BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Rychlý dotaz: dají se sehnat ty držáky vačky (ty věci v kroužku:D) samostatně? Třeba origo? Nějak nejsem schopen se toho teď narychlo dopátrat. Děkuji. Citovat
ajven Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 nie sú to držiaky ojničných ložísk? Alebo sa mýlim? Citovat
bubakkaja Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Origo pudou sehnat urcite jeste nekde mozna mam z 1.9gt ale nevim jestli jsou stejne. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Takže myslíte že když dám v Peugeotu VIN tak mě je najdou i když v serviceboxu nejsou? Nebo možná jsou ale nevím kde. Citovat
čakom Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Takže myslíte že když dám v Peugeotu VIN tak mě je najdou i když v serviceboxu nejsou? Nebo možná jsou ale nevím kde. hledám hledám nenacházim:(je možný že se nedodávají. nebo je maji dobře schovaný v serviceboxu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: čakom hledám hledám nenacházim:(je možný že se nedodávají. nebo je maji dobře schovaný v serviceboxu. Mě to povídej. Já hledal od 3 hodin do 6ti v práci a ani ťuk. Jedině repas hlavy za 45tis bez dph. :D Citovat
pastorek Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel. Citovat
bubakkaja Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel. Tak to se mylis;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel. Taky jsem si to myslel, ale servisák tvrdí že tomu je přesně naopak. Citovat
vix Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 koníky na vačku - většinou odejdou, když se motor potká. Jsou jen tři, takže kromě nich a pár ohlých ventilů, škody nejsou většinou tak velké. Vrakoviště? Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: vix koníky na vačku - většinou odejdou, když se motor potká. Jsou jen tři, takže kromě nich a pár ohlých ventilů, škody nejsou většinou tak velké. Vrakoviště? Hmm. Šikula. Potkaný motor. Prasklý řemen, 2 sací, 1 výfukový ventil, 3 gufera, vačka, kolo na vačce. Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: pastorek Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel. Tak to se mylis;) Nemýlí se, NEEXISTUJE to jako originální náhradní díl, je to slícováno ve výrobě s hlavu. To co se dá koupit jsou pouze druhovýrobky různé kvality, a správně by se měly s hlavou svrtat. BoneDaddy: pokud chceš, já ty překlady z nějakého staršího motoru mám, klidně ti je prodám. Ale správný postup je, dát hlavu na opravu a tohle svrtat. Nicméně dát tam ty starší je celkem běžná praxe. Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: oddie BoneDaddy: pokud chceš, já ty překlady z nějakého staršího motoru mám, klidně ti je prodám. Ale správný postup je, dát hlavu na opravu a tohle svrtat. Nicméně dát tam ty starší je celkem běžná praxe. Děkuji za nabídku a za rozluštění pro mě nerozluštitelnýho hlavolamu. Bohužel to není pro mě, jen mi šlo o to, zda to lze sehnat jako sólový kus, za jakoukoliv cenu (klidně i Peugeot). Tímhle se vše vyřešilo. Ještě jednou díky za vysvětlení. Citovat
Marcel505 Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: ajven nie sú to držiaky ojničných ložísk? Alebo sa mýlim? Tak pokud dobře vidím, jsou to snad držáky vačky ne? Citovat
BoneDaddy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Původně zaslal: Marcel505 Tak pokud dobře vidím, jsou to snad držáky vačky ne? Vidíš správně. Citovat
oddie Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Kuk na strejdu: http://www.autopejsek.cz/co-delame#ulozeni_vackoveho_hridele Citovat
Durko Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 ja som dal nedávno 5500 za nové koníky aj s osadením na hlavu (neviem či boli origo alebo nie) ale staré by som tam nedával videl som tie moje.pokial viem tak musia priliehat pocelej ploche aby nedošlo k poškodeniu vačky a následne ku GO motora Citovat
bubakkaja Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: bubakkaja Původně zaslal: pastorek Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel. Tak to se mylis;) Nemýlí se, NEEXISTUJE to jako originální náhradní díl, je to slícováno ve výrobě s hlavu. To co se dá koupit jsou pouze druhovýrobky různé kvality, a správně by se měly s hlavou svrtat. BoneDaddy: pokud chceš, já ty překlady z nějakého staršího motoru mám, klidně ti je prodám. Ale správný postup je, dát hlavu na opravu a tohle svrtat. Nicméně dát tam ty starší je celkem běžná praxe. Ja vim ze je to vrtane s hlavou ale uz jsem daval hodne krat kozliky z jineho auta na jine bez nejake upravy vzdycky jsem menil vsechny tri ze starych motoru z vrakovist a vzdy pasovali mozna jsem mel stesti menil jsem je i na sve 205 protoze mi praskl ten co je hned na kole a ujel jsem na to 120 tisic bez problemu nez se auto rozsypalo. Citovat
vix Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 to bych sem ani nedával. ... ano, určité špatnosti se dějí ... ... a štěstí občas sedne i na vola Citovat
bubakkaja Odesláno 9. leden 2009 Odesláno 9. leden 2009 A myslim ze jsem je i kupoval v RALLu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.