Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Takže myslíte že když dám v Peugeotu VIN tak mě je najdou i když v serviceboxu nejsou?:myslim Nebo možná jsou ale nevím kde. :)

hledám hledám nenacházim:(je možný že se nedodávají. nebo je maji dobře schovaný v serviceboxu.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

hledám hledám nenacházim:(je možný že se nedodávají. nebo je maji dobře schovaný v serviceboxu.

Mě to povídej. Já hledal od 3 hodin do 6ti v práci a ani ťuk. Jedině repas hlavy za 45tis bez dph. :D:D

Odesláno

Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Ak sa nemýlim tak tieto \"držiaky\", tak isto ako hlavné ložiská na bloku, sú vo výrobe lícované s hlavou. Pochybujem že sa dajú kúpiť ako náhradný diel.

Tak to se mylis;)

Odesláno

Taky jsem si to myslel, ale servisák tvrdí že tomu je přesně naopak. :myslim

Odesláno

koníky na vačku - většinou odejdou, když se motor potká.

Jsou jen tři, takže kromě nich a pár ohlých ventilů, škody nejsou většinou tak velké.

Vrakoviště?

Odesláno
Původně zaslal: vix

koníky na vačku - většinou odejdou, když se motor potká.

Jsou jen tři, takže kromě nich a pár ohlých ventilů, škody nejsou většinou tak velké.

Vrakoviště?

Hmm. Šikula.

Potkaný motor. Prasklý řemen, 2 sací, 1 výfukový ventil, 3 gufera, vačka, kolo na vačce. :super

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Tak to se mylis;)

Nemýlí se, NEEXISTUJE to jako originální náhradní díl, je to slícováno ve výrobě s hlavu.

To co se dá koupit jsou pouze druhovýrobky různé kvality, a správně by se měly s hlavou svrtat.

BoneDaddy: pokud chceš, já ty překlady z nějakého staršího motoru mám, klidně ti je prodám. Ale správný postup je, dát hlavu na opravu a tohle svrtat. Nicméně dát tam ty starší je celkem běžná praxe.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

BoneDaddy: pokud chceš, já ty překlady z nějakého staršího motoru mám, klidně ti je prodám. Ale správný postup je, dát hlavu na opravu a tohle svrtat. Nicméně dát tam ty starší je celkem běžná praxe.

Děkuji za nabídku a za rozluštění pro mě nerozluštitelnýho hlavolamu. Bohužel to není pro mě, jen mi šlo o to, zda to lze sehnat jako sólový kus, za jakoukoliv cenu (klidně i Peugeot). Tímhle se vše vyřešilo. Ještě jednou díky za vysvětlení. :super

Odesláno
Původně zaslal: ajven

nie sú to držiaky ojničných ložísk? Alebo sa mýlim?:mad:

Tak pokud dobře vidím, jsou to snad držáky vačky ne?

Odesláno

ja som dal nedávno 5500 za nové koníky aj s osadením na hlavu (neviem či boli origo alebo nie) ale staré by som tam nedával videl som tie moje.pokial viem tak musia priliehat pocelej ploche aby nedošlo k poškodeniu vačky a následne ku GO motora

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: bubakkaja

Tak to se mylis;)

Nemýlí se, NEEXISTUJE to jako originální náhradní díl, je to slícováno ve výrobě s hlavu.

To co se dá koupit jsou pouze druhovýrobky různé kvality, a správně by se měly s hlavou svrtat.

Ja vim ze je to vrtane s hlavou ale uz jsem daval hodne krat kozliky z jineho auta na jine bez nejake upravy vzdycky jsem menil vsechny tri ze starych motoru z vrakovist a vzdy pasovali mozna jsem mel stesti menil jsem je i na sve 205 protoze mi praskl ten co je hned na kole a ujel jsem na to 120 tisic bez problemu nez se auto rozsypalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...