P.avel Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 http://formule1.auto.cz/komentare/ferrari-v-roce-2009-prezentace-tymu.html \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik Citovat
Maverick Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Tak tohle se jim fakt nepovedlo:blicismajlik Uvidíme s čim přijde McLaren:mrk Citovat
ajven Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Mef Tak tohle se jim fakt nepovedlo:blicismajlik Uvidíme s čim přijde McLaren:mrk zmena pravidiel priniesla aj zmenu dizajnu, co uz Ale podstatne je, aby isli pomalsie ako McLaren! :D:D Citovat
dzana.m Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 taky si myslím že to ferari je nic moc to se nim nepovedlo jinak fandím McLaren no sem zvedan na ne Citovat
MirasCC Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik S tímhle opatrně, někteří by si to tady mohli vzít osobně Citovat
buml Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 obavam se, ze letos budou vsechny monoposty na bliti, takze i vas McLaren:aut Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 F1 nie je o kráse, ale rýchlosti. Premňa-zamňa nech jazdia aj na fúriku ak bude najrýchlejší. Citovat
buml Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 to mas pravdu, dnesni f1 je o tom, co si dva senilni dedci vymyslej:grr nicmene, at se divam kam se divam, letosni monoposty jsou snad nejhnusnejsi za celou dobu fungovani f1. Citovat
BoneDaddy Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik Počkej až to uvidí Minimaxa. Jinak Fiat Multipla je podle mě tak \"jinej\" až se mi to auto líbí. Citovat
barenst Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Multipla je sverazne auto , ale me sklamala spotrebou (krome plynove verze , ta snad nema konkurenci)a velikosti kufru , jinak uzotkove vlastnosti (6 mist) bezkonkurencni Citovat
robozv Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: Mef Tak tohle se jim fakt nepovedlo:blicismajlik Uvidíme s čim přijde McLaren:mrk to iste iba v inej farbe Citovat
Béďa Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 je to neco jineho, to jo ale me se to docela libi.. uvidime co sebou prinesou nova pravidla a jak se jim bude letos darit.. Citovat
tomingo Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Netreba sa toho báť, po pár pretekoch si zvyknete. Tejto zmene som sa potešil, autá by sa mali síce spomaliť (aj maximálnymi otáčkami 18000 rpm), ale ľahšie predbiehať. A o to ide, pretože v minulých sezónach ma uspávalo to jazdenie \"na istotu\". Ďalšia novinka - KERS ma zatiaľ neupútala; uvidíme počas sezóny, ktorý výrobca si s tým poradí najlepšie. Dnes sa nedá favorizovať ani jeden tím - to je na tom to pekné. Citovat
Peti Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik nelíbí!! Snad půjde jen o zvyk;) Taková koza nadmutá Citovat
roxbury7 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 fuj. ten zadný spojler vyzerá ako nejaký šarkan:D len aby to držalo stabilitu:D je to humus... Citovat
P.avel Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik S tímhle opatrně, někteří by si to tady mohli vzít osobně Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik Počkej až to uvidí Minimaxa. Jinak Fiat Multipla je podle mě tak \"jinej\" až se mi to auto líbí. jej tak to sorry... vůbec mě nenapadlo že by auto moh tady vůbec někdo mít, v čechách jsem ho snad za celou tu dobu viděl jenom 2x... Citovat
jarajarda Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik Počkej až to uvidí Minimaxa. Jinak Fiat Multipla je podle mě tak \"jinej\" až se mi to auto líbí. No jo, kdepak je Minimaxovi konec...? Citovat
P.avel Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: P.avel \"krásou\" už se tomu vyrovná snad jen Fiat Multipla...:blicismajlik:blicismajlik Počkej až to uvidí Minimaxa. Jinak Fiat Multipla je podle mě tak \"jinej\" až se mi to auto líbí. No jo, kdepak je Minimaxovi konec...? o nějakym minimaxovi se zpívá v nějaký vánoční koledě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.