Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

@pesastor tři auta vpravo stojí také poněkud dál, protože tam prostřední stojí křivě. Za normálních okolností se tam vejde 5 aut ale díky těmto jedincům je tam často o místo méně. Auto normálních rozměrů se tam vejde, nacpal bych tam i Coupé ale to už bohužel nejde kvůli dlouhým dveřím.. 

PS: Myslím že ti do mého času nic není - ale když už to potřebuješ vědět, tak jsme se spolubydlící zrovna umisťovali na balkóně lino, když jsme slyšeli vytočení motoru do omezovače. Mrknem z balkonu dolu a vidíme ho akorát parkovat.. Ve 24 letech se asi opravdu za důchodce považovat nemohu

Odesláno

@Rikic339 až zestárneš, budeš hrozný důchodce :myslim, taky bydlím na sídlišti, taky se semtam sousedi postaví tak, že místo pěti aut tam vejdou jen tři, a představ si-- někteří, co postaví auto tak blbě, jsou ve tvém věku 😯,ale ještě mě nenapadlo vzít foťák a dát to na net, přestože pak hledám flek dvacet minut, ono to totiž zítra na parkovišti bude zase jinak...

Odesláno
před 12 hodinami, Rikic339 napsal:

Na toto jsem poslední dobou strašně alergický - na sídlišti, kde je často boj o místa takto parkují důchodci.. Jasný, aby jim někdo neomlátil auto - jenže to auto je celý kolem dokola objetý klíčema.

Samozřejmě , že neznám místní situaci, ale vidím na fotce ten rozestup mezi auty.  Povím k tomu jenom jedno. Také se u nás "bojuje" o místo už po 16 hodině, ale nikdy nevíš proč to tak postavil.  Vem to podle mne a ještě snad nejsem důchodce.  😎

Někdy se soukám do auta jako užovka = dveře na 30 cm otevření , panděro zatažené a nos opřený o hranu dveří. Držkuju v duchu , zalezu a jedu. A pak ti najednou přijde životní situace , operační zákrok a pak ti přijedu a postavím auto tak šikmo , aby mi to nemohl ke dveřím nikdo nalepit.  Doma i u nemocnice dveře dokořán (takže minimálně jak ta modrá fabie) visím na nich a nejradši bych je vysadil. Hlídač na parkovišti u nemocnice , když mne viděl jak se bolestivě drápu ven, na mne jen houkl , že vedle mne nikoho nepustí. A opravdu. Když jsem z té nemocnice zase vylezl, stála vedle mne jen motorka. A věř že dostal dýško a ještě za rohem jsem se v duchu usmíval. A pak o pár dní později přijdu k autu a tam nějaký "mudrc" mi to "nandal" a postavil to šikmo na mne, abych neměl místo u dveří . . .  Jo byl to "borec a tvrďák" a do nemocnice jsem dorazil pozdě , protože jsem dlouho čekal na někoho, kdo se do auta byl ochotný nasoukat a povyjet mi ven z řady.

Ano také odsuzuji bezohledné parkování - už jsem tady také držkoval, ale ta modrá fabie není zrovna případ, který by sem patřil. To ten Brixtrův mameluk na hraně křižovatky ale určitě ano . . .  :papa

Odesláno

@Klemoň a to jsem se snazil trochu zabrat okolí, ono totiz jak vlevo, tak v pravo jsou parkoviste, a kdyby naaahodou tam bylo plno tak za barakem je parkoviste pro 80 aut 

Odesláno (upraveno)

v nemocnicích bude takových případů přibývat, protože když jde o zdraví (někdy o život), lidi budou odstavovat auta třeba na heliportech, např. u nás je místa kolem nemocnice hafo, ale parkovací místa se tam nestaví 😮, VŠUDE ZAKAZ STANI, proto i ten, co jde jen na kontrolu, je donucen vjet dovnitř😮, takže ZABIRA MISTO těm, co vjet autem do nemocnice musejí..., to stejné zaměstnanci nemocnice musí zaplatit roční parkovné, ale zaručené místo pro auto nemají ( mimo MuDr.), takže ho denně hledají, stejně jako pacienti...,který blbec tohle mohl vymyslet??, a to nepíšu o řidičích sanitek, kteří se proplétají nemocnicí se sirénou za starým dědkem, který je z této situace hotový (mám kolegu saniťáka, tak něco vím)

pochybuju, že jinde v republice je dopravní situace v nemocnicích a přilehlých místech jiná, navíc starých lidí přibývá..., osobně si myslím, že na kdejaké cypoviny, běžence, nemakačenka atd. je pěněz plno, ale na vybudování parkovacích ploch u nemocnic, nebo uvnitř nemocnic (tam kde to jde) , prostě nezbývá..., ono se to totiž okamžitě projeví nejen na psychice takové sestry, která půl hodiny hledá flek pro auto, přestože si platí  parkovné, ale i na všech lidech, co do nemocnice prostě musejí jít, třeba i některých doktorech, co mají možná pak operovat..., asi to příště na heliportu nechám i já, když nebude zbytí... :(

