Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nechysta se nekdo v praze ted do ikeii? potreboval bych zjistit jestli tam nemaji pruhledny tycky k zaluziim na stelovani? ale museji byt plny,ne duty. dekuju.

Odesláno
Původně zaslal: Petasiki

Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký :)

\"Plyšák\" - to je nějaké nové pojmenování pro ty prodavače? :myslim

Odesláno

no ja jsem to tam nenasel prave nikde ale psal jsem si z jednim panem,co dela zaluzie a ten rikal,ze je je tam videl! jenze ja ted nemam moznost se tam dostat,tak kdyby nahodou tam nekdo sel,tak se mi po tom mrknul

Odesláno

Koukam ze to je u vsech damskych pohlavi stejne......:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

:potlesk Ale pozor aby se slečna neurazila,to bylo na hraně:D
Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

...ale hot-dog maji bezkonkurencni:super

btw vyrabis angel eyes?

presne tak,snazim se nejak vyresit ty krouzky.

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Neurazila...;) Spíš se teď budu dívat i po těch vámi zmíněných \"plyšácích\", jestli jsou taky tak fajn, že by stáli za ochmatání :D:D:D

Odesláno

Původně zaslal: 309GT

Neurazila...;) Spíš se teď budu dívat i po těch vámi zmíněných \"plyšácích\", jestli jsou taky tak fajn, že by stáli za ochmatání :D:D:D

Aneb teď už je mi jasný, proč tuhle práci ty lidi tak milujou.

Odesláno

IKEU osobně velice, velice NERAD (mezi mými přáteli se nějak ujala myšlenka, že vše z IKEY je SUPER a jinde nikde nic pořádnýho není) a já nějak nejsem dostatečně stádní typ na to, abych i takhle zvrhlou tezi přijal za svou.

Nicméně v rámci rekonstrukce jsem byl Helčou několikrát k návštěvě tohoto svatostánku donucen a ODNESLI JSME SI PRO PAVLÍKA VELKÉHO PLYŠOVÉHO PSA (opravdu krásně měkkého a příjemného) ZA CCA 400,- Kč - z nábytku naštěstí NIC.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

... - z nábytku naštěstí NIC.

Tak tam pošli Helču, ať se podívá na vybavení a různé doplňky do kuchyně.

A dětem jsme tam koupili plastové židličky a kulatý stolek ze série Mammut. Když se povzneseš nad to, že to je \"jenom\" plast, tak super. Židlička udrží mě i Martinu, stolek velký a praktický na údržbu.

Odesláno

já v ikee nakoupil hodně věcí z masivu - kuchyňský desky, koupelnovej nábytek atd a nemůžu si stěžovat. V době, kdy světu vládne to šeredný lamino je celkem problém sehnat normální dřevo.

Odesláno
Původně zaslal: oni

nechysta se nekdo v praze ted do ikeii? potreboval bych zjistit jestli tam nemaji pruhledny tycky k zaluziim na stelovani? ale museji byt plny,ne duty. dekuju.

Já tam chci tento týden zajet tak se ti tam kouknu.

Původně zaslal: Medvěd

IKEU osobně velice, velice NERAD (mezi mými přáteli se nějak ujala myšlenka, že vše z IKEY je SUPER a jinde nikde nic pořádnýho není) a já nějak nejsem dostatečně stádní typ na to, abych i takhle zvrhlou tezi přijal za svou.

Nicméně v rámci rekonstrukce jsem byl Helčou několikrát k návštěvě tohoto svatostánku donucen a ODNESLI JSME SI PRO PAVLÍKA VELKÉHO PLYŠOVÉHO PSA (opravdu krásně měkkého a příjemného) ZA CCA 400,- Kč - z nábytku naštěstí NIC.

No mě se styl z Ikea líbí a po zkušenostech s nákupem nábytku v jiných obchoďácích s nábytkem už většinou nakupuji tam. Co se týká zpracování tak jsem nikdy neměl problém něco složit, nemusel jsem nic upravovat apod. Z vlastní zkušenosti a ze zkušeností přátel nikdy nebyl problém s reklamací nebo výměnou chybějícího nebo poškozeného zboží nebo s vrácením nevyhovujícího zboží což se nedá říct o obchodech Asco apod., kde např. kamarád už skoro tři měsíce čeká až mu dodají k sedačce područky správné barvy, které už dodali dvakrát špatně.

Odesláno

To je právě ono. Asko, Skonto, Jena.... tyhle kšefty prodávají naprosto to samé - to znamená polský dřevotřískový nábytek oblemcaný laminem. Vždy to vypadá stejně a vždy je stejná i \"kvalita\". Takže pokud chci něco jiného a nebydlím u hranic, mám tak asi dvě možnosti - navštívit IKEA, nebo si nechat vyrobit nábytek na zakázku. Z těchto 2 možností má IKEA navrch prakticky pouze v ceně, zato dost zásadně.

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

To je právě ono. Asko, Skonto, Jena.... tyhle kšefty prodávají naprosto to samé - to znamená polský dřevotřískový nábytek oblemcaný laminem. Vždy to vypadá stejně a vždy je stejná i \"kvalita\". Takže pokud chci něco jiného a nebydlím u hranic, mám tak asi dvě možnosti - navštívit IKEA, nebo si nechat vyrobit nábytek na zakázku. Z těchto 2 možností má IKEA navrch prakticky pouze v ceně, zato dost zásadně.

Bydlím u hranic a nábytek si nechávám dělat truhlářem. Sice velmi drahé, ale přesně dle našich představ. ASKO ani náhodou!

[upravil dne 11.2.09 Peta]

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Ale u špatnejch - za nima jsou ti, od kterých se vozí nábytek do Aska, Skonta,.... :aut

Je prava, že si necháváme dělat všechno z lamina. Truhlář si objedná desky, vše na míru nařeže, nalepí ABS hrany a \"sešroubuje\". Kování vyžadujeme vždy Blum nebo Hettich a s kvalitou zatím nemáme problémy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...