vendelinek Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 http://www.novinky.cz/clanek/157602-video-eu-zvazuje-absolutni-zakaz-telefonovani-v-aute.html Já osobně bych to jen schvaloval Citovat
AnotherOne Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 To je blbosť. Jesť, piť a fajčiť to schvaľujem. To by potom museli zakázať aj rozhovor so spolujazdcom a náedne používanie navigácií, pretože tie tiež hovoria. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Já osobně za jízdy telefonu (někdy s, někdy bez HF), jím, piju i kouřím, ale celkově si mslím, že to volání s HF je z toho nejbezpěčnější. Když Vám zaskočí nebo spadne vajgl na zem nejde s tím nic nedělat. Když spadne telefon nic se v podstatě neděje. Citovat
MirasCC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 No jo, Novinky, co by člověk chtěl Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 zase další co bude další co si na nás vymyslí?? Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 zase další co bude další co si na nás vymyslí?? ZÁKAZ zívání a mrkání!!! Citovat
lape Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne To je blbosť. Jesť, piť a fajčiť to schvaľujem. To by potom museli zakázať aj rozhovor so spolujazdcom a náedne používanie navigácií, pretože tie tiež hovoria. Vydrž pár let a určitě se toho dočkáme,uvědomte si v jakém neskutečném státě a společenství EU žijeme.Tady v tom nšem bordelu je možné naprosto všechno. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Mě se to netýká. Já si vždy zastavím ať mám žízeň nebo hovor. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Mě se to netýká. Já si vždy zastavím ať mám žízeň nebo hovor. Nevím, jak by to dělali např. řidiči DHL nebo kdokoliv uprostřed dálnice. Pokaždý ze 150 zastavit, napít se a zase jet Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Tak to se u nás prosait nepovede, protože to je neohlídatelný. Nebo povede, ale stejně to nikdo z téhož důvodu hlídat nebude. Ale tyaky si myslím, že telefonování nebezpečnější, než jiné činnosti je. A není k tomu toho potřeba moc. Stačí začít diktovat seznam, nebo nějaký jednoduchý matematický, nebo logistický příklad. Okamžitě utíkaj myšlenky od řízení a věnování se situaci na silnici. A to i s HF. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Ja by sem len chtel vedet, ze kdyz mam v aute bluetooth handsfree, telefon ve vacku, a telefonuji, jak mi chteji dokazat ze sem telefonoval ? To jako budou s dalekohlady sledovat ci otvaram pusu alebo jak to chcou probuh zistit ? Aj tak im lidi na to serou, ja telefonuji taky, a tez bez HF... Citovat
Fusion Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Lubk0: v německu někdo prej vyhrál soud, když tvrdil, že si telefonem pouze zahříval nastydlý ucho Já si myslím že pokud je člověk rozumnej tak může telefonovat, jíst, pít, kouřit (ne nutně zaráz ) a nikoho nehrožuje. Ono občas i nastavení, hledání bluetooth věciček, ladění rádia za jízdy apod. taky není zrovna nejlepší. A dohlídnout na to můžou jedině cílenou hlídkou - v Brně je občas policajt s videokamerou na chodníku ale spíš kvůli pásům, nebo náhodou. Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Kdepak. Telefonování fak dobré není. Si někdy zkuste vyjednávat obchod a řídit u toho. Ale jak ohlídat telefonování s HF... to teda fakt netuším. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Kdepak. Telefonování fak dobré není. Si někdy zkuste vyjednávat obchod a řídit u toho. Ale jak ohlídat telefonování s HF... to teda fakt netuším. To dělá hodně lidí dnes a denně (táta a 2 strejdové) a nevím o tom, že by to byl takovej problém. Já dojednávám jiný věci než obchod, ale taky potřebujou zamyšlní a taky se ještě mic nestalo. Ono zamyslet se člověk může i bez telefonu (to se stalo mě a asi snad každýmu) a to je možná ještě horší, protože u toho člověk nemluví a úplně \"zatuhne\". Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: Edison Kdepak. Telefonování fak dobré není. Si někdy zkuste vyjednávat obchod a řídit u toho. Ale jak ohlídat telefonování s HF... to teda fakt netuším. To dělá hodně lidí dnes a denně (táta a 2 strejdové) a nevím o tom, že by to byl takovej problém. Já dojednávám jiný věci než obchod, ale taky potřebujou zamyšlní a taky se ještě mic nestalo. Ono zamyslet se člověk může i bez telefonu (to se stalo mě a asi snad každýmu) a to je možná ještě horší, protože u toho člověk nemluví a úplně \"zatuhne\". To, že to dělá hodně lidí neznamená, že to je bezpečné. Každé rozptýlení, odvedení pozornosti od řízení je špatné, na tom se snad shodnem. Včetně telefonování a to i s HF. Což ovšem neznamená, že bych byl zastáncem zakazování toho. A stejně je to věc nekontrolovatelná. Citovat
MatrixChose Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison To, že to dělá hodně lidí neznamená, že to je bezpečné. Každé rozptýlení, odvedení pozornosti od řízení je špatné, na tom se snad shodnem. Včetně telefonování a to i s HF. Což ovšem neznamená, že bych byl zastáncem zakazování toho. A stejně je to věc nekontrolovatelná. Ano, na tom se shodneme, ale abych řekl pravdu, když jedu někde v koloně dejme tomu třeba 80 km/h a nemám žádnou činnost, jsem opřený až dozadu tak začínám usínat ale přitom unavený nejsem, prostě se sníží krevní oběh atp. a to taky není v pořádku. Ono i to nebezpečný telefonování udržuje člověka \"vzhůru\". Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Tak to znám moc dobře... Kolony v pátek na A81, na A6 a dalších v něm... je to fak o zabití se i ve 40 km/h. :-/ Citovat
MirasCC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Zakázat se nechá ledasco, ale je to uhlídatelný? Tohle si musí každej přebrat sám, jestli je ten hovor natolik důležitej, že je potřeba ho vyřizovat hned, jestli opravdu tak pospíchám, že nemůžu na pět minut zastavit a hovor někde v klidu vyřídit atd. Krom toho je to absolutně neuhlídatelný a nepostihnutelný. Aspoň u telefonátů s handsfree zcela jistě. Za volantem se dějou mnohem nebezpečnější věci. Podle mě je to jen do senzace nafouknutá bublina, vzniklá na základě \"jedna paní povídala\". To někdo někde snad v žertu či opilosti plácnul, někdo to zaslech, zapsal a na Novinkách je z toho aféra - jak typický. Že je to blábol a totální nesmysl je vedlejší, hlavně že je článek a je o čem povídat Vzpomněl sem si na jednu Neonovu historku, to by bylo kvalitnější téma k diskuzi jak tohle Citovat
Vvitty Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 tohle je oproti jinejm nesmyslum prkotina... viz posledni hlaska o uvahach na zavedeni zvlastni dane na moderni komunikatory, GPS a podobna sofistikovana zarizeni treba to po zdaneni naopak povoli Citovat
buml Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 jo panacci, spousta z vas tam chtela a pro vstup hlasovala, tak si to uzivejte:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.