Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?  

1. 1. Vyvolala fin. krize u vas strach o ztrátu zaměstnání?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Pe.Tr

Původně zaslal: crang.look

tak u nás to zatim hrozí hlavně vedoucím pracovníkům takže až odejdou tak se stavte budou náhradní díly zdarma :)))))

já ti dám díly zdarma :bacha

- aby ti krize nebylo líto tak jsem se odměnil tvým dvoulitrem :aut

:D:D:D

-za toho vedoucího pracovníka dostaneš v pondělí deku , to kvuli respektu z nadřízeneho :D:D:D

[upravil dne 1/2/09 Pe.Tr]

Jj,jen mu dej:D:D:D

no ja myslim ze ti to pak muze bejt jedno co se tady bude dit :))) a vyhrozovanim nic nezmenis :)))

Odesláno
Původně zaslal: crang.look

tak u nás to zatim hrozí hlavně vedoucím pracovníkům takže až odejdou tak se stavte budou náhradní díly zdarma :)))))

To jste jedna z mála firem, jinak se zásadně vyhazujou jen dělníci, a vedoucí pracovníci všichni zůstávaj...

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: oddie

Nerad linkuju na obecné zpravodajské servery, ale dnes udělám výjímku, protže tohle je opravdu trefné:

http://kucik.blog.idnes.cz/c/69689/Neviditelny%2Dblahobyt%2Da%2Dprezrana%2Dspolecnost.html

Jak skvěle napsaný :potlesk běco na ten způsob mě často napadá, když stále v práci slýchávám, jak to bylo za komančů fajn a jak je to teď hrozně všechno drahý atp a přitom nemá nikdo auto starší 10 let, doma x televizí, mobilů a já nevim čeho všeho ještě...

Odesláno

Ja to zatim vidim na klasickou zimu z let 2005-6 , venku snih a malo prace , ale jak to bude pokracovat v dubnu ci v kvetnu bude problem , ted jsme nabirali po 6 mesicich do plneho stavu 3 lidi ,ale pokud to bude spatne budou se muset zamestnanci rozhodnout zda mensi platy nebo zase vice prace .

Odesláno

Já jsem před pár dny uspěšně dokončil VŠ-strojní a krizi zatím pocituji tím, že už není takových nabídek zaměstnání. Doufejme, že se to zlepší.... Tady na Vysočině je to zlý a s jihlavským Boschem je to špatný. Co vím tak linka fakt téměř stojí, ale lidi v kanclu mají opravdu dost práce. To i inženýři na testovací stanici. Ty údajně nestíhají, co jsem včera slyšel od kamaráda co tam pracuje....

Guest bostich
Odesláno

Mě se krize nedotkla dá se říct vůbec.Peněz pořád stejně málo( :) ), práce nastejno....jistá výhoda státního sektoru:roker

Odesláno

U nás práce pořád dostatek, dokonce nabíráme i nové lidi, ale bohužel výplata šla citelně dolů, za prosinec jsme neměli ani korunu prémie a to prémie dělají i pár tisíc :( , prej jsme udělali málo práce....

[upravil dne 11/2/09 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

U nás práce pořád dostatek, dokonce nabíráme i nové lidi, ale bohužel výplata šla citelně dolů, za prosinec jsme neměli ani korunu prémie a to prémie dělají i pár tisíc :( , prej jsme udělali málo práce....

radši nemít premie ale mít jistou práci :myslim:(eusathinkyx7.gifwhistlece4.gif

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Aluška

radši nemít premie ale mít jistou práci :myslim:(eusathinkyx7.gifwhistlece4.gif

Jistou práci nemáš asi nikde, samozřejmě je lepší mít nějakou práci než žádnou, ale zase mít po roce práce menší výplatu než ve zkušební době, je zvláštní. Pořád se mluví, jak platy rostou, ale u nás je to bohužel naopak :bojim .

Odesláno

Aluško, nějaký údaj, kterému se říká \"Průměrná mzda\" je přeci sám o sobě nesmysl. Nevěřím ani jeho pojmenování, natožpak hodnotě.

To, co popisuješ, zvláštní sice je, ale nějaký důvod tam být, přece existuje. ;)

Odesláno

Kurt: s prací jako takovou jsem docela spokojená, je tam fajn kolektiv, docela pohoda, ale mrzí mě ty zhoršující platové podmínky, přístup k zaměstancům a denní dojíždění. Kdybych narazila na něco lepšího, tak bych asi šla jinam, ale momentálně si nemůžu dovolit být ani měsíc bez práce.

Odesláno

u nas zacala redukce dojizdejicich zamestnancu, ktere firma denne vozi Prerov-Brno a zpet + lidí, kteri uz na projektu nejsou potreba a jsou snadno nahraditelni.

Prace mame nad hlavu, platy vybranym lidem rostou, premie jsou. Bohuzel za par mesicu skonci aktualni projekt a nikdo nevi co bude dal (zda Brnenska pobocka skonci, budeme delat pro Prazaky ci se najde zase projekt primo pro nas). Jinde berou velice opatrne a popravde bych mel strach ze zkusebky - kdyby se neco zvrtlo, tak poletim prvni.

Odesláno

Tak u nas je to pro zmenu jinak...

Nemame krizi, vynosi zatim sou nadprumerne, plany se plni... Avsak zavedli u nas porgram S4S save for service, a prve prepustenie nastalo na Call Centrach...

T-Com mal doteraz nepretzite fungovanie CC od 7 mej rano do 22 hej vecer, cely tyzden...

Teraz po novom bude len od 8 do 21 vej , soboty nedele sa nepracuje... S tym souvisi i prebytek zamestnancu a nasledne prepustanie...

Nastastie ma to velkou obklukou obchadza... Ale i tu uz niektory ludia citia...

Odesláno

já stavím koleje u jedné firmy z pardubic a v řijnu mi skončila smlouva s tím že mě po zimě vemou z5, no a v pondělí nastupuju znova takže je to super:) no a budu se hlásit na vysokou takže to pak řešit nebudu...

Odesláno

Já dělám mistra výroby potištěných substrátů,80% automobilovej průmisl,takže je asi jasný jak to u nás vypadá.od února do dubna děláme na 4 dny a pak se uvidí co bude dál.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak tento tyden jsem mluvil se 6ti členy s klubu z ruznych koutu republiky a diky\"krizi\" jsou bez prace . take to kolem sebe pozorujete?

slo o obory :

-doprava

-vyroba pro auta

-developerske fa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...