Medvěd Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Vážení členové Peugeot-clubu a příznivci lva ve znaku. Letošní zimní klouzání se nám podařilo zajistit v penzionu Motobydlo ve Velkém Dřevíči nedaleko Hronova a to v termínu 13. – 15. 2. 2009. Součástí penzionu je i nejdelší krytá motokárová dráha ve střední Evropě – předpokládáme tedy, že bychom si na ní v sobotu po orienťáku uspořádali závody. Předpokládaný program klouzání: Pátek 13. 2. v odpoledních až nočních hodinách příjezd do penzionu, ubytování, večeře (guláš s knedlíkem či těstovinami nebo Milánské špagety – prosím označit v přihlášce!!!), volná zábava. Sobota 14. 2. po snídani (mezi 9 – 10, bohaté švédské stoly včetně polévky) rozprava k orientačnímu výletu po okolí (doufejme, že sníh vydrží). Trasa tentokrát opravdu NENÍ dlouhá, takže se cestou můžete někde naobědvat a zastavovat a fotit dle libosti. Rád bych ale, abyste řádově kolem 15 hodiny byli zpět na penzionu, abychom od 16 hodin mohli začít jezdit na motokárách – pronájem dráhy je domluven tak, že podle počtu ubytovaných bude i pronájem (10 lidí = 1 hodina ježdění, 20 lidí = 2 hodiny…..). Ježdění se dá i přerušit (třeba na večeři) či dojezdit v neděli dopoledne. Po skončení závodu večeře (maso na grilu) a následně opět volná zábava. V neděli po snídani buď doježdění chybějícího času na motokárách nebo odjezd k domovu. Na motokáry je nutné teplé oblečení a rukavice, přilby a kukly pod přilby půjčují !!!! Cena celého weekendu je stanovena na 1400,- Kč + 100 Kč za páteční večeři. Cena obsahuje 2x ubytování, 2x snídaně, 1x motokáry a 1x sobotní večeři – řádný člen má 100,- Kč slevu. Pokud někdo nestojí o motokáry, bude mít sraz o 400,- Kč levnější. Pokud se někdo bude chtít zúčastnit pouze orienťáku, pak je startovní poplatek 100,- Kč, jiné slevy jsou možné pouze po domluvě. Platbu proveďte na účet 106206306/5500, VS = Vaše ID, SS = 25 a to tak, aby peníze byly na účtu nejpozději 5. 2. 2009 !!!!!!! Za organizační výbor se na Vás těší Medvěd, Péťa a Radek Hurvajz [upravil dne 12/1/2009 Medvěd] [upravil dne 13/1/09 Pe.Tr] Citovat
Medvěd Odesláno 11. leden 2009 Autor Odesláno 11. leden 2009 Trasy na sraz: Z Prahy: Hradec Králové, Jaroměř, Česká Skalice, vlevo přes Červený Kostelec do Hronova (doporučuju vyhnout se průjezdu Náchodem!!! - v pátek v podvečer může trvat klidně i hodinu), za Žabokrkama vlevo přes železniční trať, 400 m k penzionu Z Brna: Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč Z Liberce: Jilemnice, Vrchlabí, Úpice, Rtyně, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč Z Ostravy: Opava, Bruntál, Šumperk, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč (mapy to nabízejí přes Polsko, nechám na Vás) [upravil dne 12/1/2009 Medvěd] Citovat
Stifler Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: Medvěd Trasy na sraz: Z Prahy: Hradec Králové, Jaroměř, Česká Skalice, vlevo přes Červený Kostelec do Hronova, za Žabokrkama vlevo přes železniční trať, 400 m k penzionu Z Brna: Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč Z Liberce: Jilemnice, Vrchlabí, Úpice, Rtyně, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč ........... Ta Jilemnice tam vypadá dobře. Kdybych měl čirou náhodou v práci volno a někdo jel okolo (třeba Jarajarda nebo \"bahňák\" Marlin), tak se rád přidám. Už jsem se dlouho nikde neobjevil. Kéž by to v práci vyšlo... Citovat
Vvitty Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 V diskuzi k tomuto srazu bylo uvadeno, ze motokary nejsou povinnou soucasti programu a je mozne se zucastnit srazu i bez vyuziti teto casti rekreacniho zarizeni, a tedy usetrit nejakou korunu. Tato moznost tedy nakonec neni, nebo jak to je? Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Z vlákna vyplývalo, že většina má o motokáry zájem, proto jsem to nijak neřešil - dotazem u provozovatele potvrzena sleva 400,- Kč, pokud někdo bude chtít pouze ubytování s jídlem bez motokár V původním zvadle již opraveno [upravil dne 12/1/2009 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Ok, dik. Vetsina o motokary zrejme zajem ma, ale byly lide kteri o ne zajem z ruznych duvodu nemeli [upravil dne 12.1.09 Vvitty] Citovat
