Lví-ček Odesláno 18. červen 2012 Odesláno 18. červen 2012 Doporučuji při vyměně filtru ještě desinfekci klimy přes výparník a klimu pustit naplno. [upravil dne 19/6/12 08:53 od Lví-ček] Citovat
Bohumil Odesláno 19. červen 2012 Autor Odesláno 19. červen 2012 Nevím, co furt máte s tou \"desinfekcí klimy\". :o:o Mám Jeana od r.2004, žádné čištění ani desinfekci nebylo třeba ještě nechat dělat a nic mi tam nesmrdí.:mrk:mrk Citovat
reoladet Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 snimac pri nadrzke je na hladinu chladiacej kvapaliny....a ten buchot je aky? jedna taka tupa rana kov o kov, alebo viac buchnuti? na starsej mi piskaju brzdy tiez a je mi to jedno...zvyknes si na to niekde tu na fore najdes co to sposobuje tu mas nieco nato piskanie pridaj sa do poctu pisklavcou hihi :super:super:super Citovat
Roman Bazi Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 To jsou sklopená opěradla zadních sedaček ještě pod tou deskou? :o:o Ne,ne, sedadla jsou vydělaná, pod to se nevydají, škoda. Citovat
Agia Odesláno 19. červen 2012 Odesláno 19. červen 2012 Tu záležitost při 120/130 km/h jsem měla taky, vyvážili se kola ZNOVU a LÉPE a už to nedělá. A páčku pod volantem nekomentuju. Přecvakává mi blinkr samozřejmě. Ale furt to nejsou žádný závažný věci, takže sem pořád zatim spokojená. Navíc sem do toho šla s tim, že je to Francouz a s těma bejvaj problémy. Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 Agia - pokud je to jen blinkr, tak tam se to dá opravit. Někde jsem to tu četl, a jednou už jsem to kdysi dávno někomu opravoval. Je tam takový bílý čep, a ten jsem opravil a funguje to dál. Citovat
jjer Odesláno 20. červen 2012 Odesláno 20. červen 2012 add páčka: nebo nacpat okolo molitan, a je s přecvakáváním konec. Mám to tak rok a dá se s tím žít :-) Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. červenec 2012 Odesláno 3. červenec 2012 Jak vysoká teplota může být u svodu výfuku a výfuku hned u motoru? Víte někdo? Citovat
Bohumil Odesláno 4. červenec 2012 Autor Odesláno 4. červenec 2012 Že by jsi si chystal udělat a nějak tam vetknout nějaký gril?:mrk:mrk Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Grilovačka na dvoulitru, vůně benzínu a spáleného stejku, mňam. Ne, ne, chci dát odhlučnění za motor, a chci to až dolu pod svody, a tam to bude muset vydržet vysoké teploty, tak mě zajímalo jaké. Citovat
shark734 Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 naco odhlucnenie? ani na jednej 307 motor nejako moc nepocujem a to mam naftaky:myslim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 hlavně s rozumem,aby to nechytlo:bojim máš hasičák:myslim Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. červenec 2012 Odesláno 4. červenec 2012 Hasičák mám:D, našel jsem izolaci, která vydrží 700 stupnů C. Neboj, nepodpálím si auto. Pokud neseženu něco co tam opravdu vydrží, tak tam nic dávat nebudu, a dám to jen nahoru, tak jak byl originál. Citovat
Lví-ček Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Ahoj, měl bych dotaz. Kamarádovi začala blbnout teplota motoru u 207. Prostě to ukazuje vysokou teplotu a pak to spadne. Typoval jsem čidlo teploty nebo termostat, ale jeho auto ho asi nemá Prošel jsem uplně celý servis box a nic. [upravil dne 8/7/12 11:14 od Lví-ček] Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Řekl bych, ze pozice 1 je komplet termostat včetně čidla teploty:papa Citovat
Lví-ček Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Honzo díky, u svého auta jsem našel termostat samostatně. Proto mě to zmátlo. Citovat
HonzaZ Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Nemáš zač, Martine. U nových aut se často prodává celá termostatová skříňka a ne jenom samotný termostat. Citovat
Lví-ček Odesláno 8. červenec 2012 Odesláno 8. červenec 2012 Koblih 69 mi psal, že v práci nějaký pán měl se stejným motorem stejný problém. Nejspíš vada z výroby a přidíralo se to. To bude mít kamarád radost. Je to pár měsíců po záruce a zatím mu odešla jen klimatizace a centrální dálkové zamykání. Pak si kup nové auto. [upravil dne 8/7/12 14:14 od Lví-ček] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.