tomy_verceti Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 chcel by som sa opytat ci je mozne niekde zohnat palubny pocitac do mojho modelu P 406. na P service boxe som ho nasiel. mal by byt zasunuty pod vyduchmi klimatizacie vedla ovladanie hmloviek atd...diky. a ak sa da kolko by to asi stalo a akym sposobom by sa to dalo instalovat? diky Citovat
Milhaus65 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 TO jsi určitě nenašel PP. Podle fota a popisu ,starý model. Pokud máš velký display a nemáš ŘJ Sagem tak možná ano. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Milhaus65 TO jsi určitě nenašel PP. Podle fota a popisu ,starý model. Pokud máš velký display a nemáš ŘJ Sagem tak možná ano. i sagem jde Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: tomy_verceti chcel by som sa opytat ci je mozne niekde zohnat palubny pocitac do mojho modelu P 406. na P service boxe som ho nasiel. mal by byt zasunuty pod vyduchmi klimatizacie vedla ovladanie hmloviek atd...diky. a ak sa da kolko by to asi stalo a akym sposobom by sa to dalo instalovat? diky Příjemné počtení na dobrou noc. Palubní počítač. Citovat
tomy_verceti Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Milhaus65 TO jsi určitě nenašel PP. Podle fota a popisu ,starý model. Pokud máš velký display a nemáš ŘJ Sagem tak možná ano. snad nie som blby a myslim ze toto je palubni PC a je to tam aj napisane, a je to filtrovane pre moj VIN Citovat
tomy_verceti Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: tomy_verceti chcel by som sa opytat ci je mozne niekde zohnat palubny pocitac do mojho modelu P 406. na P service boxe som ho nasiel. mal by byt zasunuty pod vyduchmi klimatizacie vedla ovladanie hmloviek atd...diky. a ak sa da kolko by to asi stalo a akym sposobom by sa to dalo instalovat? diky Příjemné počtení na dobrou noc. Palubní počítač. ale ja mam starej model ! Citovat
Dave_k Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: tomy_verceti Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: tomy_verceti chcel by som sa opytat ci je mozne niekde zohnat palubny pocitac do mojho modelu P 406. na P service boxe som ho nasiel. mal by byt zasunuty pod vyduchmi klimatizacie vedla ovladanie hmloviek atd...diky. a ak sa da kolko by to asi stalo a akym sposobom by sa to dalo instalovat? diky Příjemné počtení na dobrou noc. Palubní počítač. ale ja mam starej model ! Však si to téma pročti celé a uvidíš, že tam je jak starej tak novej model. Já to do bejvalky sedana taky dodělával. [upravil dne 2/1/09 Dave_k] Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Však si to téma pročti celé a uvidíš, že tam je jak starej tak novej model. Já to do bejvalky sedana taky dodělával. [upravil dne 2/1/09 Dave_k] JJ, PP by chtěl, ale číst se mu nechce :D:D Citovat
tomy_verceti Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: tomy_verceti Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: tomy_verceti chcel by som sa opytat ci je mozne niekde zohnat palubny pocitac do mojho modelu P 406. na P service boxe som ho nasiel. mal by byt zasunuty pod vyduchmi klimatizacie vedla ovladanie hmloviek atd...diky. a ak sa da kolko by to asi stalo a akym sposobom by sa to dalo instalovat? diky Příjemné počtení na dobrou noc. Palubní počítač. ale ja mam starej model ! Však si to téma pročti celé a uvidíš, že tam je jak starej tak novej model. Já to do bejvalky sedana taky dodělával. [upravil dne 2/1/09 Dave_k] dik do rana mam co robit.... Citovat
Chepp Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 mohl bych se jenom zeptat na presny tip tech zaroves s patici č.10 ... kupuji se i s patici nebo se daji vyndat... nechtel sem to hrubou silou zkouset rvat. Citovat
zzipCZ Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: Chepp mohl bych se jenom zeptat na presny tip tech zaroves s patici č.10 ... kupuji se i s patici nebo se daji vyndat... nechtel sem to hrubou silou zkouset rvat. ne kupují se bez patice docela to v ní drží tak občas to jistí kombinačky:o [upravil dne 2/1/09 zzipCZ] Citovat
