Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím, co furt máte s tou \"desinfekcí klimy\". :o:o:o Mám Jeana od r.2004, žádné čištění ani desinfekci nebylo třeba ještě nechat dělat a nic mi tam nesmrdí.:mrk:mrk:mrk

Odesláno
snimac pri nadrzke je na hladinu chladiacej kvapaliny....a ten buchot je aky? jedna taka tupa rana kov o kov, alebo viac buchnuti?

na starsej mi piskaju brzdy tiez a je mi to jedno...zvyknes si na to :D niekde tu na fore najdes co to sposobuje

tu mas nieco nato piskanie pridaj sa do poctu pisklavcou hihi :super:super:super:super

Odesláno

Tu záležitost při 120/130 km/h jsem měla taky, vyvážili se kola ZNOVU a LÉPE a už to nedělá.;) A páčku pod volantem nekomentuju.:D Přecvakává mi blinkr samozřejmě.;) Ale furt to nejsou žádný závažný věci, takže sem pořád zatim spokojená. Navíc sem do toho šla s tim, že je to Francouz a s těma bejvaj problémy.:D

Odesláno

Agia - pokud je to jen blinkr, tak tam se to dá opravit. Někde jsem to tu četl, a jednou už jsem to kdysi dávno někomu opravoval. Je tam takový bílý čep, a ten jsem opravil a funguje to dál.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Grilovačka na dvoulitru, vůně benzínu a spáleného stejku, mňam.:D

Ne, ne, chci dát odhlučnění za motor, a chci to až dolu pod svody, a tam to bude muset vydržet vysoké teploty, tak mě zajímalo jaké.

Odesláno

Hasičák mám:D, našel jsem izolaci, která vydrží 700 stupnů C. Neboj, nepodpálím si auto. Pokud neseženu něco co tam opravdu vydrží, tak tam nic dávat nebudu, a dám to jen nahoru, tak jak byl originál.

Odesláno

Ahoj,

měl bych dotaz. Kamarádovi začala blbnout teplota motoru u 207.

Prostě to ukazuje vysokou teplotu a pak to spadne. Typoval jsem čidlo teploty nebo termostat, ale jeho auto ho asi nemá:D

Prošel jsem uplně celý servis box a nic.

[upravil dne 8/7/12 11:14 od Lví-ček]

post-31823-14109625447781_thumb.jpg

Odesláno

Koblih 69 mi psal, že v práci nějaký pán měl se stejným motorem stejný problém.

Nejspíš vada z výroby a přidíralo se to. To bude mít kamarád radost. Je to pár měsíců po záruce a zatím mu odešla jen klimatizace a centrální dálkové zamykání. :(

Pak si kup nové auto. :bojim

[upravil dne 8/7/12 14:14 od Lví-ček]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...