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

No a je to zase vo tom přístupu...nenajdu místo tak to prdnu na heliport...že tam lítají těžký a urgentní případy může být dotyčnému sumak...

Jako vážně o tom někdo může byť jen uvažovat? 🤮🤢

Odesláno

Ne to nejsem schopen pochopit !!!       Protože pokud jsi schopný řídit auto - tak nejsi těžký případ :blicismajlik  

Těžký případ je tvoje dítě , které nějaký debil srazil v obytné zóně rychlostí přes 50km/h a zlámal mu obě nohy, má vnitřní krvácení atd.    Pro tyto je určen heliport :bacha

A já pevně věřím , že jsi to s tím parkováním na heliportu nemyslel vážně . . . .  :roker

Odesláno

fakt nechápete :D  prdne to tam protože se mu v tu dobu dostane nejrychlejší pomoci , MP je tam do minuty a pokud zůstane v autě tak na psychárnu je to už otázka minut 

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

Ne to nejsem schopen pochopit !!!       Protože pokud jsi schopný řídit auto - tak nejsi těžký případ :blicismajlik  

Těžký případ je tvoje dítě , které nějaký debil srazil v obytné zóně rychlostí přes 50km/h a zlámal mu obě nohy, má vnitřní krvácení atd.    Pro tyto je určen heliport :bacha

A já pevně věřím , že jsi to s tím parkováním na heliportu nemyslel vážně . . . .  :roker

když nejsi schopen--tak někdy stačí trochu uvažovat, už jsi vezl někoho (mámu, tátu, ženu, děcko-mám pokračovat??), kdo ti řve bolestí v autě a ty ho nemáš v nemocnici kde zaparkovat, představ si auta i na chodnících a v místě, kde bys měl nemocného vyložit není místo ani na kolo

ale už se tu dohadovat nebudu, asi jste mladíci, co ještě nic nezažili :P  , jsou věci, které se musí zažít..., jinak i werich říkal, že s bláznama se hádá taky jen blázen:super

Odesláno

Plně s Klemoň souhlasím. Když už by to bylo opravdu tak urgentní jak popisuješ tak to píchneš před vchod a ne na heliport. Třeba v Pardubicích je před vchodem vyvýšená plocha kam můžou jen sanity (mimochodem hned vedle heliportu) a je tam samozřejmě taky zákaz vjezdu.

Odesláno (upraveno)

Promiň Ozzy ale jsi trapnej . . .   Tvoje argumentace je směšná . Můj věk už překročil nedávno půl století . Mám děti i vnoučata (maličká i pětiletá)   A vím jaké je to když potřebuješ někde zaparkovat s popáleninama 2. stupně.

A ano postavil jsem to před dveře nemocnice , ale na heliport bych to nepostavil nikdy. Sanitka si může stoupnout před tebe, za tebe, vedle tebe , ale vrtulník to na plné parkoviště neposadí.

A jenom jedna věc mne na tobě těší - že si dokážeš přiznat , že jsi bezohledný a sebestředný blázen .  A jestli to co píšeš myslíš opravdu vážně , tak na tebe nejsem naštvaný - je mi tě líto.   :xvul

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

@ozzy56 asi každej chápeme že když je to opravdu tezkej případ, který bys tam vezl, tak to prdne člověk co nejblíže vstupu i za cenu toho ze tam bude překážet...to se na člověka asi zlobit nikdo nebude...ale jet do nemocnice na kontrolu a postavit to na heliport je už přes čáru...

a byt nemam tolik letokruhu jako ty nebo klemon tak i když si psal ze bys to tam postavil, tak věřím že v krizové situaci to prostě zapichnes u vchodu a nebudeš mít čas řešit parkování...

Nechť je to nejhorší co je třeba řešit maximálně to parkování...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...