Meldik Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: meldal nedavno jsme byli v ty NISE......vstup drahej.....zacatek se posunul o 15 min kvuli uklidu.......kdyz jsme odchazeli, tak jsem se prestal divit, proc jim ten uklid tak dlouho trval.......nehoraznej bordel..... Viď, taky jsem tam byl a úděs po skončení byl velkej....dobytci... oni to smetou na lopatku.....nasipou do beliku......z nej zase do krabicek.....a sup na pult....a porad dokola... Citovat
jarajarda Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: meldal Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: meldal nedavno jsme byli v ty NISE......vstup drahej.....zacatek se posunul o 15 min kvuli uklidu.......kdyz jsme odchazeli, tak jsem se prestal divit, proc jim ten uklid tak dlouho trval.......nehoraznej bordel..... Viď, taky jsem tam byl a úděs po skončení byl velkej....dobytci... oni to smetou na lopatku.....nasipou do beliku......z nej zase do krabicek.....a sup na pult....a porad dokola... :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik Citovat
MJSytic Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 JJ, na tohle taky nemám nervy. Já bych to v kině zakázal. Jednou jsme byli s mladou na nějaký kreslený ptákovině - myslím že Wall-e a vedle si sednul taťka s dcerou. Ta měla blikací botičky a evidentně ten film nestíhala. Smála se jak debil, když se smát neměla a po 20min už jí to nebavilo, tak se snažila upozornit všechny, okolo, že jí svítěj boty. Její nagelovanej namachrovanej taťka, kterej měl tenhle výlet s dcerou evidentně za trest, si vyřizoval svůj kšeft přes PDA a o ní se nezajímal. Když pak odhadem 8letý slečince zazvonil mobil a začala se vykecávat, tak to Verča nevydržela a pěkně oba seřvala - to nabudilo i ostatní spolusedící, kteří se přidali a byl až do konce klid Citovat
pastorek Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: pastorek He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. byl už zvukový? Citovat
urdemala Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 já naštěstí vždycky když jdu do kina, tak na filmy, který nejsou zrovna trhák roku :-) takže tuhle jsme byli v multikině 2 páry, docela prdel.. no koukam, že jít na nějakou hitovku tak si vemu tlačenku s cibulí, a budu mlaskat ať si popkorňáci taky užijou zábavu Citovat
Vvitty Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: aka jsem to tuhle chtela s kamradkou zkusit, rikaly jsme si: budeme za rebelky....nepovedlo se, rychle jsme to sezobaly behem reklam, pak bychom se stydely asi nejsem spravna rebelka kecas minule nam vydrzel zhruba do prvni ctvrtiny filmu ale je fakt, ze v tom kine bylo asi deset lidi.... Citovat
pastorek Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: pastorek He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. byl už zvukový? Zvukový, farebný a dokonca i širokouhlý. Citovat
urdemala Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: pastorek He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. byl už zvukový? Zvukový, farebný a dokonca i širokouhlý. vinetou... Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: pastorek He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. byl už zvukový? Zvukový, farebný a dokonca i širokouhlý. vinetou... angelika Citovat
pastorek Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: urdemala Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: pastorek He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. byl už zvukový? Zvukový, farebný a dokonca i širokouhlý. vinetou... angelika Gejša Citovat
aka Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: aka jsem to tuhle chtela s kamradkou zkusit, rikaly jsme si: budeme za rebelky....nepovedlo se, rychle jsme to sezobaly behem reklam, pak bychom se stydely asi nejsem spravna rebelka kecas minule nam vydrzel zhruba do prvni ctvrtiny filmu ale je fakt, ze v tom kine bylo asi deset lidi.... kamaradko? Citovat
aka Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 a ten film to je jasny, to byl hotel modra hvezda! Citovat
Fusion Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Právě sem se vrátil z kina z Oni a musím uznat že se trochu chováme jak prasata ale bylo tam tak 15 lidí a většina se smála našim poznámkám. Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Apropo - byl jsem se ženou na Sněženky a machři po 25letech- doporučuji ... ...nechodit a pockat az to bude v tv. Citovat
Marcel505 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Když jsem byl naposled v kině, tak se vedle mě sedící kluk (asi 18 let) mohl smíchy zadávit, když tam někoho přejeli nebo mučili. Což o to, byli to zločinci, možná to vyvolalo úsměv na rtech, ale aby se tomu někdo smál jako blázen, to ne. By mě zajímalo, co si o něm pak pomyslí ta jeho holka... Třeba ráda SM... A bába vedle do toho kecala, tak jsem měl chuť jí něco říct. Citovat
Fusion Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Apropo - byl jsem se ženou na Sněženky a machři po 25letech- doporučuji ... ...nechodit a pockat az to bude v tv. To věřím, asi bych na to nešel. Poslední dobou sou ty český filmy vůbec takový o ničem. Já byl nedávno na Falcovi a to bylo dobrý. Ale člověk musí mít aspoň trochu zájem o jeho hudbu. Citovat
permonik7 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Taky jsme byli... na Sněženkách... [upravil dne 27/12/08 permonik7] Citovat
Pe.Tr Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: permonik7 Taky jsme byli... ...a blily... nebejt tam suchanek stema svejma kecama tak jsem odesel behem filmu. Citovat
permonik7 Odesláno 27. prosinec 2008 Odesláno 27. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: permonik7 Taky jsme byli... ...a blily... nebejt tam suchanek stema svejma kecama tak jsem odesel behem filmu. Ani ne... mně se to líbilo. Není to žádnej supertrhák, ale už jsem viděla podstatně větší bejkárny a bylo mi těch peněz vyloženě líto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.