Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

no to je tipická mentalita většina lidí u nás, koupit si co nejdražší auto na který daj prachy a pak s nim jezdit na plyn, to nějak nepobírám:bojim:bojim:bojim:blicismajlik

tomu,co to bmw má--je to asi jedno....:myslim

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Právě když už mám na takovýdle auto tak snad mám i na provoz ne?? A když ne tak si měl koupit 730d a bylo by....

tos napsal,co bys udělal ty--děkuji

on si chtěl koupit bmw na plyn--je to chyba ??? nevypovídá to nic

o jeho finanční situaci....:)

Odesláno

Třeba si to koupil někdo, kdo si tím splnil sen a vyždímal kapsu do poslední koruny... :) Však to nemusí bejt hnedka nějakej mafián a ropnej magnát ;) Takhle ušetří na palivu a místo toho koupí něco pěknýho třeba děckám :D

Odesláno

Já si koupil nejlevnější auto a kupuji do něj nejdražší benzín ( BA 100) . To je věc :)

Odesláno
Původně zaslal: kobra

Já si koupil nejlevnější auto a kupuji do něj nejdražší benzín ( BA 100) . To je věc :)

to je pekna blbost :D

Odesláno

proc ne, ja bych dal LPG klidne i do 406 coupe 3.0V6 :P:D akorat bych tu plnici koncovku asi nechal dat na nejake lepsi misto - schovanejsi

Odesláno

Osobně nepatřím k zastáncům LPG pohonu (spíš bych se nazval odpůrcem) - ale zase na druhou stranu, to auto je něčí majetek a on se rozhodl jezdit na LPG, tento pohon je - nemýlím-li se - legální a tak ho bez problémů může používat.

Nikdo z kritiků výše dotyčnému to auto nefinancoval a ani mu nepřispívá na provoz - takže podle mého mají právo maximálně tak držet hubu a šoupat nohama.

Jinak toto vlákno na mě působí spíš jako byste dotyčnému jeho bavora záviděli, tak aspoň poukazujete na pohon LPG, když už Vám ta plechovka neříká pane.

[upravil dne 10/2/2009 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...