Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o radu. Mám P406 1,9td r.v. 1996 bez katalizátoru. Podle nové vyhlášky o prodeji při přepisu se bude platit určitá daň 10000-3000kč. Euro normu prý najdu ve velkém tech. průkazu píšou v novinách. Jenže já mám tu kolonku prázdnou. Nevíte někdo jaká je ta norma a jaké má číselné označení? Díky za odpověď. Paja.

Odesláno
Původně zaslal: pajabubenec

Ahoj, prosím o radu. Mám P406 1,9td r.v. 1996 bez katalizátoru. Podle nové vyhlášky o prodeji při přepisu se bude platit určitá daň 10000-3000kč. Euro normu prý najdu ve velkém tech. průkazu píšou v novinách. Jenže já mám tu kolonku prázdnou. Nevíte někdo jaká je ta norma a jaké má číselné označení? Díky za odpověď. Paja.

Nemáš ve velkém TP něco z této tabulky: ?

Odesláno

jj pokud neni norma v technicaku uvedena, je to smula a novy majitel pri prihlasovani na sebe plati 10 000Kc

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

nebo musis na urade verohodne prokazat, jakou normu vozidlo splnuje, a nechat to dopsat.

nekde jsem cetl ze zmereni emisi a vystaveni dokladu ze auto splnuje urcitou emisni normu vyjde asi na 8000kc, takze to je prast jako uhod

Odesláno

1,9TD DHX i DHY (406, 306 atd) splňují Euro II, takže z STK, potažmo Dekry, by to mohlo jít vyrazit. U Peugeotu to cenu nemá, vzhledem k cenám.

Jinak ačkoliv je ve 405 taky DHY, na tu vám to pravděpodobně nikdo nedá...

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...