Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: vix

Bych si, být vámi, tak nefandil ...

Jo, jenže za minulého vedení (a nekrásného předsedy) dostali všichni kartičky a vánoční dárky včas.

Dneska máme hezkou předsedkyni, zato problémy s kartičkami, apod.

Na foru radí pár znalých, (jako oddie a spol.), a zbytek se trochu veze.

Musí se, ale nechat, že nová předsedkyně alespoň stíhá stírat komunikační bariéru.

Mno, nic, abych se zase nerozčílil, jdu hrát TETRIS (rada od člena vedení jménem Neon) ;)

Ta rada je totiž dost užitečná.

A to pro všechny ;)

Kritika je jednoduchá věc, tak proč nejdeš do vedení sám?:P

Já osobně říkám, že bych to sice měl zájem dělat, ale nemohl bych tomu (doufám prozatím) věnovat dostatek času a to pak nemá ani zbla smysl..

Co Čech, to kritik čehokoliv. A ten ví, jak nato. A co by všechno udělal, kdyby jej zvolili. Ale jde o to, mít chuť vykonávat funkci, zvláště dobrovolnou(neplacenou) za několik případně stovek ročně.

Odesláno

:D :D :D

No, já bych kvalitu klubu podle vizáže předsedů tedy rozhodně nehodnotila (i když za poklony samozřejmě děkuji :) )

...a doufám, že vix již brzy dodoutná...lapálie okolo kartiček na přelomu roku byla nepříjemná, nicméně našlo se řešení a situace už by se neměla opakovat.

Odesláno

takže kdo je přes auta lajk tak vpodstatě tento klub zhazuje?

pro některé je jeho peugeot prvním autem (např. pro mě ,ale jistě nejsem sám) , tak je vděčný za každou radu. to ale neznamená že by to byl fanda peugeotů o něco menším. jestli je toto klub jen pro odborníky, tak at je to uvedený hned při registraci at se tu zbytečně nevezeme. :(

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D :D :D

No, já bych kvalitu klubu podle vizáže předsedů tedy rozhodně nehodnotila (i když za poklony samozřejmě děkuji :) )

...a doufám, že vix již brzy dodoutná...lapálie okolo kartiček na přelomu roku byla nepříjemná, nicméně našlo se řešení a situace už by se neměla opakovat.

Jak říkám, kritika je jednoduchá:)

Ale jak Tě znám, tak si stejně Vixovo \"doutnání\" do hlavy netlačíš a děláš dobře:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Washut

pro některé je jeho peugeot prvním autem (např. pro mě ,ale jistě nejsem sám) , tak je vděčný za každou radu. to ale neznamená že by to byl fanda peugeotů o něco menším. jestli je toto klub jen pro odborníky, tak at je to uvedený hned při registraci at se tu zbytečně nevezeme. :(

Klíííd, vypěstuj si imunitu proti blbým kecům a bude to v pohodě:D Já neříkám že jsem extra odborník, ale je mi tu dobře a jsem tu tak nějak už \"doma\", mezi svými a je mi jedno, co o autech vědí nebo ne, naštěstí to tu je o kamarádech (viz třeba..., ale oni vědí..:) ), i když to někteří nechápou.

[upravil dne 31/1/09 jarajarda]

Odesláno

Netopejr, Vvitty, Neon:

1) Ad kritika : Když třeba Vvitty, jako člen vedení mi začne odpovídat veřejně, pak chvíli na u2u, aby pak, co jsme si napsali na u2u dal veřejně na web, mi připadne trochu nefér. Kdybych vás neměl rád, tak sem tu kritiku nedávám - takhle má Vvitty šanci na sobě zapracovat a zlepšit se.

2) Neon, jako člen vedení, by se mohl (především ve vlákně - komunikace s vedením) zržet toho, aby posílal lidi hrát Tetris. Mě je to jedno, já stejně vím, že lepší než Tetris je SPIDER SOLITAIRE. Neone, vím že jsi chtěl pomoci Vvittymu, ovšem příště to zkus nějakou politicky korektnější cestou.

Mimochodem, začínáš být lehce nekonzistentní. Viz tvůj příspěvek z 20/12/07 v 13:18

Neone, zkus zapracovat na svých odpovědích, coby člen vedení.

3) Pokud, ale chcete budu vás všechny chválit, jak jste úžasní a skvělí - i když budete dělat takovéhle \"boty\" Ale budu to dělat se sebezapřením, to mohu přiznat hned. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Washut

1) Napsal jsem někde, že kdo je laik, klub shazuje? - nebo jen konstatuju, že technická úroveň některých přispívajích je více než žalostná.

