovat
Vertex Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Nemám slov, měli by se nad sebou zamyslet Citovat
Medvěd Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Osobně nepatřím k zastáncům LPG pohonu (spíš bych se nazval odpůrcem) - ale zase na druhou stranu, to auto je něčí majetek a on se rozhodl jezdit na LPG, tento pohon je - nemýlím-li se - legální a tak ho bez problémů může používat. Nikdo z kritiků výše dotyčnému to auto nefinancoval a ani mu nepřispívá na provoz - takže podle mého mají právo maximálně tak držet hubu a šoupat nohama. Jinak toto vlákno na mě působí spíš jako byste dotyčnému jeho bavora záviděli, tak aspoň poukazujete na pohon LPG, když už Vám ta plechovka neříká pane. [upravil dne 10/2/2009 Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.