Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

:D tak to jsi toho ještě moc nezažil :D třeba já jsem měl i v práci zpestření :D jdu na parkoviště naší firmy pro jednu věc do auta a když dojdu zpátky v prodejně už je nějaká cizí ženská za pultem a jde k našemu firemnímu umyvadlu, no tak jdu za ní a říkám : Paní, co tady děláte... ? A ona na mě : Na hřbitově neteče voda, tak kde si jí mám asi nabrat :D to mě taky dostalo... bez optání nám vleze do prodejny a jde si nalít vodu do konvice :D a takové lidi já potkávám :D

Odesláno

Dneska u Lidlu v Řepákově, frajer s mazdou rovnou na chodníček mezi autama jak kdyby přijel po přechodu a ještě tak nakřivo, že když sem chtěla projet vozejkem tak sem si musela dávat bacha abych neškrábla to správně stojící auto a toho pitomce. Měla sem sto chutí ten vozejk nechat ujet a udělat mu pěkně obrys.... 

Odesláno (upraveno)

Už se nedivím, že někteří parkují jak parkují.

Dnes jsem jel na smíchově za Peugeotem, už od ulice kde jsem na něj trefil, se mi zdálo že se motá jak nudle v bandasce. Blinkry nezná, tak jsem si od něj držel odstup. No bylo mi to stejně h***o platný, když se snažil zaparkovat do šíkmého místa, tak se jal couvat, než jsem ale stihl jakkoliv zareagovat, čti zkouknout zrcátka a začít případně couvat, abych mu to umožnil, tak jsem ho měl v čumáku. Myslíte, že si všiml, že do mě nacouval, přitom i přes sešlápnuté brzdy jsem popojel vzad? Ne, parkoval dál.

Tak jsem vystoupil, zpucoval ho na dvě doby jestli je normální, a zeptal se ho jestli je vožralej, vůbec mi střízlivě tedy nepřipadal, ale neřešil jsem, zkouknul jsem nárazník, naštěstí náraz pohltili ty dvě černé bradavice.

Smutný konec tomu je, že to je "kolega" ze stejné práce, která si razí heslo: Jasně, starostlivě a odpovědně.

Myslíte, že se alespoň potom omluvil, co zjistil, že jsme z jedné práce? NE.

Opravdu se pak nedivím, že někteří parkují tak jak parkují. (teď si to nevztahujte coupečkáři na svoje leštěnky :-P )

EDIT: Tak se omluvil....sice to bylo opět na delší vysvětlování, ale omluvill.

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno

A byl ožralej ? jako nevšimnout si že do tebe najel ..... no stala se mi shodou okolnosti dost podobna vec s 407, ted v pondeli, dedek couval az mi do auta nacouval do boku a uz uz se mel k odjezdu ... tak jsem mu zaklepal na okynko ze do me nacouval a ze to budeme resit. Svitili jsme na to misto baterkou a ani u nej ani u me nic nebylo. Omlouval se ....tak jsme to nechali byt. Jeste se me ptal jestli za to neco nechci.

Ale je to k vzteku, tak kdyz neumim parkovat nebo vyjizdet tak si aspon poridit dozadu senzory, vzdyt to stoji dnes par korun, ne ?  :myslim

Odesláno

StibTo do mě nacouval chlápek,kterej měl senzory a když sem se s ním hádal,tak mi na to řekl,že mu tam nic nepípalo,tak do mě vlastně nenajel.Sice nárazník jsem měl prasklej,ale jak do mě prdnul,tak se to rozjelo pořádně. :D

Odesláno

no sice to neni zazitek s parkovani ale vlastne sme oba stali :mad:

na 2 proudovce sem predjel pomalu jedouci vozidlo (klasika Avie) - dojedu ke krizovatce na cervenou a najednou takove jemne postuchovani zezadu

kouknu do zpetneho a ta Avie do me jemne asi 3x drcla - schvalne

tak sem do nej lehce nacouval  :bacha  (felda s taznym)

borec vybehl a zacal se rozcilovat tak sem ho uzemnil slovy ze si zacal - skocila zelena ja se rozjel a odjizdim sledoval me az na konec mesta - pri te prilezitosti sem si vsimnul ze ztratil predni SPZ

Odesláno (upraveno)

StibTo: Nevím jestli byl ožralej, tvrdil že ne, že před chvilkou vstával...ale na ulici se motal jak nudle v bandasce...zkouknul jsem nárazník a jel dál...

málem jsem si pro něj ještě došel v práci, páč mě ještě osočil, že jsem se mu lepil na prdel. Tak jsem mu řekl, že jsem jel v dostatečným odstupu, jinak bych to do něj napral já a ne on do mě a v době kdy "parkoval" jsem už stál dobrej metr a půl za ním.. A též prý, že jsem spěchal tak mě nechtěl zdržovat...Uvažování některých lidí je tedy na :bacha

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

:D už ani na fóru neumí lidi správně parkovat své příspěvky :D

Jinak takových idiotů je všude plno...proto parkuji v poslední řadě přes 2 místa :D ale jak to teď čtu, tak to aby se člověk bál vůbec vyjet :D Nemám sice leštěnku ale mám své auto rád :D proto radši zaparkuju vždycky dál a radši si dojdu :D

Upraveno uživatelem Wext
Odesláno

Takhle se parkuje v Žamberku u Pověřeného úřadu. Městská policie je nejspíš s někde s radarem nebo na náměstí kontrolují jestli mají auta parkovací lístek za oknem. :bachapost-35961-1419240717,9341_thumb.jpg

Odesláno

skoda ze sem nemel sebou vcera fotak :P
u kauflandu asi v polovine parkoviste zaparkovanej Nissan NAvaro (pick-up) pres 2 pruhy a jeste nakrivo - a napravo od nej stali vsichni stejne
nalevo byly asi inteligentnejsi tam stali vsichni normalne rovne

Odesláno

S tím nacouváním - aneb na co je dobré mít kameru... :P

Naprosto se nehodlám s někým dohadovat, prostě když se to stane a dotyčný se dohadovat zkusí, vytáhnu telefon, zavolám policajty s tím, že vypadá ožralej nebo pod vlivem drog a je agresivní, a hotovo dvacet. Ještě podle situace si to celé zároveň natáčet na druhý telefon, kdyby fakt nějaké takové sklony jevil.

Odesláno

Jak píše oddie : na svojí 807 mám kameru za čelním oknem sehnal jsem celkem šikovnou mám ji připevněnou tak že zepředu není ani moc vidět kryje se se zpětným zrcátkem. V Globusu na Čerňáku na mě nacouvala panička s ofroudem a zklidnilo ji až když jsem ji řekl že celý její manévr je zaznamenaný a že okamžitě volám PČR aby ji přijeli vyřešit. Nakonec vytáhla pětilitr a abych je nevolal že když bude potřeba tak tu škodu dorovná a ten pětilitr že je záloha na škodu. Nakonec se mi povedlo sehnat přední nárazník za dvojku v mojí barvě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...