Ondra.fencl Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Zdar lidi... jednak jsem chtěl říct že jsem nováček tady a že to fórum vypadá docela dobře... jste šikovní... A teď k problému... měl jsem podobně uražené zrcátko jako ten kolega co tu psal.... tak jsem koupil na vrakáči nové, a tady je ten problém.. vůbec mi nedošlo že v pravém zrcátku je teploměr... no jenže z toho vrakoviště tam nebyl... nevíte jak nějak jednoduše vyndat z toho starého a nandat do toho nového ten teploměr??? díky moc za odpověď....... Citovat
MJSytic Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl Zdar lidi... jednak jsem chtěl říct že jsem nováček tady a že to fórum vypadá docela dobře... jste šikovní... A teď k problému... měl jsem podobně uražené zrcátko jako ten kolega co tu psal.... tak jsem koupil na vrakáči nové, a tady je ten problém.. vůbec mi nedošlo že v pravém zrcátku je teploměr... no jenže z toho vrakoviště tam nebyl... nevíte jak nějak jednoduše vyndat z toho starého a nandat do toho nového ten teploměr??? díky moc za odpověď....... Tak tě tady vítám:papa Senzor jde normálně přehodit. Nevím jestli je ještě jednoduší zbůsob, ale prostě rozebereš zrcátka:aut U senzoru vyšroubuješ šroubek a dáš ho do druhýho zrcátka - šroubek zašroubuješ Jinak než se budeš ptát, jak zrcátko rozebrat, tak zkus hledání a určitě potřebný info najdeš [upravil dne 14.1.09 MJSytic] Citovat
Ondra.fencl Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 no to jo... zase tak velkej amatér nejsem... ale nevím jak to vytáhnout i s drátkama... to je tam trochu složitější... ??? Citovat
MJSytic Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 To čidlo má dvojlinku cca 25cm dlouhou (odhad přesně to nevím) a je napojený do konektoru společně s ele. od zrcátka. Ten konektor je v tý díře ve dveřích, když sundáš zrcátko (mylsím tím teď celý zrcátko komplet). Fotka tu určitě taky někde bude... Buď přehodíš komplet celou ele. od toho konektoru až po zrcátko včetně kabelů s čidlem. Nebo to čidlo u konektoru fikni a nabalasti to do konektoru od novýho zrcátka;) Citovat
Ondra.fencl Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 jojo to taky vím... ale právě že nevím jak se dostat do toho svazku kabelů... je to tam protažený tak na hovno že fakt nevím kudy to tam nabastlit! Citovat
Dave_k Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Sundej celý zrcátko z auta. Vyndej sklo, vyloupni ten plastovej kryt co je na spodku, odendej gumovou planžetu ve tvaru trojúhelníku a sundej zadní \"lakovanou\" část zrcátka. Už by mělo jít uvolnit bužírku s kabelama natolik, aby jsi jí protáhl dráty pro čidlo teploty. Citovat
Ondra.fencl Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 heeej.... to jsem přesně potřeboval vědět!! thanks for you !! Citovat
MirasCC Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Když tu byla řeč o těch zrcátkách - jak tam to sklo drží, jak ho vyloupnout? Je na to nějakej spešl grif, nebo jen prostě hrubý násilí? Zkouším za to tahat z různejch stran, zdá se mi že skoro i dost a ne a ne to povolit, mám zabrat ještě víc? Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: MirasCC Když tu byla řeč o těch zrcátkách - jak tam to sklo drží, jak ho vyloupnout? Je na to nějakej spešl grif, nebo jen prostě hrubý násilí? Zkouším za to tahat z různejch stran, zdá se mi že skoro i dost a ne a ne to povolit, mám zabrat ještě víc? zespoda ho prizvedni abys mel dole aspon 5mm diru , uvidis tam kousky dvou dratku , ty zatlac co nejvic dozadu , az se uvolni tak sklicko vyndas a pak princip pochopis Citovat
Dave_k Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl heeej.... to jsem přesně potřeboval vědět!! thanks for you !! Není zač. Citovat
MirasCC Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Paráda díky! To sou mi vejmysly, tak na tohle bych fakt asi nepřišel Citovat
MJSytic Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Hustý. Všechno ví, ale když mu pak Dave_k napíše celej postup vyndání zrcátka, tak je to přesně to co potřeboval:D:aut Citovat
Ondra.fencl Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 MJSytic: Všechno bohužel nevím... jen jsem nevěděl jak rozdělat to zrcátko abych se dostal ke kabelům... žádnej učenej nespadl z nebe... i když třeba jsi zrovna ty ta dokonalá vyjímka!!! Citovat
Ondra.fencl Odesláno 27. leden 2009 Autor Odesláno 27. leden 2009 a navíc... 406 mám asi tak tři týdny!!! ještě ji poznávám! Citovat
MJSytic Odesláno 28. leden 2009 Odesláno 28. leden 2009 Původně zaslal: Ondra.fencl MJSytic: Všechno bohužel nevím... jen jsem nevěděl jak rozdělat to zrcátko abych se dostal ke kabelům... žádnej učenej nespadl z nebe... i když třeba jsi zrovna ty ta dokonalá vyjímka!!! Ale prdlajs. Já rozhodně všechno nevím, ale aspoň to rovnou řeknu. Ty píšeš, že víš, jak rozebrat zrcátko a nakonec se ukáže, že to nevíš ... Citovat
skywalker.l Odesláno 20. červen 2016 Odesláno 20. červen 2016 Přátelé, podařilo se mi poškodit pravé zrcátko u 406 coupé. Vlastní úchyt ve dveřích je OK, je ale prasklá plastová konstrukce kolem vlastního zrcátka + poškozené sklo. Jelikož je úchyt na dveře u coupé jiný než u klasického sedanu/kombi, napadlo mě, jestli by nešla přehodit jen vlastní konstrukce na držáku dveří. (tedy od kloubu dál..) Nemáte někdo zkušenost? Citovat
mmartinkovic Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Ak to má iný tvar, asi to nebude pasovať. Keď už zozenies z coupé,určite to nebudeš rozoberať.vymenis to cele. Citovat
skywalker.l Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 Vlastní zrcátko jiný tvar nemá, rozdíl je pouze v úchytu na dveřích. Spíše mi šlo o to, jestli jde rozebrat v kloubu, pak bych ho mohl vyměnit i s tím ze sedanu... Mimochodem originální, co se mi rozbilo, vypadá, že má pod vrstvou skla vyhřívání, ačkoliv mi není známo, že by 406 měly kdy vyhřívaná zpětná zrcátka... Citovat
Slayer Odesláno 21. červen 2016 Odesláno 21. červen 2016 vyhřívání zpětných je u 406 zcela běžné....spouští se zároveň s ohřevem zadního okna. Citovat
skywalker.l Odesláno 22. červen 2016 Odesláno 22. červen 2016 Díky za informaci, tak mi asi vyhřívání nefungovalo, nikdy jsem si toho nevšiml... Pořídil jsem zrcátko nové, prováděl výměnu, staré odšrouboval, ale... Konektor je propadlý ve dveřích a nedosáhnu na něj, abych staré zrcátko odpojil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.