2) Pokud jsi vděčný za každou radu, jsi doopravdy fanda - \"Aneb, když ti řeknu, skoč do ohně, skočíš?\"

Pokud ti někdo napíše, že třeba brzdovka se nemusí měnit, protože není černá, nebudeš ji měnit a realitu poznáš až při dlouhém sjezdu z nějakého alpského velikánu. Bohužel. Bohužel, tuhle radu jsem našel na jednom nejmenovaném koncernovém foru. Bohužel, i tady se najdou občas podobné \"perly\".

3) Ad sortování, kdo je odborník a kdo ne. Předně, máš hlavu, tak ji používej. (Tohle jsem radil i P.avlovi, jenže ten se zacyklil, a očividně nepochopil, co jsem tím myslel).

Nesmíš věřit slepě všemu, co je psané na internetu. Je tu spousta informací, ovšem rozeznat tu validní je na tobě. Doporočuji tedy samostudium, vždyť jsi, jak jsi napsal, fanda ;)

Už proto, že rady tady jsou bez záruky.

Odesláno

Spíš by ten odkaz měl být pod tímto nadpisem:

Máte závadu nebo potřebujete poradit s Vaším vozem!!! (neporadili Vám v autorizovém servisu nebo si neví rady?)

:D

TO Petr: Ne myslím samozřejmě ten Váš, ale jeden nejmenovaný v Olomouci a pak tak trošku ve Fryštáku

peugeot.jpg

[upravil dne 1/2/09 bigicek]

Odesláno

ale kluci... jsme jen lidi a nebudeme se tu urážet kvůli prkotinám,kartičky klubu,znalosti členů a pod. Taky jsem jen fanda,ale pokud můj příspěvek někomu poslouží nebo jiny poslouží mě,tak je to dobře,ne ?? Od toho to tu myslím je,aby když má někdo problém,se zde svěřil a zasvěcení mu pomohou jeho problém vyřešit !

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

ale kluci... jsme jen lidi a nebudeme se tu urážet kvůli prkotinám,kartičky klubu,znalosti členů a pod. Taky jsem jen fanda,ale pokud můj příspěvek někomu poslouží nebo jiny poslouží mě,tak je to dobře,ne ?? Od toho to tu myslím je,aby když má někdo problém,se zde svěřil a zasvěcení mu pomohou jeho problém vyřešit !

souhlasim, v pug sice jezdim cely svuj dosavadni zivot, ale technicky zdatny zase moc nejsem ;), spise teoreticky.... sice jsem mel taky po vixove prispevku dojem, ze toto forum je jen pro automechaniky a jine odborniky, ale zase na druhou stranu vixe chapu v tom, jak kritizoval odbornost nekterych prispevku zde, chlapi, vsichni umime cist a pokud jsme aspon trochu zvidavi, spoustu veci se muzeme o svych milaccich dovedet z netu nebo z knih....

co se tyka vedeni klubu a osob, ktere maji \"hodnost\" treba inventar klubu, tak tyto by mely take predevsim bdit nad tim, aby se zde nepsaly bludy, protoze jak vix poukazal na jednom prispevku o brzdovce, muze vam to zachranit zivot !!!

takze pevne verim, ze i kdyz nejsem odbornik, opravdu mi autoopravarenstvi nerika kolego, tak se pohybuju kolem aut dost dlouho na to, abych se zde dle vixe vylozene nevezl :aut

Odesláno

Nikdo tu nikdy nikde nepsal, že je toto fórum jen pro odborníky. Toto téma je jen a pouze o tom, že fórum Peugeot-clubu je natolik vážené a ceněné, že je na něj odkaz i na stránkách Peugeotu. A proč tomu asi tak je, schválně se nad tím zkuste zamyslet. Proč je to fórum tak navštěvované, proč má takovou úroveň? Kvůli tomu, že se zde dobře kecá, a nebo kvůli tomu, že se zde od začátku ve velké míře nacházely kvalifikované rady, které jinde chybí? Co myslíte, hm?

A k tomu, jak bdít nad tím, aby se tu nepsaly bludy. Dobrá idea, co tu asi tak dělám posledních pár let? Vždyť to už je skoro nadlidskej úkol, opravovat bludy, kterých je tu čím dá víc! A co za to člověk dostane? Většinou akorát blbý kecy, jak si tu hraju na nejchytřejšího. Kór od těch, co sami nic neumí, jen kecat.

