Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vsem, prosím řekněte mi kde mám hledat palivové čerpadlo na 406 r.v. 99 2.0 HDI.Pod autem není, tak je jen v nádrži nebo kde ?? pokud jsem tedy opravdu dobře hledal, tak jsem ho pod utem opravdu nenasel. U mojeho auta je čerpadlo pod autem, tak jsem si myslel že by to mohlo být i tady. Prosím co nejrychleji o radu, dokud je světlo.Děkuji

Odesláno

palivove (podavaci) cerpadlo je umisteno v nadrzi, dostanes se k nemu tak ze odklopis (demontujes) zadni sedak (sedlovou cast) a na prave strane je velka cerna plastova \"matka\" ktera ten cely bazmek drzi. Odpoj draty, hadicky a odsroubuj \"matku\" a je to. Jo jeste mozna pod sedakem budes mit takovy cerny kulaty plastovy kryt pod kterym je vse ukryte, tak ho oddelej.

Hodne zdaru, a pokud ho mas v haji tak kup nove, ne z vrakace nebot nikdy nepoznas kolik ma na vrakaci najete a cena neni vyrazne nizsi (aspon kdyz jsem ho shanel ja tak nebyla)

Odesláno

Tak ti moc děkuji, vůbec mě to nenapadlo to tam hledat. Tak jdu na to, už jsem z tvé rady chytřejsí a jdu ho vytáhnout at\' vím jestli je pokažené nebo jen nějak ucpané. MOC DĚKUJI:roker:roker

Odesláno

Mě ted taky blbne jakoby pořád čerpá a jde to i slyšet.Jak kdyby něco protlačovalo takový zvuk a dělá to jen když je minus teplota a dává takový pulzující zvuk. Nevíte jestli jde do háje a nebo je jen něco přicpaný a čerpadlo to protlačuje?

Odesláno

no nevím,ale nemělo by jen natlakovat a vypnout,po startu běží pořád,ale po zapnutí klíčku by mělo jen zabzučet a vypnout:myslim

Mám pocit,že čerpadlo by měl ovládat snímač tlaku,každopádně,vyčkej,snad to potvrdí někdo kdo HDI má,já jen tipuju,mám benzín

Odesláno

Po zapnutí zapalování zapne a po chvíli vypne (je to ovládáno časově). Po nastartování běži pořád a tlak je regulován přepadem nafty.

Odesláno

pozor kolega mněl ted problém že po zapnutí čerpadlo natlačilo ale po nastartování už ne:o

a ted bych se chtěl zeptat to čerpadlo po nastartování běží pořád nebo se zapíná a vypíná:myslim

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

pozor kolega mněl ted problém že po zapnutí čerpadlo natlačilo ale po nastartování už ne:o

a ted bych se chtěl zeptat to čerpadlo po nastartování běží pořád nebo se zapíná a vypíná:myslim

Běží pořád. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Topka

Mě ted taky blbne jakoby pořád čerpá a jde to i slyšet.Jak kdyby něco protlačovalo takový zvuk a dělá to jen když je minus teplota a dává takový pulzující zvuk. Nevíte jestli jde do háje a nebo je jen něco přicpaný a čerpadlo to protlačuje?

Pokud pulzuje a připadá Ti, že jakoby prdí v nádrži, tak to dělá regulátor tlaku nízkého tlaku ve víčku palivového filtru. Je tam ventilek a ten se přidírá, tím vzniká to pulzování, které se přenáší do nádrže, řešeno už mnohokrát. Akorát víčko ani ventilek nejde koupit samostatné, pouze celá nádoba filtru za docela pěknou sumičku, tuším že to bylo kolem 2300,-Kč. Někdi pomůže profouknutí vzduchem, pokud by jis to rozdělával, bacha je tam kulička a pružinka!

Odesláno

Zdar!

Kolega šel na 406 novej model jak jsem pochopil vytahovat podávačku...no přeji mu hodně zdaru. Jestli dopadne jako já, měli jsme ho upozornit že bude ještě potřebovat nůžky na plech nebo sundat nádrž....

Jen kdyby náhodou...pokad jí bude sundavat....a napadlo by ho ji vyčistit,pak jen VYTŔÍT, já to nechal odborníkovi a ten jí propláchl a tim odepsal odvzdušnovák...nakonec se nádrž měnila...

Tak at se zadaří:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...