Medvěd Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Kdybys to udělal mi tak to nepřežiješ Tady má někdo ramena přes celý záda, nohy až na zem a ruku v nočníku, viď? Lukaydo 407 ohodnotil 1 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Tak ty máš starou 306ku tam by mě to nesralo tolik,jinak určitě tak neparkuju jako na fotce,stojim vždy daleko od aut u obchodu a u baraku u cesty,aby nějaký debil nepřijel hned vedle mě 20cm aby se vešel mezi čáry a pak obuchal auto se starým verglem,což se mi stalo u předchozího auta z obou stran nemohl jsem vlézt do auta od té doby jsem tohle nesnáším Péťa, elton, Gabriel 307 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Předchozí bylo co za auto, že haníš 306? Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 (upraveno) Felda Seat cordoba 2005 Peugeot 407 Fotky vymazány Já tě neznám a taky nechci znát punkáč,furt jen blbě komentuješ.Každý má svuj názor a za tím si stojí. Nepsal jsem že 306ka je vergl ale že už je stará ale třeba ji má zachovalou neviděl jsem ji. Upraveno 26. leden 2015 uživatelem Lukaydo 407 punkac ohodnotil 1 Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Špatně jsi to pochopil, nemusíš ukazovat obrázky vozového parku, mě se jen nelíbil tón použitý na Medvěda.... Nejde přeci vůbe o to, jaký a jak starý auto někdo má, ne? Jinak fyzickým útokem na netu nebo v hospodě hrozí jen slaboši a naivkové Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Mám taky starej krám a bojím se o něj stejně jako kdybych měl nový, to není o tom kdo jak má starý auto. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 A o to mi jde kdyby na tvoje auto někdo sprejoval nebo si viděl jak ho odřel,tak taky na něho vyběhneš a dáš mu po tlamě Citovat
Laďa Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Lukaydo nějak si protiřečíš. Přečti si co jsi napsal ve 21:32 hod. a co ve 22:24 hod. Citovat
punkac Odesláno 26. leden 2015 Odesláno 26. leden 2015 Lukaydo, to je ovšem názor nedochůdčete alias člověka s vrozenou láskou k ostrovu Kréta Spolu jsme husy nepásli, to pro ujasnění pojmů a dojmů Na názory nějakýho mladýho ucha, co sežral šalamounovo hovno a má potřebu do všech témat "fundovaně" psát ty žvejky, tady není nikdo zvědavý. Aspoň si pamatuj, cos kde psal a drž se jednoho Svůj názor tu prezentuješ a na to příchází reakce od jiných, to je smysl fora, jestli ti to na základce ještě někdo nevysvětlil Ještě k této větě "Já tě neznám a taky nechci znát punkáč,furt jen blbě komentuješ.Každý má svuj názor a za tím si stojí" Toto platí jen do doby, kdy ti to někdo tvůj názor vyvrátí, víme? Jinak to o troubech pořvávajících po jakýchkoliv inet forech a diskuzích, jak někde někoho zabijou a zlikvidujou, ukazuje obecně na jejich mentální zaostalost a velký srabáctví.... Toto platí všude i zde Tohle vlákno je obecně z toho mála o blbech, který parkujou na přechodě a podobně, ale z 99% tu ukazujete fotky aut stojící osamoceně přes čáru a okolo něj místo a hrozně se tomu divíte.... Ukazujete důsledek a nehledáte příčinu. Ukájíte se nad někým, kdo vůbec blbě nezaparkoval.... Co ukájíte, vy ho rovnou soudíte Případ z ciziny.... Viděl jsi někdy parkování ve velkých FR městech? Myslíš si, že tam někdo řeší nějaký lak či jemný ťukanec? Rada na závěr, za všecky prachy.... můžeš si mě přeci zablokovat v profilu a už nikdy o mě neuslyšíš, ne? PS: už se těším jak tento příspěvek nahlásíš a budeš si stěžovat. PS2: I pro ostatní.... Všimli jste si jak potrefený husy opravdu hýkají a jak když dojdou argumenty, tak se píše něco o tom, jak se lidi nechtějí znát a furt se do krve obhajuje ten názor? Lukaydo 407 ohodnotil 1 Citovat
HonzaRez Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 Potrefené husy nehýkají, to přenechávají oslům, potrefené husy se buď ozývají (low level philosoph edition) nebo kejhají (hi level philosoph sorcery) ... Citovat
Haryk Odesláno 27. leden 2015 Odesláno 27. leden 2015 mankote žlutý pásek na autě , spíš jako recese, a tady se řeší ,,kravinky" a přitom to je na zasmání Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Parking like a D_I_C_K - you are doing it right : Citovat
Medvěd Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Tome - to je první/poslední (okrajový) místo? V takovém případě se tak někdy stavím i já (hlavně s dodávkou) - aby mě ostatní řidiči mohli lépe objet. Pro lepší vysvětlení by byl možná vhodný obrázek, ale ten poskytnout neumím. Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 Medved : nn za tim jsou smerem ke kraji parkoviska jeste 2 mista. Je sice mozne, ze to tam postavil v noci, kdy nikdo jiny na parkovisti nebyl a tak nebylo mozne odhadnout kde by mela byt rada aut, ale spis se priklanim k tomu, ze to neresil a proste to tam na prasaka poslal .... Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 pokud je to tam kde myslim, tak to misto ma moc rada mestska, protoze tam je parkovani povoleno pouze majitelum takovych karticek..... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. únor 2015 Odesláno 10. únor 2015 jj už před nějakou dobou ... ale já tam nikdy fízly neviděl a je fakt že tam často stojím po 17:00 parkoviště prázdné domorodci se asi s auty vrací později ... Citovat
morepower Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 (upraveno) Tak ty máš starou 306ku tam by mě to nesralo tolik... Nech si ty kecy, troubo E:sorry za OT Upraveno 13. únor 2015 uživatelem morepower Citovat
JIMI 07 Odesláno 9. březen 2015 Odesláno 9. březen 2015 fantastické záběry no co k tomu dodat někdo to neřeší Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.