dejwik Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Čau lidi, tak jen co sem dal do kupy ten hydraulickej blok, tak mi to nevydrzely trubky k zadnim trmenum. Pruser je, ze je nikde nemaj. Nemate nekdo tip, kde by se daly sehnat? Dik Dejw Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 A kde ses ptal? Brzdové trubky lze úplně normálně koupit, např. jako náhradní díl přímo v Peugeotu - ale za pěknou ránu. Jinak, u Vašendy mají přípravek na jejich výrobu (z metráže), a v rámci prováděných oprav je mění celkem běžně, ale pochybuju, že ti je jen tak samotné prodaj. Citovat
dejwik Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 Mno sehnal sem nějakýho chlapíka, kterej by mi ty trubky udělal v mědi za 2500,- Ale nevim, jestli je to good cena nebo ne Citovat
olda Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Nevim co máš za typ,ale na 205 jsem napasoval trubky a hadičky z favorita,závity jsou stejný a trubičky vytvaruješ na auto a není to tak drahý. Citovat
Emiš Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 Ja mel jednu trubku prorezlou, tak jsme koupily trubku na felicii a v servisu mi ji strejc normalne naohejbal zkratil pak tam nasadil spravny koncovky. Cely to vyslo na par stovek max 300kc Citovat
oddie Odesláno 4. květen 2004 Odesláno 4. květen 2004 To jako, na celé auto? Nebo jen ty zadní? Za samotné zadní to teda good cena není... Navíc, měď příliš nedoporučuju. Sice se takhle v náhradách často používá, i Peugeot to takhle dodává, nicméně měď nesplňuje požadavky normy, na pevnost těch trubek. Citovat
dejwik Odesláno 4. květen 2004 Autor Odesláno 4. květen 2004 Mno u Vašendy by mi to pry udělali i s prací za 1500,- až 2000,-. Tak asik pojedu tam, snad mi moc nebudou nadavat, v jakym je to auto stavu, ale pracuju na tom. :-) Potřebuju jen ty trubky :-) Citovat
trollik Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 me to stalo 500,-komplet trubky a samovymenou to bylo za 3h vymeneny.Mali trubicky tam jdou i z trabanta:-) Citovat
TB Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Poraďte někdo, jak povolit staré trubičky, aby je šlo bez problémů povolit a nezničily se koncovky se závity? Citovat
TB Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Myslel jsem v režimu \"urob si sám\" s použitím běžně dostupných prostředků. Autogen má k dispozici v garáži málokdo. Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Holt je třeba pochopit, že ne všechno lze dělat v režimu \"urob si sám\" bez patřičných prostředků. Zvláš? na starých křápech, kde je všechno zarezlé, je autogen prakticky nenahraditelný... Bez něj to holt riziko, že se něco utrhne Co naděláš, nemáš-li autogen, nastříkej to den předtím WD-čkem, vezmi na to kvalitní \"nežvejkací\" klíč, opatrně povoluj a kdyžtak lehce po?ukávej. Ale riziku, že se to zničí, se stejně nevyhneš... Citovat
Ráďa Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 jestli se chceš opravdu pokusit povolit brzdový trudky,musíš sehnat KVALITNí očkovej klíč a fleksou ho proříznout na trubku,nastříkat VDéčkem a modlit se že budeš mezi 10%kterým se to podaří.Jinak trubku ustřihnout a povolit golou to už většinou jde. Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 A nebo si ten klíč koupit originál, od Hazetu stojí pouhých 500,-Kč Ta 10% úspěšnost celkem sedí... Jinak, v garáži taky nemám autogen, nemyslete si. Proto taky vždycky dobře zavžuju, co tam dělat, a co ne, na drobnosti sice můžu odhopsat o kus dál ke kolegům, kde autogen maj, ale větší věci nechávám radši k Vašendům, kde maj odpovídající vybavení... Taky jsem si prošel tím úplně kutilským obdobím, kdy se to prostě vždycky nějak udělalo - ale když zjistíte, že věc, kterou jste kdysi řešili celý den, a orvali si ruce až k ramenům, na velkém zvedáku a s odpovídajícím vybavením netrvá ani hodinu, tak pak taky začnete rozmýšlet... Citovat
Marton Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Oddie: tych 10% to mas na mysli napr. spoj pri prednom kolese kovoka trubka / gumova hadica ?? Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Spíš obecně... Ono je nejhorší, že ty koncovky často přireznou k té trubce, a při povolování se prostě ukroutí. Někdy tomu nepomůže ani to nahřátí - v takovém případě je ale stejně lepší dát ty roury nové. Kdo viděl zblízka brzdové trubky staré 15 let asi ví... Jinak s přehledem největší průser jsou odvzdušňováky, proti tomu jsou ty koncovky v pohodě. Citovat
Marton Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 a to som chcel vymenit tu hadicu, teda obe strany ..... asi ste ma uz odhovorili ) Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Což o to, zkus to. Očisti pořádně okolí všech těch spojů drá?ákem (i odvzdušňováky), a nastříkni WD. Pak zkus opatrně všechno povolit - jen o kousíček, jestli se to vůbec pohne. Nejprv oba odvzdušňováky. Pokud se to ani nehne, nebo to utrhneš, máš smůlu - ale auto zůstane pojízdné a fuknční, a nemusíš to řešit hned. Já mám takhle utržený odvzdušňovák víc jak rok, a nic se neděje - jen vím, že když budu chtít šáhnout do brzd, že musím dát nejdřív zrepasovat jiný třmen. Pokud se ti podaří malinko pohnout se všemi, můžeš to klidně rozebrat. Chyba je ale nejdřív úplně rozebrat jednu stranu, a pak zjistit, že s tou druhou nehneš - rázem máš auto bez brzd, a co s tím na ulici... Citovat
Ladis Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Oddie Pravda, pravda. Profesorské rady z praxe, vydřené dlouholetou praxí a odříkáním:) Veškeré kutilské zásahy doma na koleně se můžou v jistém momentě velice zkomplikovat. Důsledek je nepojízdné auto, nebo s velkým vykřičníkem, nas*aným kutilem a dusnou atmosférou doma. Citovat
Jardaned Odesláno 8. květen 2004 Odesláno 8. květen 2004 jak Olda píše,že u 205 tam dával trubky z Favouše,tak já u mojí 309 mám větší závity na koncovkách trubek než u Fáčka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.