Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Tak ty máš starou 306ku tam by mě to nesralo tolik,jinak určitě tak neparkuju jako na fotce,stojim vždy daleko od aut u obchodu a u baraku u cesty,aby nějaký  debil nepřijel hned vedle mě  20cm aby se vešel mezi čáry a pak obuchal auto se starým verglem,což se mi stalo u předchozího auta z obou stran nemohl jsem vlézt do auta od té doby jsem tohle nesnáším :bacha

Odesláno (upraveno)

Felda

Seat cordoba 2005

Peugeot 407

Fotky vymazány

Já tě neznám a taky nechci znát punkáč,furt jen blbě komentuješ.Každý má svuj názor a za tím si stojí. Nepsal jsem že 306ka je vergl ale že už je stará ale třeba ji má zachovalou neviděl jsem ji.

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

Špatně jsi to pochopil, nemusíš ukazovat obrázky vozového parku, mě se jen nelíbil tón použitý na Medvěda.... Nejde přeci vůbe o to, jaký a jak starý auto někdo má, ne?

Jinak fyzickým útokem na netu nebo v hospodě hrozí jen slaboši a naivkové

Odesláno

Lukaydo, to je ovšem názor nedochůdčete alias člověka s vrozenou láskou k ostrovu Kréta

Spolu jsme husy nepásli, to pro ujasnění pojmů a dojmů

Na názory nějakýho mladýho ucha, co sežral šalamounovo hovno a má potřebu do všech témat "fundovaně" psát ty žvejky, tady není nikdo zvědavý. Aspoň si pamatuj, cos kde psal a drž se jednoho

Svůj názor tu prezentuješ a na to příchází reakce od jiných, to je smysl fora, jestli ti to na základce ještě někdo nevysvětlil

Ještě k této větě "Já tě neznám a taky nechci znát punkáč,furt jen blbě komentuješ.Každý má svuj názor a za tím si stojí" Toto platí jen do doby, kdy ti to někdo tvůj názor vyvrátí, víme?

Jinak to o troubech pořvávajících po jakýchkoliv inet forech a diskuzích, jak někde někoho zabijou a zlikvidujou, ukazuje obecně na jejich mentální zaostalost a velký srabáctví.... Toto platí všude i zde

Tohle vlákno je obecně z toho mála o blbech, který parkujou na přechodě a podobně, ale z 99% tu ukazujete fotky aut stojící osamoceně přes čáru a okolo něj místo a hrozně se tomu divíte.... Ukazujete důsledek a nehledáte příčinu. Ukájíte se nad někým, kdo vůbec blbě nezaparkoval.... Co ukájíte, vy ho rovnou soudíte

Případ z ciziny.... Viděl jsi někdy parkování ve velkých FR městech? Myslíš si, že tam někdo řeší nějaký lak či jemný ťukanec?

Rada na závěr, za všecky prachy.... můžeš si mě přeci zablokovat v profilu a už nikdy o mě neuslyšíš, ne?

PS: už se těším jak tento příspěvek nahlásíš a budeš si stěžovat.

PS2: I pro ostatní.... Všimli jste si jak potrefený husy opravdu hýkají a jak když dojdou argumenty, tak se píše něco o tom, jak se lidi nechtějí znát a furt se do krve obhajuje ten názor?

Odesláno

Potrefené husy nehýkají, to přenechávají oslům, potrefené husy se buď ozývají (low level philosoph edition) nebo kejhají (hi level philosoph sorcery) ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tome - to je první/poslední (okrajový) místo? V takovém případě se tak někdy stavím i já (hlavně s dodávkou) - aby mě ostatní řidiči mohli lépe objet. Pro lepší vysvětlení by byl možná vhodný obrázek, ale ten poskytnout neumím.

Odesláno

Medved : nn za tim jsou smerem ke kraji parkoviska jeste 2 mista. Je sice mozne, ze to tam postavil v noci, kdy nikdo jiny na parkovisti nebyl a tak nebylo mozne odhadnout kde by mela byt rada aut, ale spis se priklanim k tomu, ze to neresil a proste to tam na prasaka poslal ....

Guest Scratch
Odesláno

pokud je to tam kde myslim, tak to misto ma moc rada mestska, protoze tam je parkovani povoleno pouze majitelum takovych karticek..... :(

Odesláno

jj už před nějakou dobou ... ale já tam nikdy fízly neviděl a je fakt že tam často stojím po 17:00 parkoviště prázdné domorodci se asi s auty vrací později ...

Odesláno (upraveno)

Tak ty máš starou 306ku tam by mě to nesralo tolik...

Nech si ty kecy, troubo  :roker

E:sorry za OT

Upraveno uživatelem morepower
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...