koblih69 Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Značky jako Mann a pod. nemají jistě chybu. U paliváku pro HDI bych volil Purflux. Ti kdo šetří koupí levně slušný filtr třeba Champion. Citovat
Lihous Odesláno 29. leden 2014 Odesláno 29. leden 2014 Osobne si myslim ze pokud chci prohanet mnohem \"zdatnejsi\" protivniky setrit na techto vecech proste nejde-ano komplet vymena bez prace je kolem 2-2,5tis/Kc ale toto proste neresime. Citovat
rootsky Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Taky dávám přednostně Purflux, ono se to dá sehnat i za docela rozumné ceny. Beru to tak, že \"když máš ovce, musíš mít i louku\". U benzínové pandy tohle tak nějak neřeším, ale na HDi´čka jsem opatrný... Charlie 607: Purflux se dává v prvovýrobě. [upravil dne 30/1/14 07:37 od rootsky] Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Teď jsem koupil po dlouhé době naftový filtr Purflux, a vypadá, jak kdyby ho slepovalo děcko. A je v krabičce jen tak volně... Oproti tomu předtím koupený Champion bez chybky a v krabičce ještě zavařený ve fólii, tj. nehrozí znečištění prachem. Takže příště asi na milý Purflux už kašlu. Citovat
Charlie 607 Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 No já zatím beru jen originály koupený přímo u Peugeota, a když tak koukám po eshopech, tak tak rozdíl v cenách není zas až tak velkej a jestli se ušetří 2-3 stovky tak to nemá smysl. Mě spíše zajímalo kdo co dáváte. Já se obecně snažím kupovat všechny díly origo, i když montáž je buď svépomocí nebo u známého, samozřejmě pokud to jde a nejsou to nějaké speciality. Ale zatím jsem neřešil nic extra - rozvody, filtry, brzdy, kroužek ABS, a tyčky stabilizátorů za těch cca 45tis co jsem najezdil. Citovat
Lihous Odesláno 30. leden 2014 Odesláno 30. leden 2014 Ono to nema zadnou vypovidaci hodnotu ale v kombinaci s teplomerem oleje se da nejak tak poznat v jake forme olej je. Purflux bez igelitu?Nebudu se hadat ale myslim ze u nas byl v nejakem \"pytliku igelitovem\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.