Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejspíš mi odesšlo čerpadlo k předním ostřikovačům, motorek není slyšet, měnil jsem pojistku, je dobrá. Jak se k němu dostanu, kdybych jej měnil,? Je možně, že mi to v mrazech zamrzlo a proto není slyšet? Kolik asi stojí a jak složitá je výměna?. Díky

Odesláno

Motorek jeden nahr.mám jestli chceš......dá se to vyměnit přes serv. otvor v plastovém podběhu.....ale mám SW na sedana je trošku jiný.......nové stojí cca 650 Kč

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr.

Není den abych něco neřešil:D:D:D.

Odesláno
Původně zaslal: honzza407sw

Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr.

mno mne to tiež len tak vytekalo z jednej trisky, ale bolo to zamrznuté, po rozmrazení to ide ok:papa

Odesláno

mal som rovnaky problem ked tu trochu primrzlo a mal som tam este letnu zmes, dolial som ju sice zimnou dufajuc ze to pomoze, kazdopadne z toho bolo len vela peny a zmrznute trisky nech som robil co som robil, sem-tam som to za jazdy skusal ked nebola taka zima a casom som to \"vypenil\" a strieka to uz ako nove :)

Odesláno

Také jsem měl podobný problém, výměna trysek pomohla.

Odesláno
Původně zaslal: xplayer5

Také jsem měl podobný problém, výměna trysek pomohla.

Ja som mal tiež tento problém, z jednej trysky mi nestriekalo, ale riešil som to lacnejšie. Odpojil som hadičky zobral pumpu na bicykel a poriadne som tam s ňou do tej hadičky fúkol a tryska funguje ako nová. Bola iba upchatá. Takže skús najskôr toto.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem konečně koupil ty trysky ostřikovače čelního skla. Servis něměl co napráci:D, tak mi je tam hned namontovaly. Prý se od těch zimních směsí naleptávají až se ucpou:grr. Cena si myslím, že docela fajn - za obě (práci nepočítaly) 320kč...

Teď to stříká supr:super, ale od těch 130km/h výš dostříknou tak do 2/3 okna.

Odesláno
Původně zaslal: patko79

nevymieňali ste si tie trysky niekto sám? Mám ich objednané a budúci týždeň si ich chcem vymeniť tak každý návod poteší:papa

Ahoj patko, není to složité už to tu popisoval přema. Odehneš tap. na kapotě, rozpojíš trubičku v rychlospojce a z pravé strany na trysce je zobáček, po přitlačení s měrem k trysce ti poskočí ven. Teď jsem je měnil oprava cca 10 min. Cena obou trysek 320 kč. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Jitka+Jirka

Původně zaslal: patko79

nevymieňali ste si tie trysky niekto sám? Mám ich objednané a budúci týždeň si ich chcem vymeniť tak každý návod poteší:papa

Ahoj patko, není to složité už to tu popisoval přema. Odehneš tap. na kapotě, rozpojíš trubičku v rychlospojce a z pravé strany na trysce je zobáček, po přitlačení s měrem k trysce ti poskočí ven. Teď jsem je měnil oprava cca 10 min. Cena obou trysek 320 kč. :papa

Díky:papa

Odesláno

Dnes jsem si to po dalnici chrochtal 170 a ostrikovace nestihaj :mrk Je fakt,že nestihají ani při 120,takže budu taky muset problém vyřešit:myslim :myslim

Odesláno

Kolikpak se jezdí po dálnici Péťo? Mám nové ostřikovače už loni a do těch cca 100-110 je to OK. Ale ve vyšších rychlostech nedostříknou až nahoru. Ovšem proti původním je to asi o sto procent lepší.

Odesláno

Já vím Honzi kolik noooo :) Jel jsem opatrně a bezpečně,nikoho jsem neohrožoval,příště se polepším :mad:;).... Takže prozatím zkusím vyměnit ostřikovače a uvidím

Odesláno
Původně zaslal: ace11

Dnes jsem si to po dalnici chrochtal 170 a ostrikovace nestihaj :mrk Je fakt,že nestihají ani při 120,takže budu taky muset problém vyřešit:myslim :myslim

Tak to jsi dobrej, že ti to jede 170km/h, doufám, že tě nikde na silnici nepotkám :blicismajlik a kdyby jsi jel opatrně a bezpečně tak nepřesáhneš po našich dálnicích 130 km/h

[upravil dne 20/2/10 kajvet]

Odesláno

Takisto rozmyslam nad vymenou, tie stare teda nic moc. Akurat vcera som trysky prefukoval, lebo boli totalne upchate. Aj po kompresorovej kure ziadna slava. Taketo detaily by mohli dotiahnut k dokonalosti, ved su to potrebne veci pre jazdu a urcite vyvoj nestoji miliony eur.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...