Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stalo se Vám někdy, 307káři, že jste na panelu automatické klimy měli nastaveno např. režim ECO, výdechy na sklo, větrák na 3/4, a najednou se Vám při jízdě sama zvyšovala a zase snižovala intenzita větrání?:myslim

Odesláno
:papa vítej mezi 307mičkama , záleží v jakém stavu máš zadní kotouče ;) jestli už nejsou náhodou taky na výměnu :myslim pokud jsou kotouče ok tak se dá vyměnit jenom ABS kroužek

Kotouče vypadaj slušně:)

Odesláno

štír62: tak to nevím který . . . záleží jak velký \"machr\" nebo \"laik\"jsi ja to ještě nedělal-dělal jsem si jiné věci(brzdy,park.asistenta,chladič. . . ) ale tohle ještě ne

Odesláno

Ahojky,

tak jak se daří? Čeká vás něco na autě? Mě výměna oleje a vyvrtání nového závitu v olejové vaně a nejspíš výměna čepů nebo stab. tyčky na přední nápravě. Nějak mi to začalo tlouct.

[upravil dne 6/9/14 03:51 od Lví-ček]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak, Jean bude jako nový. :D Dopřál jsem mu výměnu náplně klimatizace (po 12 letech) :o , zadní kotouče a destičky, oprava výfuku, výměna oleje. Tak už snad budu mít pokoj a jen jezdit a jezdit a jezdit a . . . (dokud se zas něco nepo....) :mrk:mrk .:super:super:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska díky KIRKIZOVI vyřešil problém. Pomohl mi opravit stržený závit na vaně a vyměnit olej. Sám bych si to neopravil.

Děkuji, že jsou členové, kteří pomáhají ostatním.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak, Jean bude jako nový. :D Dopřál jsem mu výměnu náplně klimatizace (po 12 letech) :o , zadní kotouče a destičky, oprava výfuku, výměna oleje. Tak už snad budu mít pokoj a jen jezdit a jezdit a jezdit a . . . (dokud se zas něco nepo....) :mrk:mrk . :super:super:super

No, tak se pochopitelně zase po.... další věc. Z převodovky se ozývá takový divný zvuk, který se se stoupající rychlostí zvyšuje. Je to pouze když je motor v tahu, nebo když motor brzdí. Jinak to slyšet není. Neni to žádně hučení, ale spíš takové cvrčení. Nedá se to dobře popsat, musí se to slyšet.

Odesláno

Stavte slavobránu :D, Bohumil se tu ukázal :papa :papa :papa:D.

Tak to mě mrzí, že Ti to zlobí. Nenapadá mě, co by to mohlo být.

Plácnu blbost - spojkové ložisko???

Díky za soucit, ale spojkou to není. Má to podobný zvuk jak převodovka u soutěžáku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...