Dave_k Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Milhaus65 TO jsi určitě nenašel PP. Podle fota a popisu ,starý model. Pokud máš velký display a nemáš ŘJ Sagem tak možná ano. na SAGEM JDE a to na 100% mám jej osobně zapojoval a šlape jak hodinky,jen nevím proč jsi psal že to nelze dodnes jsi ani neodpověděl :xvulJestli chceš zase začít rejpat, já s tím můžu začít taky. Myslel jsem, že když lidi přestanou připomínat co se Ti na tomto fóru povedlo tak dostaneš rozum, ale jak to vypadá tak se to asi míjí účinkem. Stále tady leží tvoje činy dost lidem v žaludku a nemysli si, že když se to nepřipomíná tak se na to zapomělo. [upravil dne 3/1/09 Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: honza406 nerejpu ale dodnes mi nikdo nevysvětlil proč to nejde na Sagem ,když to jde tak jako u Bosch .Jinak děkuji ale pokud chceš tak už tu odpovídat nemusím Děkuji mlčím, ale raďte si sami když jak někdo mi napsal jsem jen radil brebta a nic neumím nevím :xvulKdyž se ptáš konkrétní osoby tak používej U2U nebo e-mail. Určitě to zvládneš. Nebo si libuješ v tom to tady rozmazávat? Citovat
OK406 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: honza406 nerejpu ale dodnes mi nikdo nevysvětlil proč to nejde na Sagem ,když to jde tak jako u Bosch .Jinak děkuji ale pokud chceš tak už tu odpovídat nemusím Děkuji mlčím, ale raďte si sami když jak někdo mi napsal jsem jen radil brebta a nic neumím nevím :xvulKdyž se ptáš konkrétní osoby tak používej U2U nebo e-mail. Určitě to zvládneš. Nebo si libuješ v tom to tady rozmazávat? Možná by to zajímalo i více lidí, čím to, že u ŘJ Bosch to jde a u jiné ŘJ to nejde. Přitom pp Honza406 u ŘJ Sagem zprovoznil. Nejde o rýpání. Ptá se prostřednictví příspěvku. Citovat
MagnaWoX Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Přátelé, kamarádi, taky mám ŘJ SAGEM a PP šlape jako fík Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Dave_k Původně zaslal: honza406 nerejpu ale dodnes mi nikdo nevysvětlil proč to nejde na Sagem ,když to jde tak jako u Bosch .Jinak děkuji ale pokud chceš tak už tu odpovídat nemusím Děkuji mlčím, ale raďte si sami když jak někdo mi napsal jsem jen radil brebta a nic neumím nevím :xvulKdyž se ptáš konkrétní osoby tak používej U2U nebo e-mail. Určitě to zvládneš. Nebo si libuješ v tom to tady rozmazávat? Možná by to zajímalo i více lidí, čím to, že u ŘJ Bosch to jde a u jiné ŘJ to nejde. Přitom pp Honza406 u ŘJ Sagem zprovoznil. Nejde o rýpání. Ptá se prostřednictví příspěvku. :xvulMyslím že se to tuž mockrát probíralo a vždy to skončilo stejně. Přeber si to jak chceš. 2 Magna Vox: Ale tady jde o spojení řídící jednotky Sagem a motoru 1.8 16V a jak koukám na tvůj podpis tak Ty máš 2.1TD. [upravil dne 5/1/09 Dave_k] Citovat
Melandros Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 nevite chlapci jestli palubni pc jde s ŘJ magneti marelli ? je to rv 97 takze old model Citovat
Ferry Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Melandros nevite chlapci jestli palubni pc jde s ŘJ magneti marelli ? je to rv 97 takze old model na Magneti Marelli bohuzel asi ne, nema potrebny vystup, aspon co jsem nasel schemata zapojeni teto RJ, overene jsou pouze jednotky Bosch a Sagem u benzinovych motoru a pak Lucas Epic u 2.1TD [upravil dne 6/1/09 Ferry] Citovat
Melandros Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 ja kdyz jsem ho zkousel zapojit tak se rozsvitil a na displayi svitilo snad uplne vsechno hvezdicky nuly atp. konektor tam je a zda se ze do nej i neco tece Citovat
čakom Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Původně zaslal: Melandros ja kdyz jsem ho zkousel zapojit tak se rozsvitil a na displayi svitilo snad uplne vsechno hvezdicky nuly atp. konektor tam je a zda se ze do nej i neco tece a kolik těch konektorů k tomu pc tam máš? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.