Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já nechápu jak můžou tohle na technické vůbec pustit zpátky na cesty...vždyť to musí odvádět od pozornosti..a já to vidět tak asi bourám nebo si zapíchnu vidličky do očí takže bourám :D

Odesláno

Všimli jste si těch nalepených utržků od dálničních známek na zadním nárazníku? :D :D :D A to něco hranatýho, křivě pod autem, co vykukuje v místě výfuku :D Rád bych viděl, jak vypadá majitel :D Jestli je taky tak zmalovanej :D

Odesláno

Někdo by měl u tohodle typu lidí (majitel té Thalie a předtím Feldy a Pandy) udělat průzkum IQ, zajímalo by mě, jestli je to jen jejich nevkus, nebo jestli opravdu nejsou mentálně vpořádku...

Odesláno

to asi nebude záležitost IQ nebo mentality..ono prostě se chce člověk nějak odlišit a když si nemůže dovolit exotické auto tak si koupí na co má a napatlá na to co v Tescu najde :D

Odesláno

myslimže když se člověk chce odlišit tak nemusí kupovat ani exotiku :D ... satčí mu pěkná 405ka :D ... je nás hodně málo v liberci sakra :D

Odesláno
myslimže když se člověk chce odlišit tak nemusí kupovat ani exotiku :D ... satčí mu pěkná 405ka :D ... je nás hodně málo v liberci sakra :D

je fakt, že po Liberci 405ky nepotkávám a jinde je jich už taky po málu...je to už přecijen skoro veterán a pěkných kousků jezdí ještě míň.

Odesláno
to Ivka : prosim te uz jsem nic nedavej nebo si budu myslet ze plzenskej kraj je banda plnej silencu :D

Myslím,že nejen plzeňskej ale tyhle kvalitní výtvory ještě hodně potkávám na autech s SPZ z ústeckého kraje tam jsou taky neuvěřitelný skvosty :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...