Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Původně zaslal: meldal

nedavno jsme byli v ty NISE......vstup drahej.....zacatek se posunul o 15 min kvuli uklidu.......kdyz jsme odchazeli, tak jsem se prestal divit, proc jim ten uklid tak dlouho trval.......nehoraznej bordel.....:bojim

Viď, taky jsem tam byl a úděs po skončení byl velkej....dobytci...

oni to smetou na lopatku.....nasipou do beliku......z nej zase do krabicek.....a sup na pult....a porad dokola...:D

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

nedavno jsme byli v ty NISE......vstup drahej.....zacatek se posunul o 15 min kvuli uklidu.......kdyz jsme odchazeli, tak jsem se prestal divit, proc jim ten uklid tak dlouho trval.......nehoraznej bordel.....:bojim

Viď, taky jsem tam byl a úděs po skončení byl velkej....dobytci...

oni to smetou na lopatku.....nasipou do beliku......z nej zase do krabicek.....a sup na pult....a porad dokola...:D

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik
Odesláno

JJ, na tohle taky nemám nervy. Já bych to v kině zakázal. Jednou jsme byli s mladou na nějaký kreslený ptákovině - myslím že Wall-e a vedle si sednul taťka s dcerou. Ta měla blikací botičky a evidentně ten film nestíhala. Smála se jak debil, když se smát neměla a po 20min už jí to nebavilo, tak se snažila upozornit všechny, okolo, že jí svítěj boty. Její nagelovanej namachrovanej taťka, kterej měl tenhle výlet s dcerou evidentně za trest, si vyřizoval svůj kšeft přes PDA a o ní se nezajímal. Když pak odhadem 8letý slečince zazvonil mobil a začala se vykecávat, tak to Verča nevydržela a pěkně oba seřvala - to nabudilo i ostatní spolusedící, kteří se přidali a byl až do konce klid :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. :D

byl už zvukový? :D

Odesláno

já naštěstí vždycky když jdu do kina, tak na filmy, který nejsou zrovna trhák roku :-) takže tuhle jsme byli v multikině 2 páry, docela prdel.. no koukam, že jít na nějakou hitovku tak si vemu tlačenku s cibulí, a budu mlaskat ať si popkorňáci taky užijou zábavu

Odesláno
Původně zaslal: aka

jsem to tuhle chtela s kamradkou zkusit, rikaly jsme si: budeme za rebelky....nepovedlo se, rychle jsme to sezobaly behem reklam, pak bychom se stydely :D asi nejsem spravna rebelka :D

kecas :) minule nam vydrzel zhruba do prvni ctvrtiny filmu :D

ale je fakt, ze v tom kine bylo asi deset lidi.... :D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

He-he, tak takýto problém mi je úplne cudzí. Naposledy som bol v kine keď ešte v žiadnom nepredávali popcorn a neboli mobilné telefóny. :D

:D Zvukový, farebný a dokonca i širokouhlý. :D

Odesláno

vinetou... ;)

Odesláno
Původně zaslal: urdemala

vinetou... ;)

angelika

Odesláno

Původně zaslal: urdemala

vinetou... ;)

angelika

Gejša :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

Původně zaslal: aka

jsem to tuhle chtela s kamradkou zkusit, rikaly jsme si: budeme za rebelky....nepovedlo se, rychle jsme to sezobaly behem reklam, pak bychom se stydely :D asi nejsem spravna rebelka :D

kecas :) minule nam vydrzel zhruba do prvni ctvrtiny filmu :D

ale je fakt, ze v tom kine bylo asi deset lidi.... :D

kamaradko? :D

Odesláno

Když jsem byl naposled v kině, tak se vedle mě sedící kluk (asi 18 let) mohl smíchy zadávit, když tam někoho přejeli nebo mučili. Což o to, byli to zločinci, možná to vyvolalo úsměv na rtech, ale aby se tomu někdo smál jako blázen, to ne. By mě zajímalo, co si o něm pak pomyslí ta jeho holka... Třeba ráda SM...

A bába vedle do toho kecala, tak jsem měl chuť jí něco říct.

Odesláno

Apropo - byl jsem se ženou na Sněženky a machři po 25letech- doporučuji ...

...nechodit a pockat az to bude v tv.:blicismajlik

To věřím, asi bych na to nešel. Poslední dobou sou ty český filmy vůbec takový o ničem.

Já byl nedávno na Falcovi a to bylo dobrý. Ale člověk musí mít aspoň trochu zájem o jeho hudbu.

Odesláno

Původně zaslal: permonik7

Taky jsme byli...

...a blily...

:D

nebejt tam suchanek stema svejma kecama tak jsem odesel behem filmu.

Ani ne... mně se to líbilo. Není to žádnej supertrhák, ale už jsem viděla podstatně větší bejkárny a bylo mi těch peněz vyloženě líto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...