Návštěvník Odesláno 1. říjen 2021 Odesláno 1. říjen 2021 @Petr 3008 Fuj, to noční létání je humus a pak ještě přesun z letiště na hotel, ráno budete KO Šťastnou cestu Citovat
vendelinek Odesláno 2. říjen 2021 Odesláno 2. říjen 2021 Kontrola jestli je všechno v pořádku vypadá to že jo tak jdu pracovat v leže Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Po třech hodinách spánku vstávám a dnes hlídám já Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Já dnes neměl čas za celý večer jsem si dal 2x prahu Píšu si černý puntík Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Nevadí chlapáci, stejně tu bylo klasicky mrtvo Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: Já dnes neměl čas za celý večer jsem si dal 2x prahu Píšu si černý puntík můžeš napsat, prosím, na kolik takové rito vyjde zákazníka ? myslím Kolín-Praha , dík Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 zalezi kam presne do prahy ale treba k cernemu mostu jsme na 1200 kc na letiste 1600 - 2000 zalezi kudy se jede centrum cca 1400 - 1600 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 dokonce sem jel i Kolin - Havirov za 5500kc (domluvena cena) - po prepoctu na skutecne ujete kilometry cca 6280kc Citovat
Medvěd Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal: zalezi kam presne do prahy ale treba k cernemu mostu jsme na 1200 kc na letiste 1600 - 2000 zalezi kudy se jede centrum cca 1400 - 1600 Při cenách pražských drožek mi Kolín - Letiště za 2000 Kč nepřijde vůbec jako špatná cena. Ten Havířov je trošku mimo moje chápání (Kolín - Havířov bych osobně jel vlakem už kvůli pohodli a možná i rychlosti, o ceně vůbec nemá smysl se bavit), ale zase jeden z mých bývalých šéfů byl schopen tágem jet i do Bratislavy, Vídně nebo Mnichova (samo za "smluvní" cenu). K těm cenám Když jsem zkoušel se živit prací kurýra, hned první měsíc jsem chytil 2 cesty z Prahy do Brna, každou za 3600 Kč - vezl jsem nějakou obálku na nějakou ambasádu z vesnice u Brna a po týdnu zase z ambasády zpět. Nebyl to špatnej kšeft Nejvíc vyvalenej jsem ale byl když jsem vezl 100 růží nějaký slečně do kanclu ve věžáku ve Stodůlkách. Pravda, ostatní holky v tom openspaceu zůstaly s otevřenýma pusama, ale já jsem si říkal, že než bych utratil nějakých 7000 za kytky, to bych s tou kočkou na místě toho frajera radši odjel na víkend někam na hory (užil bych si a ještě by mi zbylo ) Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 (upraveno) ta havirov byla z nutnosti - posledni vlak ujel - a rano muselaq byt v praci ale jako kdyz cenu schvalila neni problem jo a byla to mavacka - prisla v koline na nadrazi primo ke mne - nebyla to objednavka pres dispecink kdy se takove "cesty" vetsinou resi operativne dokonce kolegovi se stalo ze mu v 6 vecer prisel typek ze chce z kolina do prahy - kouka na nej a rika ze za chvili odjizdi vlak - odpoved byla ze jede z ostravy vlakem ale cestujici ho tak neskutecne sr*li ze vystoupil a radsi pojede taxikem Upraveno 4. říjen 2021 uživatelem Havlicek.Lukas ozzy56, Péťa a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 to mi připomíná --po převratě v Praze n'obl obchod s vínem, kde bohatí posílali pro víno jen panské kočí (flaška od 20 tisíc nahoru), tak prodavač v televizi říká: jednou k nám přišel chlap v montérkách, furt jen debatoval o víně, už jsme ho chtěli vyhodit, nakonec si vybral flašku za 50 tisíc, zaplatil hotově !!!, sedl si před obchod na pangejt, otevřel tu flašku vína a z hrdla ji vypil Hafity ohodnotil 1 Citovat
Návštěvník Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Zaměstnanec taxislužby posílá zákazníka na vlak..... slušný pako Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 (upraveno) on ho neposilal na vlak - on jen konstatoval ze jede vlak - ono v praze je bezny ze prijde nekdo a rekne ze chce tamhle nebo tam - v koline prijde zepta se na cestu / cenu - reknes mu skutecnou - reknes mu "lepsi" a stejne radsi tim vlakem pojede (vcera kolin cesky brod - objednavka pres disp - nikdo neprisel 3x vytipnuty telefon asi pochopis ze 90% tehle zakazek je jen z prdele) krome toho ze ted jsme trochu OT tak jedna prihoda - stojim u nadrazi s kolegini - prijde typek lehce pod vlivem (mozna neco ostrejsiho v nose bylo) a kudy na boleslav ?? koukam na nej - nadrazi za zady a jen tak gestem ruky ukazu jednim smerem a rikam - tudy furt rovne a ve ctvrtek mirne doleva - podekoval a odesel ukazanym smerem jasny nezeptal se jestli jede vlak na bolku nebo za kolik ho do bolky vezmu - ale kudy se tam dostane - co mu odpovedet Upraveno 4. říjen 2021 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
vendelinek Odesláno 4. říjen 2021 Odesláno 4. říjen 2021 Dneska chci spát už trochu normálně Tak dobrou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. říjen 2021 Odesláno 7. říjen 2021 to je moralka - od uterka ani noha no nic dokoukam "Souboj na taliri" - vyklopim jeden pivni prasek na spani - a valim do perin - zitra me ceka ranni smena na dilne - se nam pred vikendem standartne rozbily 2 auta a jako bonus dnes cestu do prahy na Cecilce zacal asi foukat jeden vstrik takze vlastne 3 vozy Moral3z ohodnotil 1 Citovat
vendelinek Odesláno 8. říjen 2021 Odesláno 8. říjen 2021 Morálka je dobrá ,všichni chrápou podle předpisu,sem tady skoro každou noc,když nikdo nepíše tak jdu rovnou hodit vajgla a spát Neboj hlídám to tady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.