Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
2.0 D Sport :DDDD .... obsah motoru : 1905ccm xD .....

nad tímhle už bych se v dnešní době nepozastavoval...ono je totiž normální, že žijeme v dementní době, kde 1.9 jsou 2.0...a kde 2.0 má 80kW namísto 89kW...tohodle jsou plné inzerce

Odesláno

To Berlingo nevypadá až tak strašne, ako niektoré tuzérske choré výplody:D

Inak aj ja som rozmýšľal nad falošným duplexom, je to zbytočnosť. Kebyže mám V6, tak budiž:D

Odesláno

před chvílí jsem tohle viděl z balkonu u nás v Pardubicích..bohužel než jsem doběhl pro foťák tak začal odjíždět..takže nejsou pořádně vidět detaily...

post-49719-14109631154119_thumb.jpg

Odesláno

však já neřekl že je hnusný je to perlička, bohužel tu není vlákno zajímavý tuning nebo tak něco, myslím že do vkusu to zase až úplně nepatří

jinak ta felda až na to teplé kolo docela ujde už tu byly mnohem větší obludnosti

Odesláno
Přemýšlel sem, že až mě odejde zadní část výfuku, že bych si udělal duplex, ale po tom co sem viděl tento inzerát tak do něj nejdu, vypadá to opravdu hrozně:

http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/berlingo/10508361?goFrom=list

Tady je vidět typická česká vychcanost, buchl to na předek, kapota se narovnala a nahodila jen základem, koupil se nejlevnějíš názarník bez laku a nahodí se pěkně na ceně, bo už je to tuningcar:D Tyčku vepředu už sem mu nechtělo opravovat, tak to tam dal bez ní:D masakr vychcanost!

Odesláno

ta Felda :D:D škoda, že nemám v autě kameru, včera jsem po Praze jel za \"tuněnou\" Feldou, na které si majitel chytře poradil s korozí na pátých dveřích :D jednoduše ty díry zasádroval :D:D větší prasárnu jsem dlouho neviděl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...