jarajarda Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Medvěd Trasy na sraz: Z Prahy: Hradec Králové, Jaroměř, Česká Skalice, vlevo přes Červený Kostelec do Hronova, za Žabokrkama vlevo přes železniční trať, 400 m k penzionu Z Brna: Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč Z Liberce: Jilemnice, Vrchlabí, Úpice, Rtyně, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč ........... Ta Jilemnice tam vypadá dobře. Kdybych měl čirou náhodou v práci volno a někdo jel okolo (třeba Jarajarda nebo \"bahňák\" Marlin), tak se rád přidám. Už jsem se dlouho nikde neobjevil. Kéž by to v práci vyšlo... Zařiď si volno a já Tě vyzvednu:super:D Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Tak dnes zatím na hlavní straně není - že by zítra?? Citovat
Vvitty Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 vzhledem k tomu, ze zvadlo na mail dorazilo v jednu rano, tak se tam jeste neobjevilo. stejne tak nebyl doresen bod ohledne ucasti bez motokar. takze ted uz zverejneni v podstate nic nebrani, tedy az bude mit Jirka chvilku dat ho na web. Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Účast bez motokár je přece dávno nahoře vyřešena. Chápu, že na to třeba Jirka neměl čas, tak jsem jen podal vysvětlení těm, kteří třeba zvadlo na hlavní straně dnes očekávali. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Medvěd Trasy na sraz: Z Prahy: Hradec Králové, Jaroměř, Česká Skalice, vlevo přes Červený Kostelec do Hronova, za Žabokrkama vlevo přes železniční trať, 400 m k penzionu Z Brna: Svitavy, Ústí nad Orlicí, Rychnov nad Kněžnou, Náchod, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč Z Liberce: Jilemnice, Vrchlabí, Úpice, Rtyně, Hronov, Žabokrky, Velký Dřevíč ........... Ta Jilemnice tam vypadá dobře. Kdybych měl čirou náhodou v práci volno a někdo jel okolo (třeba Jarajarda nebo \"bahňák\" Marlin), tak se rád přidám. Už jsem se dlouho nikde neobjevil. Kéž by to v práci vyšlo... Zařiď si volno a já Tě vyzvednu:super:D bu bu bu Stiflere, stejně nepojedeš :bacha Citovat
Marlin Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Medo, prosim prosim, jak s platbou, mohl byhc zaplatiti az na miste :mad: Citovat
Marcel505 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Marlin Medo, prosim prosim, jak s platbou, mohl byhc zaplatiti az na miste :mad: No jo, studenti, jakož je Marlin, dostávají peníze až okolo 10. v měsíci. A přece nerozbije prasátko že... Citovat
jarajarda Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Marlin Medo, prosim prosim, jak s platbou, mohl byhc zaplatiti az na miste :mad: Hlavně si vezmi finanční rezervu na traktor a hasiče:D:D:D:D Citovat
Marlin Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: Marlin Medo, prosim prosim, jak s platbou, mohl byhc zaplatiti az na miste :mad: No jo, studenti, jakož je Marlin, dostávají peníze až okolo 10. v měsíci. A přece nerozbije prasátko že... tady jde spise o to, ze jsem menil zamestnani a z byvaleho zamestani mi prisla mala vyplata a jsem rad ze poplatim to co musim Citovat
Péťa Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 GPS souřadnice parkoviště penzionu: 50°29\'37.688\"N, 16°10\'53.599\"E Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 kolik je tam tech motokar a v kolika lidech se da drandit najednou? :-) Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Motokár je tuším 15??, ale najednou pouští na trať 9 Citovat
Burisek Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 hergot vypadá to slibně,motokáry nemusím,uvidím 30.1 jestli mi doktor prodlouží marodku,tak pojedu..... Citovat
Medvěd Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Tak přihlašovadlo je na hlavní straně - ŠUP, ŠUP bando, hlásíme se, platíme .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.