Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano jak tady někdo napsal, byl bych rád, kdyby se něco řešilo, až se k tomu vyjádřím - kdo není spokojen zašle zpět na mou adresu a já mu obratem ihned zašlu 550 Kč - to je částka za koberečky plus poštovné, které jsem Vám účtoval plus to samé poštovné z Vaší strany (pošlete stejným způsobem - tj. s vyplněným podacím lístkem jako balík cenný, ne obyčejný. U uvědomte mě o tom, že koberečky posíláte zpátky)

Dívám se tady každý den, ale nejsem tu NON-STOP !!! proto prosím vyčkejte mých odpovědí.

Původně zaslal: mitch.mb

No pokud na nas hodi bobek tak to bude pekna podpasovka a myslim si ze mu to moc velkou reklamu co se spolehlivosti tyce neudela zvlast kdyz v pokecu nabizi cokoliv z polskyho aukra ze dokaze sehnat... par prispevku typu ze je nespolehlivej mu moc kseftu nedohodi... tak uvidime

zvažte každý svůj příspěvek před odesláním

Právě jsem odeslal mail pánovi z Polska, přeposlal mu fotky, zde vložené a uvědomil ho o situaci. Byl jsem s ním domluven, že pokud to nebude sedět, mohu koberečky vrátit nebo vyměnit. Čekám, co odpoví.

Odesláno

pro další potenciální nespokojené zájemce - neunáhlete se prosím se svou reakcí !

Věřte, že kdybych to mohl někde vyzkoušet, tak to udělám. \"nesral\" bych se s tím - zajet pro koberečky, zabalit, vyplnit podací lístky, připravit štítky na balíky, odnést na poštu, a poslat ! - jen proto, abych si mohl s někým posílat balíčky přes repulbiku tam a zpět. To vážně nemám zapotřebí.

INFO : Zítra mám školu - od 7.00 do 18:30 - odjíždím ráno v 5:00 návrat nejdříve ve 20:00 !!!

Odesláno

Hmm, tak koukám, že to, čeho jsem se obával se stalo skutečností :( Ale tak, co se dá dělat. Holt někdo to vyzkoušet musel :aut

[upravil dne 17.2.09 MJSytic]

Odesláno

Hmm, tak to je docela průser. Čekal jsem, že tam bude alespoň výřez na tu páčku a celé to bude přizpůsobené 406. Jak už jsem psal výše, koupil jsem si přesně tyto, ale jen přední, do 405 a tam pasují pěkně. Ale říkali mi v obchodě, kde jsem je bral, že jsou původně do VW Passat :myslim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

Hmm, tak to je docela průser. Čekal jsem, že tam bude alespoň výřez na tu páčku a celé to bude přizpůsobené 406. Jak už jsem psal výše, koupil jsem si přesně tyto, ale jen přední, do 405 a tam pasují pěkně. Ale říkali mi v obchodě, kde jsem je bral, že jsou původně do VW Passat :myslim:bacha

no ja bych se tomu ani nedivil.. na 406 to proste nejni polaci s nama vy*ebali :bacha

Odesláno

Koberce z Gumáren Zubří někdo nekupoval? Mně před časem přišel tenhle mail v reakci na můj dotaz:

\"Dobrý den

Loketní opěrka na Peugeot 406 se vyrábějí dva typy a to na sedan a

combi, jejich cena je 1249,50 s dph. Autorohože stojí 565,50 s dph .

Poštovné dle váhy cca 125,-.

Hezký den

Eva Solanská

Podniková prodejna Gumárny Zubří,a.s.\"

Ale fotky neposlali a obrázky na jejich stránkách jsou k

ničemu.

P.S. Dle těch fotek výše, jsou ty z polska celkem hnus, Velebnosti.

[upravil dne 17/2/09 kupák]

Odesláno

je pekne ze se k tomu sucram neotocil zady.Ja se jeste pujdu podivat jestli je to tak moc spatne jako to ma mitch.mb A pokud to nebude tak hrozne tak si je necham.Nechce se mi s tim na postu,balit to atd....

Odesláno

no vzhledem k tomu ze tam nepasujou tak si rovnou muzu koupit filsony ktery taky nebudou pasovat ale budou levnejsi :c) takze ja posilam zpet uz sou venku z auta

Odesláno

Tak pán z Polska mi napsal, že od výrobců tam mají čísla koberečků. L tomu dostal seznam, kde mají rozepsané kombinace čísel koberečků - tyto kombinace tvoří sady pro jednotlivá vozidla. On to jen zkompletoval a předal mě. Dle výrobce těchto koberečků, to má sedět - nesedí.

Pokud byste si, dle jeho slov, objednali original Petexy, vše by jistě sedělo.

Kdo má zájem koberečky vrátit, ať mi napíše U2U. Koberečky musí být nepoužité, pokud jste je nějak poškodili, ořezávali apod. nebudou vráceny a koberečky Vám zašlu zpět poštou + 50 Kč na Váš účet !!!. Pokud jste je nějak zašpinili, tak je prosím aspoň vyčistěte mokrým hadříkem.

Odesláno
Původně zaslal: sucram®

Tak pán z Polska mi napsal, že od výrobců tam mají čísla koberečků. L tomu dostal seznam, kde mají rozepsané kombinace čísel koberečků - tyto kombinace tvoří sady pro jednotlivá vozidla. On to jen zkompletoval a předal mě. Dle výrobce těchto koberečků, to má sedět - nesedí.

Když jsem dělal v autodoplňkách tak jsme to dělali úplně stejným způsobem. Sada koberců do auta se kompletovala vždy s čísel označení jednotlivých koberečků a často jedno číslo pasovalo do víc typů aut. Akorát s tím rozdílem, že to opravdu pasovalo a neobjednávalo se to v Polsku :) A potom se to objednávalo u výrobce na kusy jednotlivých koberečků, ne sad na jednotlivý auta.

[upravil dne 18/2/2009 Driver]

Odesláno

driver to je sice hezky a celkem logicky... ale proc onen polsky vyrobce ci onen polsky pan ma spatne tabulky kdyz nedokaze dat dohromadu sadu pro konkretni auto?

Tady se nabizi otazka PROSIM Vsechny ostatni kteri si objednavaly koberce na jiny typ auta nez je 406 jak to sedi vam?

Mysleny clenove: K3nny, Prerovak, doktor

dik moc

Odesláno

Koberce už jsou doma ale mám chřipku tak jsem je ještě nezkoušel ale zezadu mám taky napsaný že je kažká pro jiný auto, jen co se mi trochu uleví tak to dojdu testnout do auta.

Odesláno

No tak vam povim sice je na koberecku napsany ze pasuje do Passata (predni) ale ani nahodou dneska jsem to zkousel do tchanova passata a ani omylem :c) takze vyrobce je trochu mimo mi prijde takze NEBRAT :c) a zitra posilam zpet :c)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...