Pe.Tr Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Tohle o něčem svědčí . :potlesk:potlesk Citovat
BoneDaddy Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Jo jo, už jsem na to párkrát koukal. :potlesk Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 jj myslím, že z toho majú prospech obe strany. Citovat
gedu Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Ja som vedel že to tu je bomba a to je fakt Citovat
MJSytic Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Já teda nevím, ale tohle je na stránkách P asi už nějakej ten rok Dokonce jsem to sem už myslím dával ... Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. leden 2009 Autor Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: MJSytic Já teda nevím, ale tohle je na stránkách P asi už nějakej ten rok Dokonce jsem to sem už myslím dával ... je to už několik let ale dost lidí o tom neví a myslím že je to víc než zajímavé . navic ted po remodelingu stranek peu je aspon vidět kde to je Citovat
budvar Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 má pravdu ten pežó tak to má bejt, dyť ´sme kurňa jedna krev ne Citovat
vix Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: Přema :mrk jo jsme prostě dobří...... zvláště na srazech, po půlnoci, ... Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: budvar má pravdu ten pežó tak to má bejt, dyť ´sme kurňa jedna krev ne Jj,jedna VELKÁ rodina:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Burisek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Původně zaslal: budvar má pravdu ten pežó tak to má bejt, dyť ´sme kurňa jedna krev ne Jj,jedna VELKÁ rodina:potlesk:potlesk:potlesk aa vovo tom to jee vážení přátelé,tak to je super,já to stále říkám,bídák nebo hrdina my jsme jedna rodina :D:cool: ale ještě že těch bídáků je to moc moc málo,a navíc, a to tu nikdo nezmínil,asi máme navíc krásnou předsedkyni...... proto o nás píšou,protože nám jí všici závídí...... Citovat
BV406 Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 tak je good :super:super:super, vetsinou ofi dovozci moc takove kluby nemiluji.... Citovat
vix Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Bych si, být vámi, tak nefandil ... Jo, jenže za minulého vedení (a nekrásného předsedy) dostali všichni kartičky a vánoční dárky včas. Dneska máme hezkou předsedkyni, zato problémy s kartičkami, apod. Na foru radí pár znalých, (jako oddie a spol.), a zbytek se trochu veze. Musí se, ale nechat, že nová předsedkyně alespoň stíhá stírat komunikační bariéru. Mno, nic, abych se zase nerozčílil, jdu hrát TETRIS (rada od člena vedení jménem Neon) Ta rada je totiž dost užitečná. A to pro všechny Citovat
vendelinek Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: vix Bych si, být vámi, tak nefandil ... Jo, jenže za minulého vedení (a nekrásného předsedy) dostali všichni kartičky a vánoční dárky včas. Dneska máme hezkou předsedkyni, zato problémy s kartičkami, apod. Na foru radí pár znalých, (jako oddie a spol.), a zbytek se trochu veze. Musí se, ale nechat, že nová předsedkyně alespoň stíhá stírat komunikační bariéru. Mno, nic, abych se zase nerozčílil, jdu hrát TETRIS (rada od člena vedení jménem Neon) Ta rada je totiž dost užitečná. A to pro všechny Tak se nerozčiluj,škodí to zdraví......................dejte mu někdo kartičku:D:D:D Citovat
AnotherOne Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 A to ani predsekyni nedal obligátnych sto dní Citovat
vix Odesláno 30. leden 2009 Odesláno 30. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne A to ani predsekyni nedal obligátnych sto dní Já ji tu vychvaluju a ty tohle... :bacha P.S.: Netopku znám osobně více než sto dní ... P.S.S.: O kartičku (ani o ten přívěšek) mi nejde - kartička je mi na prd, a přívešek mám od předloňského podzimu z Kostelce. Citovat
jarajarda Odesláno 31. leden 2009 Odesláno 31. leden 2009 Původně zaslal: vix Bych si, být vámi, tak nefandil ... Jo, jenže za minulého vedení (a nekrásného předsedy) dostali všichni kartičky a vánoční dárky včas. Dneska máme hezkou předsedkyni, zato problémy s kartičkami, apod. Na foru radí pár znalých, (jako oddie a spol.), a zbytek se trochu veze. Musí se, ale nechat, že nová předsedkyně alespoň stíhá stírat komunikační bariéru. Mno, nic, abych se zase nerozčílil, jdu hrát TETRIS (rada od člena vedení jménem Neon) Ta rada je totiž dost užitečná. A to pro všechny Kritika je jednoduchá věc, tak proč nejdeš do vedení sám? Já osobně říkám, že bych to sice měl zájem dělat, ale nemohl bych tomu (doufám prozatím) věnovat dostatek času a to pak nemá ani zbla smysl.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.