Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

V pohode, me pobavil ten obrat ... spis jsi mozna mel na mysli ze ma bohate zkusenosti v oboru nebo tak; obrat \"ma za sebou portfolio\" mi z titulu znalosti vyznamu toho slova prisel dost ulitlej .. ale nemusime slovickarit :papa

tomu se nebranim...

Ve smyslu sestavy nebo palety například různých produktů téhož výrobce (firmy) nebo individuálního autora, umělce – „výrobní portfolio“, „designerské portfolio“, „výtvarné portfolio“[1]

v souvislosti jeho realizacemi mi na tom tvrzeni nic extravagantniho neprijde, ale to je pochopitelne vec zvyku, pripadne nazoru.

A btw, povedzte mi, Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým výrazom z titulu znalosti vyznamu slova ?:myslim

Odesláno

V pohode, me pobavil ten obrat ... spis jsi mozna mel na mysli ze ma bohate zkusenosti v oboru nebo tak; obrat \"ma za sebou portfolio\" mi z titulu znalosti vyznamu toho slova prisel dost ulitlej .. ale nemusime slovickarit :papa

tomu se nebranim...

Ve smyslu sestavy nebo palety například různých produktů téhož výrobce (firmy) nebo individuálního autora, umělce – „výrobní portfolio“, „designerské portfolio“, „výtvarné portfolio“[1]

v souvislosti jeho realizacemi mi na tom tvrzeni nic extravagantniho neprijde, ale to je pochopitelne vec zvyku, pripadne nazoru.

A btw, povedzte mi, Kefalín, čo vy si predstavujete pod takým výrazom z titulu znalosti vyznamu slova ?:myslim

neeeee ja se do toho nechci poustet ! :D :D prosim :D

Odesláno
ta nevím či to tu už není ale toto no :myslim to sna ani na díly :D ten interiér celí zalakovaný včetně stropu :D a zaslepené šecky průduchy topení :D pán bude asi hodně divný :D

Jsou věci za které by bylo vhodné trhat nehty :bojim

Odesláno

Varnsdorf mesto predsudku ? Nevedel jsem .... ;) Jsi se jednou doslechl ze je v Holandsku urcitym zpusobem vice tolerovano konopi a hned je kazdy Holandan hulic, vid ? Trosku mene te upocene ceske \"malosti\" by to chtelo.

Odesláno
Odesláno

heh u toho fáčka zelenýho je aj video :D ... cca 2 minuty tam ukazuej auto pak si stračí mobil asi do kapsi a cosi tam dělá :DDD do něčeho tam mlátí :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...