oni Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 nechysta se nekdo v praze ted do ikeii? potreboval bych zjistit jestli tam nemaji pruhledny tycky k zaluziim na stelovani? ale museji byt plny,ne duty. dekuju. Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Nemaj katalog na Netu? Já jen, aby vše měli na každé prodejně... Citovat
Petasiki Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký Citovat
Marcel505 Odesláno 9. únor 2009 Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký \"Plyšák\" - to je nějaké nové pojmenování pro ty prodavače? Citovat
oni Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 no ja jsem to tam nenasel prave nikde ale psal jsem si z jednim panem,co dela zaluzie a ten rikal,ze je je tam videl! jenze ja ted nemam moznost se tam dostat,tak kdyby nahodou tam nekdo sel,tak se mi po tom mrknul Citovat
oni Odesláno 9. únor 2009 Autor Odesláno 9. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký Koukam ze to je u vsech damskych pohlavi stejne......:D:D Citovat
309GT Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Petasiki Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký \"Plyšák\" - to je nějaké nové pojmenování pro ty prodavače? Ale pozor aby se slečna neurazila,to bylo na hraně Citovat
.mycTD Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 ...ale hot-dog maji bezkonkurencni:super btw vyrabis angel eyes? Citovat
oni Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: .mycTD ...ale hot-dog maji bezkonkurencni:super btw vyrabis angel eyes? presne tak,snazim se nejak vyresit ty krouzky. Citovat
Petasiki Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Petasiki Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký \"Plyšák\" - to je nějaké nové pojmenování pro ty prodavače? Ale pozor aby se slečna neurazila,to bylo na hraně Neurazila... Spíš se teď budu dívat i po těch vámi zmíněných \"plyšácích\", jestli jsou taky tak fajn, že by stáli za ochmatání :D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Petasiki Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Petasiki Do Ikei chodím akorát tak ochmatávat plyšáky - mají je tam hrozně hezký \"Plyšák\" - to je nějaké nové pojmenování pro ty prodavače? Ale pozor aby se slečna neurazila,to bylo na hraně Neurazila... Spíš se teď budu dívat i po těch vámi zmíněných \"plyšácích\", jestli jsou taky tak fajn, že by stáli za ochmatání :D:D Aneb teď už je mi jasný, proč tuhle práci ty lidi tak milujou. Citovat
Medvěd Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 IKEU osobně velice, velice NERAD (mezi mými přáteli se nějak ujala myšlenka, že vše z IKEY je SUPER a jinde nikde nic pořádnýho není) a já nějak nejsem dostatečně stádní typ na to, abych i takhle zvrhlou tezi přijal za svou. Nicméně v rámci rekonstrukce jsem byl Helčou několikrát k návštěvě tohoto svatostánku donucen a ODNESLI JSME SI PRO PAVLÍKA VELKÉHO PLYŠOVÉHO PSA (opravdu krásně měkkého a příjemného) ZA CCA 400,- Kč - z nábytku naštěstí NIC. Citovat
Péťa Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 Původně zaslal: Medvěd ... - z nábytku naštěstí NIC. Tak tam pošli Helču, ať se podívá na vybavení a různé doplňky do kuchyně. A dětem jsme tam koupili plastové židličky a kulatý stolek ze série Mammut. Když se povzneseš nad to, že to je \"jenom\" plast, tak super. Židlička udrží mě i Martinu, stolek velký a praktický na údržbu. Citovat
urdemala Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 já v ikee nakoupil hodně věcí z masivu - kuchyňský desky, koupelnovej nábytek atd a nemůžu si stěžovat. V době, kdy světu vládne to šeredný lamino je celkem problém sehnat normální dřevo. Citovat
Driver Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: oni nechysta se nekdo v praze ted do ikeii? potreboval bych zjistit jestli tam nemaji pruhledny tycky k zaluziim na stelovani? ale museji byt plny,ne duty. dekuju. Já tam chci tento týden zajet tak se ti tam kouknu. Původně zaslal: Medvěd IKEU osobně velice, velice NERAD (mezi mými přáteli se nějak ujala myšlenka, že vše z IKEY je SUPER a jinde nikde nic pořádnýho není) a já nějak nejsem dostatečně stádní typ na to, abych i takhle zvrhlou tezi přijal za svou. Nicméně v rámci rekonstrukce jsem byl Helčou několikrát k návštěvě tohoto svatostánku donucen a ODNESLI JSME SI PRO PAVLÍKA VELKÉHO PLYŠOVÉHO PSA (opravdu krásně měkkého a příjemného) ZA CCA 400,- Kč - z nábytku naštěstí NIC. No mě se styl z Ikea líbí a po zkušenostech s nákupem nábytku v jiných obchoďácích s nábytkem už většinou nakupuji tam. Co se týká zpracování tak jsem nikdy neměl problém něco složit, nemusel jsem nic upravovat apod. Z vlastní zkušenosti a ze zkušeností přátel nikdy nebyl problém s reklamací nebo výměnou chybějícího nebo poškozeného zboží nebo s vrácením nevyhovujícího zboží což se nedá říct o obchodech Asco apod., kde např. kamarád už skoro tři měsíce čeká až mu dodají k sedačce područky správné barvy, které už dodali dvakrát špatně. Citovat
Kurt Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 To je právě ono. Asko, Skonto, Jena.... tyhle kšefty prodávají naprosto to samé - to znamená polský dřevotřískový nábytek oblemcaný laminem. Vždy to vypadá stejně a vždy je stejná i \"kvalita\". Takže pokud chci něco jiného a nebydlím u hranic, mám tak asi dvě možnosti - navštívit IKEA, nebo si nechat vyrobit nábytek na zakázku. Z těchto 2 možností má IKEA navrch prakticky pouze v ceně, zato dost zásadně. Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Kurt To je právě ono. Asko, Skonto, Jena.... tyhle kšefty prodávají naprosto to samé - to znamená polský dřevotřískový nábytek oblemcaný laminem. Vždy to vypadá stejně a vždy je stejná i \"kvalita\". Takže pokud chci něco jiného a nebydlím u hranic, mám tak asi dvě možnosti - navštívit IKEA, nebo si nechat vyrobit nábytek na zakázku. Z těchto 2 možností má IKEA navrch prakticky pouze v ceně, zato dost zásadně. Bydlím u hranic a nábytek si nechávám dělat truhlářem. Sice velmi drahé, ale přesně dle našich představ. ASKO ani náhodou! [upravil dne 11.2.09 Peta] Citovat
Kurt Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Ale u špatnejch - za nima jsou ti, od kterých se vozí nábytek do Aska, Skonta,.... Citovat
Péťa Odesláno 11. únor 2009 Odesláno 11. únor 2009 Původně zaslal: Kurt Ale u špatnejch - za nima jsou ti, od kterých se vozí nábytek do Aska, Skonta,.... Je prava, že si necháváme dělat všechno z lamina. Truhlář si objedná desky, vše na míru nařeže, nalepí ABS hrany a \"sešroubuje\". Kování vyžadujeme vždy Blum nebo Hettich a s kvalitou zatím nemáme problémy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.