BV406 Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/doprava/clanek.phtml?id=628917 to jsou zase kydy v komentarich Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Bodejď, pryč s nima, dyť to tu ani nikdo nechce servisovat Odkaz jsem nečetl, stejně ani nemá cenu na to klikat Citovat
vix Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Odkaz jsem četl, a mohu potvrdit, že nemá cenu na něj klikat. Pan Sarkozy, malý francouzský Napoleon. Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 preeesneeeee, frantici vyrabeji sunty, at si ty svoje plechovky nechaj doma Citovat
oddie Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Aha, já už myslel, že je chce odtud někdo vyhnat ze silnic, a von si chce akorát nahamounit výrobu... No jo, populismus. Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 Původně zaslal: oddie Aha, já už myslel, že je chce odtud někdo vyhnat ze silnic, a von si chce akorát nahamounit výrobu... No jo, populismus. hmmm, vyhnat ze silnic ???? zajimava predstava, jen nevim, jak by se to provadelo v praxi Citovat
BV406 Odesláno 6. únor 2009 Autor Odesláno 6. únor 2009 tak ted se podivat musite http://aktualne.centrum.cz/ .... ta 406tka bude asi ceska odpoved na sarkozyho vyroky Citovat
vix Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Jak znám českou přizpůsobivost, tak jednoduše;) Marlin něco podobného prováděl opačným způsobem... z BMV udělal Peugeota (308 tuším) Technicky to zase není tak složité Citovat
gedu Odesláno 6. únor 2009 Odesláno 6. únor 2009 Od kedy je Sarkozy francúzke meno? Ten pán má korene v HU. A tie jeho reči, veď ani nevie o čom rozpráva. Naozaj sa ani neoplatí klikať na ten odkaz. Citovat
jarajarda Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Trochu mi to zavání bývalým režimem u nás... A ty komentáře pod tím, asi tak inteligentní, jako jejich autoři.... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 je mi vas velmi luto, hlavne za Vas nizky rozhlad na svet okolo seba, ale mate peknu manzelku - herecka to je A preco? Prezident Fr nevie, ze Slovensko sa stalo 16tou krajinou kde bolo zavedene euro.... zo stromov sme zliezli uz davnejsie pan prezident. Citovat
georgegg Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 článek sem nečet ale viděl sem to v televizi, zase se nuděj a vymejšlej blbosti Citovat
AnotherOne Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Asi prvé príznaky Alzheimera ako minule tvrdili o Gašparovičovi. Citovat
Garfield Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Ježiš vždyť je to blbost. A Sarko je zatraceně chytrej parchant, aby nevěděl, že je to nereálné. Jen potřebuje politické body. Je to hra. Jako by to bylo něco nového - obyvatelstvo skáče politikům na ledacos. Vždyť i u nás - jakmile politikovi klesne oblíbenost, navrhne něco velmi pro lidi populárního, co sice nemá šanci na úspěch, ale lidem se tím zapíše do paměti jako ten, kdo pro ně chtěl dobro... Koneckonců nedovedu si představit, kde by 107 z Kolína byla s náklady na výrobu v případě, že by výrobu neorganizovali v ČR Japonci, ale ve Francii Francouzi [upravil dne 7/2/09 Garfield] Citovat
maddragon Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 souhlasim s tim poslednim nazorem.vzdyt je to pravda.proc by meli zmizet francouska auta z nasich silnic.sou to krasna a elegantni vozy.jeden taky vlastnim.jedna se o 405,4kolku.nemuzu si stezovat.sice je ted mimo provoz ale je to jen mala zavada.nerikam ze ostatni nestoji za nic.mel sem moznost jich par vyskouset. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.