petkep Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Nejspíš mi odesšlo čerpadlo k předním ostřikovačům, motorek není slyšet, měnil jsem pojistku, je dobrá. Jak se k němu dostanu, kdybych jej měnil,? Je možně, že mi to v mrazech zamrzlo a proto není slyšet? Kolik asi stojí a jak složitá je výměna?. Díky Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Motorek jeden nahr.mám jestli chceš......dá se to vyměnit přes serv. otvor v plastovém podběhu.....ale mám SW na sedana je trošku jiný.......nové stojí cca 650 Kč Citovat
AnotherOne Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Myslíš ten otvor cca 10x5cm pred predným kolesom? Je tam taká záslepka na vnútornom blatníku. Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2009 Autor Odesláno 19. prosinec 2009 Ano ano myslím , ted sem přes něho měnil čidlo hladiny ostř.kapaliny....... Citovat
petkep Odesláno 20. prosinec 2009 Odesláno 20. prosinec 2009 Přemo, díky za radu i nabídku, . Seženu originál a pak se to pokusím vyměnit Citovat
honzza407sw Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr. Není den abych něco neřešil:D:D:D. Citovat
patko79 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: honzza407sw Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr. Není den abych něco neřešil:D:D:D. mno mne to tiež len tak vytekalo z jednej trisky, ale bolo to zamrznuté, po rozmrazení to ide ok:papa Citovat
backstep Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 mal som rovnaky problem ked tu trochu primrzlo a mal som tam este letnu zmes, dolial som ju sice zimnou dufajuc ze to pomoze, kazdopadne z toho bolo len vela peny a zmrznute trisky nech som robil co som robil, sem-tam som to za jazdy skusal ked nebola taka zima a casom som to \"vypenil\" a strieka to uz ako nove Citovat
xplayer5 Odesláno 28. prosinec 2009 Odesláno 28. prosinec 2009 Původně zaslal: honzza407sw Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr. Není den abych něco neřešil:D:D:D. Také jsem měl podobný problém, výměna trysek pomohla. Citovat
dexx Odesláno 30. prosinec 2009 Odesláno 30. prosinec 2009 Původně zaslal: xplayer5 Původně zaslal: honzza407sw Tak asi budu další zákazníkem peugeotu:D pro výměnu trysek a případně těch hadiček. Stříká mě to čím dál míň a při vyšší rychlosti to dostříkne tak 10-15cm na začátek okna:(. Dneska už mi nestříká pravá tryska vůbec, jenom z ní teče:grr. Není den abych něco neřešil:D:D:D. Také jsem měl podobný problém, výměna trysek pomohla. Ja som mal tiež tento problém, z jednej trysky mi nestriekalo, ale riešil som to lacnejšie. Odpojil som hadičky zobral pumpu na bicykel a poriadne som tam s ňou do tej hadičky fúkol a tryska funguje ako nová. Bola iba upchatá. Takže skús najskôr toto. Citovat
honzza407sw Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Tak jsem konečně koupil ty trysky ostřikovače čelního skla. Servis něměl co napráci:D, tak mi je tam hned namontovaly. Prý se od těch zimních směsí naleptávají až se ucpou:grr. Cena si myslím, že docela fajn - za obě (práci nepočítaly) 320kč... Teď to stříká supr:super, ale od těch 130km/h výš dostříknou tak do 2/3 okna. Citovat
patko79 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 nevymieňali ste si tie trysky niekto sám? Mám ich objednané a budúci týždeň si ich chcem vymeniť tak každý návod poteší Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: patko79 nevymieňali ste si tie trysky niekto sám? Mám ich objednané a budúci týždeň si ich chcem vymeniť tak každý návod poteší Ahoj patko, není to složité už to tu popisoval přema. Odehneš tap. na kapotě, rozpojíš trubičku v rychlospojce a z pravé strany na trysce je zobáček, po přitlačení s měrem k trysce ti poskočí ven. Teď jsem je měnil oprava cca 10 min. Cena obou trysek 320 kč. Citovat
patko79 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: Jitka+Jirka Původně zaslal: patko79 nevymieňali ste si tie trysky niekto sám? Mám ich objednané a budúci týždeň si ich chcem vymeniť tak každý návod poteší Ahoj patko, není to složité už to tu popisoval přema. Odehneš tap. na kapotě, rozpojíš trubičku v rychlospojce a z pravé strany na trysce je zobáček, po přitlačení s měrem k trysce ti poskočí ven. Teď jsem je měnil oprava cca 10 min. Cena obou trysek 320 kč. Díky:papa Citovat
ace11 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Dnes jsem si to po dalnici chrochtal 170 a ostrikovace nestihaj Je fakt,že nestihají ani při 120,takže budu taky muset problém vyřešit:myslim Citovat
HonzaZ Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Kolikpak se jezdí po dálnici Péťo? Mám nové ostřikovače už loni a do těch cca 100-110 je to OK. Ale ve vyšších rychlostech nedostříknou až nahoru. Ovšem proti původním je to asi o sto procent lepší. Citovat
ace11 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Já vím Honzi kolik noooo Jel jsem opatrně a bezpečně,nikoho jsem neohrožoval,příště se polepším .... Takže prozatím zkusím vyměnit ostřikovače a uvidím Citovat
kajvet Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Původně zaslal: ace11 Dnes jsem si to po dalnici chrochtal 170 a ostrikovace nestihaj Je fakt,že nestihají ani při 120,takže budu taky muset problém vyřešit:myslim Tak to jsi dobrej, že ti to jede 170km/h, doufám, že tě nikde na silnici nepotkám a kdyby jsi jel opatrně a bezpečně tak nepřesáhneš po našich dálnicích 130 km/h [upravil dne 20/2/10 kajvet] Citovat
HonzaZ Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Jestli máš trysky se svislou štěrbinou, tak jsou to ještě staré. Nové modifikované mají štěrbinu vodorovnou. Citovat
tomike Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Takisto rozmyslam nad vymenou, tie stare teda nic moc. Akurat vcera som trysky prefukoval, lebo boli totalne upchate. Aj po kompresorovej kure ziadna slava. Taketo detaily by mohli dotiahnut k dokonalosti, ved su to potrebne veci pre jazdu a urcite vyvoj nestoji miliony eur. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.