Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Anketa o kalendáře na rok 2010  

1. 1. Anketa o kalendáře na rok 2010

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Ještě nejdřív než se provede konkrétní hlasování tak proběhne anketa o jaký typ kalendáře by jste pak měli zájem. Potom by se založili témata určená pro konkrétní hlasování. Hlasujte prosím o jaký by byl zájem

Odesláno

O.K. - pokud se mi kalendáře budou líbit, klidně si koupím oba.

Neber to ale jako závaznou objednávku, rozhodnu se až budu aspoň tušit výsledek

Odesláno
Původně zaslal: lopez24

Nej Peugeoti členů je, že se pak bude hlasovat o nejhezčí (nejpovedenější) auta členů Peugeot clubu

:myslim myslím a domnívám se, že je to každého znás nej Peugeot:myslim:)

Odesláno
Původně zaslal: lopez24

Nej Peugeoti členů je, že se pak bude hlasovat o nejhezčí (nejpovedenější) auta členů Peugeot clubu

Můžu být na první stránce? Prosím? :D

Odesláno

To jsem zvědavej na jaký variantě se domluvíme, protože každej má jinej vkus.Možná by se mohli třeba vytisknout 2 varianty těch kalendářů. O tom pak třeba bude další hlasování

Odesláno

A budou se nějaký členky válet po kapotách v bikinách? Jestli jo, hlásím se se svým autí na focení (i když u mne je to spíš na vyndání zadních sedaček) :aut:P

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

A budou se nějaký členky válet po kapotách v bikinách? Jestli jo, hlásím se se svým autí na focení (i když u mne je to spíš na vyndání zadních sedaček) :aut:P

:-D kurnik to je dobrovolniku...

jeste najit tech dvanact dobrovolnic na kapoty...

:P

Odesláno

jako napad dobry, hlasoval jsem pro auta clenu klubu :), i kdyz vim, ze ten muj kombajn tam asi nebude...(naprosta seriovka) :)

ale koupil bych si asi obe varianty

Odesláno

myslim že na hlavní straně by měla být umístěna předsedkyně klubu Netopýrka

post-0-14109604304358_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

myslim že na hlavní straně by měla být umístěna předsedkyně klubu Netopýrka

REKLAMACE!!!! obrázek nejde zvětšit!!!! :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...