Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sháníme hrneček Tang, nebo něco podobného. Při pití dělá vodotrysk. Neleží někomu doma, případně dá se někde koupit?

Vypadá jako na přiloženém obrázku.

[upravil dne 5-2-2009 Escaper]

post-0-14109604529608_thumb.jpg

Odesláno

Medvěd: Je to hrneček pro děti, které nechtějí pít, nebo pijí málo. Při pití se totiž ve vrchní části dělá fontána a dětem se to moc líbí. Hodně to pomáhá zlepšit u dětí příjem tekutin. Sami pak přijdou, že už není fontána a že to chcou doplnit. Super vynález..leč ho nemůžem sehnat:(

Odesláno

Ja jsem hledal podle ruznych klicovych slov, ale nenasel jsem nic. Ani strejda google nic rozumneho nenasel.

Tak to zkousime tady jestli nekdo nevi o necem takovem.

Odesláno
Původně zaslal: permonik7

Medvěd: Je to hrneček pro děti, které nechtějí pít, nebo pijí málo. Při pití se totiž ve vrchní části dělá fontána a dětem se to moc líbí. Hodně to pomáhá zlepšit u dětí příjem tekutin. Sami pak přijdou, že už není fontána a že to chcou doplnit. Super vynález..leč ho nemůžem sehnat:(

Podle toho co píšeš by se i nám takový mohl hodit - Pavlík má s pitím občas problém a když ON nechce, tak to do něj prostě nenalejem.

Co zkusit mimibazar nebo různé \"maminko-minkovské\" servery???

[upravil dne 7/2/2009 Medvěd]

Odesláno

Medvěd: Našli jsme jeden v inzerci na mimibazar.sk , ale to nevím, jak by se dopravovalo. Právě pro děti, které jsou jako váš Pavlík je to vynikající věc. Když nechce, tak nebude a tečka. Znám to;) A je to moc pěkny, jak se tam vytvoří pitím podtlak, tak stříká fontána..a aby stříkala, musí pít:) Efekt zaručen.

Odesláno

Medvěd: Našli jsme jeden v inzerci na mimibazar.sk , ale to nevím, jak by se dopravovalo. Právě pro děti, které jsou jako váš Pavlík je to vynikající věc. Když nechce, tak nebude a tečka. Znám to;) A je to moc pěkny, jak se tam vytvoří pitím podtlak, tak stříká fontána..a aby stříkala, musí pít:) Efekt zaručen.

Pro mě Slovač není problém - můžu poprosit o odkaz??

Odesláno

Mně se zdá nejlepší ten s tou mašinkou, protože když dítě pije, \"něco se začne dít\" a o to právě jde;)

Co se u toho děje?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...