Guest Scratch
Odesláno

jo, jenze napadas je treba i v sekci pokec, kde je to trochu mimo misu

v sekci servis si to koriguj, opravuj a nikdo a to OPRAVDU NIKDO proti tomu nic mit nebude, a budou ti vdecny. I ja jsem rad, kdyz se muzu neco naucit, i od tebe :-).

Ale opet jsme u toho, kolik lidi si poznal tak, ze vis, ze nic neumi? Nekdo se zivi opravami aut a neumi to, nekdo je spatny ekonom a presto skvele opravuje auta. Nekdo je skvely sportovec, proste se nam zivot netoci jen kolem aut a napsat o jakychkoliv lidech nejen z tohoto fora, ze nic neumi, hranici az s drzosti......

Odesláno

2) Neon, jako člen vedení, by se mohl (především ve vlákně - komunikace s vedením) zržet toho, aby posílal lidi hrát Tetris. Mě je to jedno, já stejně vím, že lepší než Tetris je SPIDER SOLITAIRE. Neone, vím že jsi chtěl pomoci Vvittymu, ovšem příště to zkus nějakou politicky korektnější cestou.

Mimochodem, začínáš být lehce nekonzistentní. Viz tvůj příspěvek z 20/12/07 v 13:18

Vixi, fakt sorry, ale to, že jsem tě poslal hrát tetris byla ještě slabší varianta toho, kam jsem tě mohl poslat. Šlo mi o to, že nepříjemná situace rozhodně nebyla natolik vážná, abys tak rejpal, jaks tomu činil. Uvědom si, že kdyby se každej jenom navážel do členů vedení, tak se udělá prdlačka a bude se jenom odepisovat na U2čka, mejly a dotazy lidí, kteří nemaj zrovna co dělat a nuděj se, tak holt hledaj chybku na čemkoli (byť drobotině). Členům vedení se rozhodně nedaří dělat všechno na 100%, ale tak to bude v podstatě u každýho vedení. Za sebe Ti můžu říct, že ač jsem ve vedení krátce, tak si myslim, že se snažíme pro klub udělat maximum, co je v našich silách (uvědom si, že to nemá nikdo, jako zaměstnání, ale jenom jako takový hobby a nikoho z nás to neživí a všichni to děláme ve svém volném čase). Jsou věci, který vůbec nevidíš, že se řešej a jsou rozhodně důležitejší, než obesílat lidi, aby napsali do svých profilů veškerý údaje (nehledě na to, že medvěd to už X-krát psal na diskuzi). Mj. změna ve stanovách, kde se musí lítat na ministerstvo, jednání s novými partnery klubu, zavedení novýho účetního systému apod.

PROSTĚ Z MÉHO POHLEDU JSI JENOM OBYČEJNEJ PRUDIČ, KTEREJ SE JENOM NUDÍ, TAK REJE A REJE A REJE ... a to ti nepíšu, jako člen vedení, ale jako člen fóra ...

A ad příspěvek -> ten je již nějakej ten pátek starej a prostě lidi se měněj. Někteří k lepšímu, jiní k horšímu. Tak tomu bylo, je a bude.:roker

:papa

A zakončim to stejně jako ty: Vixi, zkus zapracovat na mezilidských vztazích ... myslim, že proti sobě poštváváš zbytečně dost lidí...

EDIT: je i o 2 příspěvky níže ...

Jo a vixi, ještě docela hlavním podmětem mojí reakce a mého zaškatulkování si tě do sekce prudérů byl fakt, že jsi si za to mohl jen a ryze sám!! Jak psal již Vvitty -> to, abychom obeslávali každého, ať si laskavě vyplní \"fakturační\" adresu by bylo fakt super efektivní a zvládli bychom opravdu spoustu jiných užitečných věcí :nevim Mimojiné bylo založeno (tuším, že Vvittym) vlákno Lvíčci -> chcete je? a Medvědem nespočetněkrát vlákna, kde Žádal lidi při zasíláni kartiček o plné vyplnění profilů.

Když nemáš vyplněný údaje, tak jednoduše přicházíš o výhody, který maj ti, kteří maj všechno v cajku. Třeba když nemáš na kartičce VINko, tak ti někteří cluboví partneři neposkytnou slevu.

Takže zameť především před svým prahem -> chyba je ryze na tobě.

