Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: automale

.... to by som radsej tie peniaze vrazil do ....gumiciek stieracov ....

...a pak uvidíš kdejakou škodivku 120 s bezramínkovýma stěračema :D:aut

Odesláno

včera som videl niečo fakt \"luxusné!\" Fiat Bravo alebo Brava? Ten čo nemá zadné svetlá ako pásiky ale ako celok a bol komplet nastriekaný čiernou glittrovou farbou. A ten glitter ešte k tomu nebol jednofarebný, ale \"dúhový.\" Škoda, že som nemal pri sebe foťák. Bol to strašný humus, obzvlášť keď si predstavím koľko do toho musel majiteľ vraziť :D

Vyzeralo to asi takto: http://assets.iostreamwebdesign.com/Carmedy/imgs/GarageOfShame/Sparkly4.jpg

[upravil dne 27/6/10 omegascream]

Odesláno

dnešní úlovek z parkoviště u Billy poblíž Braníka v Praze ... mám dojem že dlouhý výfuk kompenzuje krátké přirození a nálepku netřeba komentovat :blicismajlik

Odesláno

/2 (teď koukám že nálepky jsou 2 .. no,tou u výfuku si to u mě ale nevyžehlil :D )

Odesláno

Myslel jsem si že umím anglicky dosti obstojně ale i kdyby tam bylo správně \"airbag\" mám dojem že nerozumím smyslu toho sdělení :roll

Odesláno

Jo jo chápu ... akorát by mělo být (když už ..) \" Jesus IS my airbag\" - mno každopádně hodně stupidní nálepka to se asi shodneme ;)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Jo, a mnozí to píší i tady na foru:potlesk

To by ani nevadilo, ale když už si dávám práci s nálepkou :roll

Původně zaslal: Stibto

Jo jo chápu ... akorát by mělo být (když už ..) \" Jesus IS my airbag\" - mno každopádně hodně stupidní nálepka to se asi shodneme ;)

Já sem měl dojem, že tam \"is\" je, ale je tam odlesk světla.

Odesláno

Mně to křídlo nepřijde tak hrozný ... ale zrcátka + přední nárazník, to fakt ne. A ještě světla pro denní svícení :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...