Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak často měnit palivový filtr? (HDI)

Recommended Posts

Odesláno

Osobne si myslim ze pokud chci prohanet mnohem \"zdatnejsi\" protivniky ;) setrit na techto vecech proste nejde-ano komplet vymena bez prace je kolem 2-2,5tis/Kc ale toto proste neresime.

Odesláno

Taky dávám přednostně Purflux, ono se to dá sehnat i za docela rozumné ceny. Beru to tak, že \"když máš ovce, musíš mít i louku\". U benzínové pandy tohle tak nějak neřeším, ale na HDi´čka jsem opatrný...

Charlie 607: Purflux se dává v prvovýrobě.

[upravil dne 30/1/14 07:37 od rootsky]

Odesláno

Teď jsem koupil po dlouhé době naftový filtr Purflux, a vypadá, jak kdyby ho slepovalo děcko. A je v krabičce jen tak volně... Oproti tomu předtím koupený Champion bez chybky a v krabičce ještě zavařený ve fólii, tj. nehrozí znečištění prachem. Takže příště asi na milý Purflux už kašlu.

Odesláno

No já zatím beru jen originály koupený přímo u Peugeota, a když tak koukám po eshopech, tak tak rozdíl v cenách není zas až tak velkej a jestli se ušetří 2-3 stovky tak to nemá smysl. Mě spíše zajímalo kdo co dáváte. Já se obecně snažím kupovat všechny díly origo, i když montáž je buď svépomocí nebo u známého, samozřejmě pokud to jde a nejsou to nějaké speciality. Ale zatím jsem neřešil nic extra - rozvody, filtry, brzdy, kroužek ABS, a tyčky stabilizátorů za těch cca 45tis co jsem najezdil.

Odesláno

Ono to nema zadnou vypovidaci hodnotu ale v kombinaci s teplomerem oleje se da nejak tak poznat v jake forme olej je.

Purflux bez igelitu?Nebudu se hadat ale myslim ze u nas byl v nejakem \"pytliku igelitovem\"

post-36106-14109635291014_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...