Neomlouvám teda to, že se přes vánoce zpozdilo odesílání kartiček, ale to není tvůj případ.

Z tohoto důvodu si myslím, že mé vyslání tě na TETRIS bylo oprávněné, ať se trochu zabavíš -> omlouvám se, příště tě tedy pošlu hrát SPIDER SOLITAIRE ... ale nejlepší varianta je, aby sis ho zahrál sám, předtím, než začneš psát \"příspěvky nudícího se vixe\" ... :roker

PEACE

[upravil dne 1/2/2009 Neon]

Guest Scratch
Odesláno
Původně zaslal: Neon

Vixi, fakt sorry, ale to, že jsem tě poslal hrát tetris byla ještě slabší varianta toho, kam jsem tě mohl poslat. Šlo mi o to, že nepříjemná situace rozhodně nebyla natolik vážná, abys tak rejpal, jaks tomu činil. Uvědom si, že kdyby se každej jenom navážel do členů vedení, tak se udělá prdlačka a bude se jenom odepisovat na U2čka, mejly a dotazy lidí, kteří nemaj zrovna co dělat a nuděj se, tak holt hledaj chybku na čemkoli (byť drobotině). Členům vedení se rozhodně nedaří dělat všechno na 100%, ale tak to bude v podstatě u každýho vedení. Za sebe Ti můžu říct, že ač jsem ve vedení krátce, tak si myslim, že se snažíme pro klub udělat maximum, co je v našich silách (uvědom si, že to nemá nikdo, jako zaměstnání, ale jenom jako takový hobby a nikoho z nás to neživí a všichni to děláme ve svém volném čase). Jsou věci, který vůbec nevidíš, že se řešej a jsou rozhodně důležitejší, než obesílat lidi, aby napsali do svých profilů veškerý údaje (nehledě na to, že medvěd to už X-krát psal na diskuzi). Mj. změna ve stanovách, kde se musí lítat na ministerstvo, jednání s novými partnery klubu, zavedení novýho účetního systému apod.

PROSTĚ Z MÉHO POHLEDU JSI JENOM OBYČEJNEJ PRUDIČ, KTEREJ SE JENOM NUDÍ, TAK REJE A REJE A REJE ... a to ti nepíšu, jako člen vedení, ale jako člen fóra ...

A ad příspěvek -> ten je již nějakej ten pátek starej a prostě lidi se měněj. Někteří k lepšímu, jiní k horšímu. Tak tomu bylo, je a bude.:roker

:papa

A zakončim to stejně jako ty: Vixi, zkus zapracovat na mezilidských vztazích ... myslim, že proti sobě poštváváš zbytečně dost lidí...

[upravil dne 1/2/2009 Neon]

:potlesk :potlesk :potlesk

s tetrisem jsi me fakt dostal :D

[upravil dne 1/2/2009 Scratch]

Odesláno

EDIT: Jo a vixi, ještě docela hlavním podmětem mojí reakce a mého zaškatulkování si tě do sekce prudérů byl fakt, že jsi si za to mohl jen a ryze sám!! Jak psal již Vvitty -> to, abychom obeslávali každého, ať si laskavě vyplní \"fakturační\" adresu by bylo fakt super efektivní a zvládli bychom opravdu spoustu jiných užitečných věcí :nevim Mimojiné bylo založeno (tuším, že Vvittym) vlákno Lvíčci -> chcete je? a Medvědem nespočetněkrát vlákna, kde Žádal lidi při zasíláni kartiček o plné vyplnění profilů.

Když nemáš vyplněný údaje, tak jednoduše přicházíš o výhody, který maj ti, kteří maj všechno v cajku. Třeba když nemáš na kartičce VINko, tak ti někteří cluboví partneři neposkytnou slevu.

Takže zameť především před svým prahem -> chyba je ryze na tobě.

Neomlouvám teda to, že se přes vánoce zpozdilo odesílání kartiček, ale to není tvůj případ.

Z tohoto důvodu si myslím, že mé vyslání tě na TETRIS bylo oprávněné, ať se trochu zabavíš -> omlouvám se, příště tě tedy pošlu hrát SPIDER SOLITAIRE ... ale nejlepší varianta je, aby sis ho zahrál sám, předtím, než začneš psát \"příspěvky nudícího se vixe\" ... :roker

PEACE

Odesláno

1) Neone, jako člen vedení, jsi mě mohl polat kamkoli. Dokonce by mi to bylo teď ještě příjemnější.

