Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nosič na kola

Recommended Posts

Odesláno

Mate nekdo zkusenosti s nosicem na kola na 406? Jak pri prichyti, nemam na strese zadne liziny, jak se prichyti k nemu kola a kde se da sehnat?

Odesláno

Podívej se na stránky neuman, nebo piccolam. Ve střeše by jsi měl mít někde nad dveřmi takové odsouvací krytky. Pod nimi je úchyt na příčníky. Na ně se namontují nosiče kol.:papa

Odesláno

Já mám pod gumou dveří díru se závitem pro šroub. Nosič má potom díru, která se přes ten šroub převlýkne. Měl jsem to tak i u 405

MartinT 406 1.8 16V LPG

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Podívej se na stránky neuman, nebo piccolam. Ve střeše by jsi měl mít někde nad dveřmi takové odsouvací krytky. Pod nimi je úchyt na příčníky. Na ně se namontují nosiče kol.:papa

To plati jen u 307ky, u 406 je pod gumou tesneni dveri schovan otvor s vyriznutym zavitem, u 405 jsou tyto otvory dva.Ackoliv vetsinou vsichni tvrdi ze nosic ze 405 ( tedy se dvemi dirami ) pasuje i na 406, neni to zas tak pravda, je lepsi sehnat nosic primo na 406, u ktereho ten plech tesne prilehne do prolisu ve strese.

Ja pred dvema lety kdyz jsem ho shanel, jsem koupil nakonec originalni Peugeot, protoze vysel ze vsech znacek nejlevneji ( prekvapive :D . Napr. Thule je opravdu hodne drahe a levnejsi znacky nemaji nosice primo na 406 ale jen na 405ku )

[Editován dne 12/5/04 Ferry]

Odesláno

Co tedy budu vsechno potrebovat - pricniky na 406, nosic na kola (mate predstavu na kolik me to vse vyjde)Diky

Odesláno

Uz jsem to našel,je to opravdu pod gumou zalepene cernou paskou,dvere jsou nad gumou,kdyz tam dam pricniky,nebude to zavrenym dverim vadit,nesedru barvu a tak...

Odesláno

Prave proto tam je ta guma - ten str. nosnik je pod tou gumou, takze dvere zavres i bez posrabani :)

Cena?? No ja bych to kostoval tak na 10 - 12.000,- ale mozna jsem moc velky optimista :mad:

Odesláno

Jo fakt jdou nové příčníky pořídit i do 1500,- . K těm nosičům na kola asi tohle:

doporučuju na nich nešetřit. Koupil jsem si také ty levné za 170,- někde v Baumaxu a jsou ke vzteku. Za prvé nemají v těch svěrkách gumu (to si musíš dodělat, jinak se rozluč s lakem na rámu) a za druhé jsou ty svěrky postavené na rám nějakého favorita. Horáka s širším rámem tam nedáš. Musel jsem si nechat udělat speciální dlouhé šrouby. A taky se ti to časem začne roztahovat. Pokud to budeš využívat často, tak si radši připla? a kup si uzamykatelné Neumanny. Nevím přesně kolik stojí ale hádám kolem 1000 kč.

Odesláno

zkus http://www.roel.cz/neumann_nos.html

... a to tam píšou :-)))

střešní nosiče NEUMANN

Tento český výrobce střešních systémů na tuzemská i zahraniční auta má vynikající poměr ceny výrobků a kvality. Bezkonkurenční ceny zvláště na zahraniční vozy. Dodržujeme doporučené ceny výrobce a to z nás činí jednoho z největších prodejců v Plzni. Objednávky na zahraniční typy volejte na tel. 377 222 546, na české vozy objednávejte v našem internetovém obchodě.

Odesláno

Ty jsi od nich? To je skvele.

Nemohu najit na tech strankach nabidku a ceny:

Kolik stoji uzamykatelne a neuzamykatelne pricniky + nejake nosice na dve kola. Help

Odesláno

Jeste se vas zeptam, mate zkusenosti s nosicem, ktery se upevnuje na tazne. Mam moznost koupit novy za 500Kc na 3kola od kolegy. Co si o tom myslite?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Ty jsi od nich? To je skvele.

Nemohu najit na tech strankach nabidku a ceny:

Kolik stoji uzamykatelne a neuzamykatelne pricniky + nejake nosice na dve kola. Help

Zrovna u Neumanna mi tvrdili ze evidentne pricniky na 405 mi budou pasovat i na 406 - coz jsem mel overeny ze ne, protoze jsem jedny takovy mel doma po stary 405 :D Ale treba uz delaji i na 406 takovy jako maji byt.

Jinak uzamykatelny/neuzamykatelny te nemusi vubec trapit, protoze jsou prisroubovany do strechy a ten sroub je schovanej pod horni hranou dveri, takze se k nemu nikdo nedostane a nemuze ti je z auta sundat ;)

A co se tyce nosice na tazny zarizeni, myslim ze tohle u nas neni povoleny, zakryval bys tim SPZ a koncovy svetla a blinkry, a to by se Krystofum nemuselo libit

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...