Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008 Fuj, to noční létání je humus a pak ještě přesun z letiště na hotel, ráno budete KO 🤪 Šťastnou cestu 👍

Odesláno
před 3 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

Já dnes neměl čas za celý večer jsem si dal 2x prahu

Píšu si černý puntík

můžeš napsat, prosím, na kolik takové rito vyjde zákazníka ?  myslím Kolín-Praha , dík :)

Odesláno
před 1 hodinou, Havlicek.Lukas napsal:

zalezi kam presne do prahy

ale treba k cernemu mostu jsme na 1200 kc

na letiste 1600 - 2000 zalezi kudy se jede

centrum cca 1400 - 1600

Při cenách pražských drožek mi Kolín - Letiště za 2000 Kč nepřijde vůbec jako špatná cena. 

Ten Havířov je trošku mimo moje chápání (Kolín - Havířov bych osobně jel vlakem už kvůli pohodli a možná i rychlosti, o ceně vůbec nemá smysl se bavit), ale zase jeden z mých bývalých šéfů byl schopen tágem jet i do Bratislavy, Vídně nebo Mnichova (samo za "smluvní" cenu). 

K těm cenám 

Když jsem zkoušel se živit prací kurýra, hned první měsíc jsem chytil 2 cesty z Prahy do Brna, každou za 3600 Kč - vezl jsem nějakou obálku na nějakou ambasádu z vesnice u Brna a po týdnu zase z ambasády zpět. Nebyl to špatnej kšeft 

Nejvíc vyvalenej jsem ale byl když jsem vezl 100 růží nějaký slečně do kanclu ve věžáku ve Stodůlkách. Pravda, ostatní holky v tom openspaceu zůstaly s otevřenýma pusama, ale já jsem si říkal, že než bych utratil nějakých 7000 za kytky, to bych s tou kočkou na místě toho frajera radši odjel na víkend někam na hory (užil bych si a ještě by mi zbylo 🤔

Odesláno (upraveno)

ta havirov byla z nutnosti - posledni vlak ujel - a rano muselaq byt v praci
ale jako kdyz cenu schvalila neni problem

jo a byla to mavacka - prisla v koline na nadrazi primo ke mne - nebyla to objednavka pres dispecink kdy se takove "cesty" vetsinou resi operativne

dokonce kolegovi se stalo ze mu v 6 vecer prisel typek ze chce z kolina do prahy - kouka na nej a rika ze za chvili odjizdi vlak - odpoved byla ze jede z ostravy vlakem ale cestujici ho tak neskutecne sr*li ze vystoupil a radsi pojede taxikem

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

to mi připomíná --po převratě v Praze n'obl obchod s vínem, kde bohatí posílali pro víno jen panské kočí (flaška od 20 tisíc nahoru), tak prodavač v televizi říká: jednou k nám přišel chlap v montérkách, furt jen debatoval o víně, už jsme ho chtěli vyhodit, nakonec si vybral flašku za 50 tisíc, zaplatil hotově !!!, sedl si před obchod na pangejt, otevřel tu flašku vína a z hrdla ji vypil :super🙈😂

Návštěvník
Odesláno

Zaměstnanec taxislužby posílá zákazníka na vlak..... slušný pako

Odesláno (upraveno)

on ho neposilal na vlak - on jen konstatoval ze jede vlak - ono v praze je bezny ze prijde nekdo a rekne ze chce tamhle nebo tam - v koline prijde zepta se na cestu / cenu - reknes mu skutecnou - reknes mu "lepsi" a stejne radsi tim vlakem pojede  (vcera kolin cesky brod - objednavka pres disp - nikdo neprisel 3x vytipnuty telefon asi pochopis ze 90% tehle zakazek je jen z prdele)

krome toho ze ted jsme trochu OT tak jedna prihoda - stojim u nadrazi s kolegini - prijde typek lehce pod vlivem (mozna neco ostrejsiho v nose bylo) a kudy na boleslav ??
koukam na nej - nadrazi za zady a jen tak gestem ruky ukazu jednim smerem a rikam - tudy furt rovne a ve ctvrtek mirne doleva - podekoval a odesel ukazanym smerem

jasny nezeptal se jestli jede vlak na bolku nebo za kolik ho do bolky vezmu - ale kudy se tam dostane - co mu odpovedet

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

to je moralka - od uterka ani noha 🙈🙈

no nic dokoukam "Souboj na taliri" - vyklopim jeden pivni prasek na spani - a valim do perin - zitra me ceka ranni smena na dilne - se nam pred vikendem standartne rozbily 2 auta a jako bonus dnes cestu do prahy na Cecilce zacal asi foukat jeden vstrik takze vlastne 3 vozy :P

Odesláno

Morálka je dobrá ,všichni chrápou podle předpisu,sem tady skoro každou noc,když nikdo nepíše tak jdu rovnou hodit vajgla a spát

Neboj hlídám to tady

s11706.gif.93070763a62b8fdca5cc5b245fdd830c.gif

default_import_roker.gif

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...