Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Méďa musí hybernovat, nejlépe v jeskyni - už vylezl

Recommended Posts

Odesláno

Připraven k spánku

img0092ui5.jpg

Do nory není cestička tak potřebuje pomoct

img0095ol8.jpg

Šup ho tam

img0096np7.jpg

Tlapy visí ale stále je při vědomí

img0097hk6.jpg

Zabezpečit aby se nepřevalil

img0098ef4.jpg

Couvačka dvacet metrů, už kouká kde bude bydlet

img0099an6.jpg

A může chrápat. Přes zimu dostane nějaký novinky, opravy a na jaře zas vyleze.

img0101bh6.jpg

[upravil dne 21/3/2009 Fusion]

[upravil dne 15/5/2009 Fusion]

Odesláno

Název příspěvku mě nejdříve pěkně vyděsil (sem si říkal co zase po mně kdo chce), ale jinak dobrý - není ale ten Méďa nějakej krátkej??? (podle mě jsou zajímavé Mercedesy pouze Ečka nebo Ska, zbytek už s Mercedesem nemá až tak moc společného).

P.S.

Já auto k zimnímu spánku neukládám - nejsem žádnej cíťa a tak se nebojím s autem jezdit celoročně (auto má sloužit = jezdit kamkoli se mě jako majiteli chce, ne že já, pokud zaprší, nasněží nebo bude jiná slota, budu jezdit sockou, aby se autíčku náhodou neušpinil spodek.

[upravil dne 26/12/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: klm16

ten vysodzvizny mu nijako neuskodil ??? alebo ma specialne upravene lyziny na prevoz aut ??

evidentne to zveda za \'spunty\' pro hever -srab, ja zvedam pres eurovku :D

[upravil dne 26|12|08 .mycTD]

Odesláno

Změny: sportovní laděnej koncovej tlumič ATU (De), renovace kol - leštění límců, středy do antracitu (nejspíš), výměna nebo renovace startéru, oprava střešního okna (pokud seženu) a pár dalších blbostí.

Medvěd: jojo, následník MB 190, je to relativně malý ale za to rychlý a pohyblivý. Jako sluhu sem koupil Partnerku ;)

klm: jak píše myc, je to na těch špuntech, trochu to možná přizvedlo plandající výfuk, ale to nevadí. Chtěl sem tam dát hranoly ale auto je moc nízký.

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Fx

ATU mam taky doma pripravene na BMW... Jsem na nej zvedavy :)

Za tácek :super Původní majitel měl nějakej malej objem soudě podle redukce o pár mm a mohl být na autě tak sezónu. V německu sem se díval 260€. Taky se těším až ho (snad zítra) napojím. A hlavně sedí přesně do orig. výkroje v nárazníku.

Odesláno

Já ho koupil úplně nový, byl jen vystavený v obchodě, za 1200 Kč. Je určen přesně pro 323i E36 :)

Jinak výfuky ATU vyrábí česká Soieta ;) Aspoň tedy ty pro BMW určitě.

Odesláno

Černá barva na výfuky do 690°. Nebylo to nutný, jen sem tam odřenina. Prodává se i stříbrná, 180kč Baumax.

Dneska napojeno, supr zvuk, zítra ještě dopasovat. Pokusím se zvuk nahrát.

Odesláno

medvídky tu moc lidi v lásce nemáaji nebio nemají...spíš se na ně moc nezaměřují...ihlavne co se tuningu týče:roll

ale veľmi pekné:potlesk

Odesláno

Nepovažuju to však za tuning, aji ty hrozný světla jdou pryč. Akorát si myslím, že to nepatří do Pokecu. Spíš rád ukážu na čem makám a pak poradím když má někdo podobný plány :super

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Nepovažuju to však za tuning, aji ty hrozný světla jdou pryč. Akorát si myslím, že to nepatří do Pokecu. Spíš rád ukážu na čem makám a pak poradím když má někdo podobný plány :super

Pokud myslíš zadní světla tak ty se mi naopak líbí. Dle fotky jsou pěkné:super

[upravil dne 4.2.09 Kvasky]

Odesláno

Hrozný je možná moc silný slovo, nejsou zas tak špatný, k barvě auta sedí.

Já se to snažím ale vyladit \"dobově\" a tyto světla jsou na tom moc \"moderní\". Navíc originál jsou krásně tvarovaný.

Dobře vypadá tady tento Carlsson (1 z 5 kusů) ale tím směrem taky nechci, má ale ty orig zadní světla.

8390_19.JPG

804f_19.JPG

7cad_19.JPG

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...