Fusion Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Připraven k spánku Do nory není cestička tak potřebuje pomoct Šup ho tam Tlapy visí ale stále je při vědomí Zabezpečit aby se nepřevalil Couvačka dvacet metrů, už kouká kde bude bydlet A může chrápat. Přes zimu dostane nějaký novinky, opravy a na jaře zas vyleze. [upravil dne 21/3/2009 Fusion] [upravil dne 15/5/2009 Fusion] Citovat
BoneDaddy Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Pěkná jeskyně pro pěkné auto. Jaké změny ho přes zimu čekají? Citovat
Medvěd Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Název příspěvku mě nejdříve pěkně vyděsil (sem si říkal co zase po mně kdo chce), ale jinak dobrý - není ale ten Méďa nějakej krátkej??? (podle mě jsou zajímavé Mercedesy pouze Ečka nebo Ska, zbytek už s Mercedesem nemá až tak moc společného). P.S. Já auto k zimnímu spánku neukládám - nejsem žádnej cíťa a tak se nebojím s autem jezdit celoročně (auto má sloužit = jezdit kamkoli se mě jako majiteli chce, ne že já, pokud zaprší, nasněží nebo bude jiná slota, budu jezdit sockou, aby se autíčku náhodou neušpinil spodek. [upravil dne 26/12/2008 Medvěd] Citovat
klm16 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 ten vysodzvizny mu nijako neuskodil ??? alebo ma specialne upravene lyziny na prevoz aut ?? Citovat
.mycTD Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: klm16 ten vysodzvizny mu nijako neuskodil ??? alebo ma specialne upravene lyziny na prevoz aut ?? evidentne to zveda za \'spunty\' pro hever -srab, ja zvedam pres eurovku [upravil dne 26|12|08 .mycTD] Citovat
Fusion Odesláno 26. prosinec 2008 Autor Odesláno 26. prosinec 2008 Změny: sportovní laděnej koncovej tlumič ATU (De), renovace kol - leštění límců, středy do antracitu (nejspíš), výměna nebo renovace startéru, oprava střešního okna (pokud seženu) a pár dalších blbostí. Medvěd: jojo, následník MB 190, je to relativně malý ale za to rychlý a pohyblivý. Jako sluhu sem koupil Partnerku klm: jak píše myc, je to na těch špuntech, trochu to možná přizvedlo plandající výfuk, ale to nevadí. Chtěl sem tam dát hranoly ale auto je moc nízký. Citovat
KoudaK Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Já takhle pomocí ještěrky přezouvám.. letní/zimní.. Citovat
ozzy56 Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Původně zaslal: KoudaK Já takhle pomocí ještěrky přezouvám.. letní/zimní.. ale když natíráš spodek--tak to nepřevracíš,že néé ???? :D Citovat
Fusion Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Startér vyměněn tak se může začít s blbostma. Prosím přesunout do tuningu Schöne Haube! Doppelauspuff! Citovat
Fx Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 ATU mam taky doma pripravene na BMW... Jsem na nej zvedavy Citovat
Fusion Odesláno 2. únor 2009 Autor Odesláno 2. únor 2009 Původně zaslal: Fx ATU mam taky doma pripravene na BMW... Jsem na nej zvedavy Za tácek Původní majitel měl nějakej malej objem soudě podle redukce o pár mm a mohl být na autě tak sezónu. V německu sem se díval 260€. Taky se těším až ho (snad zítra) napojím. A hlavně sedí přesně do orig. výkroje v nárazníku. Citovat
Fx Odesláno 2. únor 2009 Odesláno 2. únor 2009 Já ho koupil úplně nový, byl jen vystavený v obchodě, za 1200 Kč. Je určen přesně pro 323i E36 Jinak výfuky ATU vyrábí česká Soieta Aspoň tedy ty pro BMW určitě. Citovat
Béďa Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 pekne, pekne.. cim si strikal ten vyfuk jestli se muzu zeptat?? Citovat
Fusion Odesláno 3. únor 2009 Autor Odesláno 3. únor 2009 Černá barva na výfuky do 690°. Nebylo to nutný, jen sem tam odřenina. Prodává se i stříbrná, 180kč Baumax. Dneska napojeno, supr zvuk, zítra ještě dopasovat. Pokusím se zvuk nahrát. Citovat
Rejty Odesláno 3. únor 2009 Odesláno 3. únor 2009 medvídky tu moc lidi v lásce nemáaji nebio nemají...spíš se na ně moc nezaměřují...ihlavne co se tuningu týče:roll ale veľmi pekné Citovat
Fusion Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Nepovažuju to však za tuning, aji ty hrozný světla jdou pryč. Akorát si myslím, že to nepatří do Pokecu. Spíš rád ukážu na čem makám a pak poradím když má někdo podobný plány Citovat
Kvasky Odesláno 4. únor 2009 Odesláno 4. únor 2009 Původně zaslal: Fusion Nepovažuju to však za tuning, aji ty hrozný světla jdou pryč. Akorát si myslím, že to nepatří do Pokecu. Spíš rád ukážu na čem makám a pak poradím když má někdo podobný plány Pokud myslíš zadní světla tak ty se mi naopak líbí. Dle fotky jsou pěkné [upravil dne 4.2.09 Kvasky] Citovat
Fusion Odesláno 4. únor 2009 Autor Odesláno 4. únor 2009 Hrozný je možná moc silný slovo, nejsou zas tak špatný, k barvě auta sedí. Já se to snažím ale vyladit \"dobově\" a tyto světla jsou na tom moc \"moderní\". Navíc originál jsou krásně tvarovaný. Dobře vypadá tady tento Carlsson (1 z 5 kusů) ale tím směrem taky nechci, má ale ty orig zadní světla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.