Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
co se skrývá za tímto nevkusem...kdo to ví?

pics-m10.jpg

peugeot 306 můj typ

chlapi toto je 205 :blicismajlik podla zadného okienka čo trčí...ale je to nechutné a ešte ta biela vzadu ...tak to bola stretávka :bojim

Odesláno

chlapi toto je 205 :blicismajlik podla zadného okienka čo trčí...ale je to nechutné a ešte ta biela vzadu ...tak to bola stretávka :bojim

Je to stopro 306ka - už podle předních blatníků, předního okna včetně stěračů, rohu zadního okna, co je vidět a dalších drobností, co tvoří nerozlučný celek 306ky. ;)

Odesláno

no to teda je :D 1.3 potřebuje velkou přítlačnou sílu na zadní nápravu :D při pohonu na předek :D je to fakt děs... to radši budu jezdit s h**nem na střeše než s tímhle... na živo ty vypadá 100x hůř :D

Odesláno

Fuj.... Ale tohle Punto je stejne tak hnusny auto na tom se mozna uz ani nic zk**vit neda :D ..

Odesláno

ta devatenáctka mi nepřijde až tak hrozná na ty poměry co se tu vyskytujou ....výfuk fůj tahokov do nárazníku a zadek by byl o.k. výdech kapoty bych až tak nekritizoval. ale to přemračení se nějak nehodía přední nárazník bych volil trochu střídměji ale jinak aspoň tam není tescochrom ;)

Odesláno

No to je vec vkusu .... otec tohle auto mel (sedan, rok 94/95, vinova barva, 1,8benzin) a pamatuju si, ze se mi hodne libilo uz tehdy, prijde mi proste povedeny tak jak je - z vyroby .. A kdyz se mi takhle nejake auto libi mam tendenci naprosto neuznavat jakekoliv upravy (vyjma teda veci typu lity kola atd ..) :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...