2) To, že to děláš ve volném čase, s tím bych se být tebou neoháněl - ano, je to chvályhodné, nicméně na začátku jsi věděl, do čeho lezeš.

3) Nevím, jak to děláte dobře, nicméně chápu, že si můžeš myslet, že \"nekomunikace\" s kartičkami je \"jen drobnou\" chybkou. Kéž by.

4) Jinak, ano, toto vedení dělá všechno proto, aby bylo dobré.

P.S.: Pokud vás tu prudím, a máte k tomu důvod, co mi dát BAN. Stačí poslat zprávu adminovi. A budete mít klid :super

5) Cílem je spokojenost všech - o to tu jde především, nebo ne? ;)

Odesláno

Neone po editu:

Já si to s Vvittym, byť trochu nestandardně přes veřejně-u2u-veřejnou větev vyříkal. Opakuji, ač adresa nebyla vyplněna v profilu, za uplynulá léta přišly domů jak 2 dárečky, tak 2 kartičky.

Pak, když je všechno vyřešeno a pochopeno - včetně toho, co se bude dít s lvíčkem - tam přiletíš ty, \"slepej jak krtek\" s TETRISem. To je taky důvodem toho, že jsem psal, aby jsi se zlepšil.

Pokud na to máš náladu, můžeš si projít celou diskusi (naši soukromou u2u korespondenci ti Vvitty jistě rád poskytne, vlastně se tu o ni nepřímo podělil skoro se všemi), a pochopíš, proč mě nadzvedlo, že tvůj první příspěvek od tebe k dané problematice byl o Tetrisu.

Neone, jako člen vedení to holt děláš dobře. ;)

Odesláno

ale no tak...... jsou tu skvělí lidi ochotní poradit,někdo prudí někdo pomůže a ty druzí dělají ve volnu co by ani nemuseli,ale dělají to z nějakého přesvědčení,a výsledek je ten že si nás resp. VÁS kteří se starají o chod klubu velmi VÁŽÍ,aspoň já jo,tady jsem našel spoustu věcí které pomohli buď mě nebo jiným a rady dostali více méně zadarmo,některý servisy vás nepustí k autu,tak nevíte kde to je,a nikdo Vám nic nechce říct ( hají si své KNOW HAW ),tady jsou lidi kteří pomůžou,pošlou fotku nebo poradí přes U2U a jsem opravdu nezištně rád,že toto fórum existuje ! :super

A byla by velká škoda aby se to tu rozhádalo,pokud jsou tu příspěvky,které jsou zde několikrát zmiňované,tak je admini zamknou a je to,a dají odkaz tam,kde se to řeší.....

Ano psal jsem že máme hezkou předsedkyni,ale někdo jí zvolil a já to respektuji,a to že jsem jí polichotil,jsem chlap,a že se mi hezký holky líbí na tom nic není,ale věřím že taky dělá spoustu věcí které by nemusela,mohla by se věnovat něčemu jinému,tak jako spousta lidí.....

Tak se udobřete a je..... buďte diplomaté,řekli jste si co jste chtěli,i když se to třeba neříká lehce a tio znám moc dobře.... buďte v klidu,rozčilováním nic nevyřešíte.... ba právě naopak !!

Odesláno

vix: ty nase chudinko, on ti Neon asi strasne ukrivdil.. staci se rozhlidnout po foru a prakticky v kazdem tvem prispevku do nekoho rejes, prijde ti to ok?? Prudit si muzes jinde, tady ti na to neni nikdo zvedavej!! To ale uz nejakou dobu vis a stejne na to ser..s, tak se pak nediv ze te nekdo posle hrat TETRIS.. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

vix: ty nase chudinko, on ti Neon asi strasne ukrivdil.. staci se rozhlidnout po foru a prakticky v kazdem tvem prispevku do nekoho rejes, prijde ti to ok?? Prudit si muzes jinde, tady ti na to neni nikdo zvedavej!! To ale uz nejakou dobu vis a stejne na to ser..s, tak se pak nediv ze te nekdo posle hrat TETRIS.. ;)

Pokud se ti tu nelíbím, můžeš navrhnout adminovi mi dát BAN. Tuhle možnost, máš.

Neon vlítl do diskuze jako \"slepej krtek\"a jako člen vedení s Tetrisem. Od člena Neona bych to vzal, od člena vedení Neona mě to namíchlo. Pokud takto jedná s našimi současnými/budoucími partnery, tak potěš koště.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...