Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bohužel kapka to trochu zkazila... Na úžasném \"křídle\" béječný nápis WRC, ale opravdová fajnovka to byla z boku - mohutný plastový prahy, velkej lev na boku .... snad to není někdo z klubu. Kolega se málem udávil smíchy :aut

post-25417-14109633408175_thumb.jpg

[upravil dne 20/9/13 17:41 od koblih69]

Guest servisman
Odesláno

ne v ČB jsem ji zahlídl asi 3x

[upravil dne 20/9/13 17:48 od servisman]

post-10650-14109633408465_thumb.jpg

Odesláno

pán rád vrtaný kotouče...teda plastíky před bubny-ze 2 metrů jsem to fakt sežral jako všichni :)

zta7.jpg

vydloubne mi prosím někdo oči?

z945.jpg

na této planetě už nechci žít :D

0l7s.jpg

a třešnička na závěr co mě poslala do kolen a začal jsem se smát

qgfm.jpg

holt když se jede na tiining tak se jede ať se děje co

0la6.jpg

zprvu jsem to bral jako vkus,protože jsem to nikdy neviděl...ale když to na srazu má každé 3. auto tak je to na blití

8gdw.jpg

Odesláno

Nevedel jsem puvodne kam to dat, nicmene vzhledem ke zvolenym barvickam jsem se rozhodl pro Nevkus :)

122gajn.jpg

1zfhclv.jpg

[upravil dne 26/9/13 08:46 od StibTo]

Odesláno

Tu zelenou jeste pochopim ... No ale na druhou stranu nema tuctovku, to je fakt. Proto pisu, ze jsem vahal :)

Odesláno

ta 206 je solidní :DD ..

a abych taky přiložil do kamen :D tady sem na něco narazil :D

Sitrojen Set iX

citroen-zx-14i-08.jpg

čím víc koncovek tím víc tunink :D

Odesláno
no comment :blicismajlik

No nechci aby můj příspěvek zapůsobil proti střízlivým úpravám svých autíček,ale nemohu si odpustit abych se nezeptal,zda tuningová auta,doplněna o spoustu laminátů,převařených plechů, s rozměrnými ráfky kol a gumami mohou projít technickou kontrolou bez problémů?

No a jako další moje poznámka je zda si někteří tuningáři myslí,že jejich ráfky,které trčí ven z aut s úzkou gumou a nebo s koly průměru 18-20 palců jsou až tak krásná,že nemusejí být praktická.

Když vidím ta auta tuningem zmršená,tak si myslím,že některá citelně upravena jsou hezká,ale ostatní se stanou neprodejná kvůli jejich znehodnocení jak neodborným zmršením vlastností podvozku,tak karoserií........brrrr.

Nejhezčí je opravdu jen citelný tuning a to třeba interiéru,které se stane obývákem,ale jinak když vidím ty přidělávané výfuky a nebo spojlery,uvažuji,že některé úpravy byly prováděny při duševní nemoci majitelů.:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...