Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak, že se malují čáry podle starých norem na starý auta, to už je zas jiný povídání, aby se zkolaudovalo víc míst :)

Jinak já teda téma coupe ukončím fotkou, jak to probíhá za normálních okolností, když u nás parkují normální auta a řidiči, kteří nevezou zrovna želvičky a přítelkyně, tím pádem nás na ulici zaparkuje o nějaký to auto víc... :super

normalne.jpg

post-15568-0-26371500-1416385697_thumb.j

Upraveno uživatelem budvar
Odesláno

Když zaparkujete jak se má, tak vám to někdo omlátí. Když zaparkujete na prasáka s rezervou, tak to někdo vezme klíčem. Když mám plechovku, která mě má někam přemístit (a zvlášť X let starou), tak s tím počítám, obojí se může stát. A naopak, když má někdo auto, které musí nutně každou sobotu tři hodiny mýt a leštit, tak s ním asi nejezdím každý den celý den, a tím spíš ne ve městě, ne?

Odesláno (upraveno)

vis proc Hurvajzi je to vystupovani s coupe jinde?

protoze kdyz otviras dvere, tak jedna tretina tech dveri je v podstate za tvymi zady. Tudiz je v mem pripade musim otevrit uplne a posunout sedacku uplne dopredu. Bez ohledu na to, ze kdyz nekdo vystupuje ze zadnich mist, tak to je teprve mazec. Ale kdo nezkusil vylezat u obchodaku, nebo spis nalezat do auta, vedle kteryho z kazdy strany stoji Touareg, ten to nikdy nepochopi....

jp a 406 ma dvere otviraci skoro do pravyho uhlu, ale coupe ne.

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

kdo chce hleda zpusoby...kdo nechce hleda duvody... :)

ja v aute vozim vetsinou dve deti (5let+1rok).

Malej ma uz skoro rok ortopedicke problemy a nesmi zbytecne chodit takze ho z auta nosim....kdo ma deti vi jak moc je nutne otevrit dvere...ale nikdy by mi nenapadlo zaparkovat jako prase a omezit kohokoliv...vzdy se to da resit jinak...

Odesláno

Proč řešíte takový ''kraviny'', když je parkoviště poloprázdný, tak ať si každej stoupne, jak chce, ale když je o místo nouze, tak se chovám ohleduplně, aby zaparkovali i ostatní. Když jedem s coupe, tak většinou prostě spolujezdec vystoupí a pak se teprve zaparkuje, protože u coupe je fakt potřeba trochu víc místa, což u hypersuper, kde sou pidi místečka, kolikrát není a pak se souká člověk z auta, jak žížala :D

To, že je parkoviště prázdný když parkuji, tak neznamená, že za třeba půl hodiny nebude plný :papa

Odesláno

Scratch : je to marný  :D všichni moralizují,jak kdyby parkovali vždycky dokonale.Podám vysvětlení,ze kterého si dělají akorát prdel,takže bylo úplně zbytečný..Hurvajz,kterej viděl coupé akorát z dálky,vysvětluje jak se z toho leze,ale chtěl bych ho vidět jak by na první polohu dveří vylezl  :D  :D  by byla dobrá komedie.

Holt jste všichni borci no  :super

Odesláno

Po nákupech jezdím zásadně 206kou a když už výjmečně musím s coupe, tak jsem to dělal, dělám a budu dělat - zajedu někde dozadu na parkoviště a pěkně přes 2 místa :D

A teď do mě :D  :D  :D

Odesláno

No,tak aby jste se tu nehádali.

Čí pak je asi toto autíčko? :D

Máte tři pokusy k uhodnutí,víc ne !!! :D

Jde o zápis do Guinnessovy knihy rekordů :D

post-37377-0-82718000-1416406464_thumb.j

( a teď vážně:  Klatovy,u obchoďáku,pozdě odpoledne,nikde nikdo,snad 30st. ve stínu,

tuším někdy koncem června,cesta ze Šumavy,klima na 14st,no brutus,tak jsem si zajel

do stínu :D :D  :D )

Odesláno

kdo chce hleda zpusoby...kdo nechce hleda duvody... :)

ja v aute vozim vetsinou dve deti (5let+1rok).

Malej ma uz skoro rok ortopedicke problemy a nesmi zbytecne chodit takze ho z auta nosim....kdo ma deti vi jak moc je nutne otevrit dvere...ale nikdy by mi nenapadlo zaparkovat jako prase a omezit kohokoliv...vzdy se to da resit jinak...

To jak je to moc nutne bohuzel vidim na svych dverich, proto parkuju obcas jako prase, abych se tomuto vyhnul. Vyndat dite z coupe je trosku slozitejsi, ale da se. A ze sedana je to oproti coupe brnkacka. Nicmene neparkuju daleko od vchodu apod. ja parkuju tak, aby mi na karu primo dohlizela kamera. Vetsinou u tech kamer taky sedi nekdo znamej a autak mi i ohlida :D

Odesláno

Scratch : je to marný  :D všichni moralizují,jak kdyby parkovali vždycky dokonale.Podám vysvětlení,ze kterého si dělají akorát prdel,takže bylo úplně zbytečný..Hurvajz,kterej viděl coupé akorát z dálky,vysvětluje jak se z toho leze,ale chtěl bych ho vidět jak by na první polohu dveří vylezl  :D  :D  by byla dobrá komedie.

Holt jste všichni borci no  :super

Mužeš mi říct kde jsem vysvětloval jak se leze z coupe?? A pak už zase se do mě navážíš, já že jsem viděl coupe akorát tak z dálky, víš co, běž dělat na pisek bábovičky a nevotravuj mě svejma kecama, mam toho právě dost a nechci zase číst tvoje ukřivděný kecy, buď tak hodnej a nepiš sem už, leda že by jsi našel jiný coupe zaparkovaný přes čáru, ale tohle prosím už neřeš, je vidět že vučí mě maš nějakou averzi, tak toho nech než chytnu averzi vuči tobě já, a rozhodněti nehodlám davat jakykoliv body s výstrahou, to už jsi dostal v tomto vlákně jednou, takže bude nasledovat další level v pořadí

PS: Všichni normální lidi by se zasmáli a řekli by OK udělal jsem kravinu polepším se, mají pravdu že takhle se to nedělá, kdyby je někdo vyfotil takhle blbě zaparkovaný, jen ty musíš dělat komedii na tři stránky, za všechno muže jedna jediná tvoje pitomá arogantní reakce na tu fotku.

Odesláno

To, že je parkoviště prázdný když parkuji, tak neznamená, že za třeba půl hodiny nebude plný :papa

Myslím, že parkoviště u nějakýho marketu, když si stoupnu kilometr od vchodu a nikde kolem ani autíčko, tak nepředpokládám, že za 20min než nakoupím, bude všude plno...to těžko.

Odesláno

jedine o vanocich a to musim rict, ze obcas diky OC Novy Smichov kolabuje doprava v centru v okoli tohoto OC a i na spadovych OC jsou dost casto problemy s vjezdem i vyjezdem :D. Jeste ze ja mam mistecko u spravy firmy

Odesláno

Tak jasně, že jsou obchoďáky, kde parkoviště nestačí, ale to je skoro plný pořád a ne že by člověk přijel a nikde nikdo a najednou plno...

Odesláno

nijak, tohle je v praxi nepouzitelny kde mas prostor udelat takovejhle smyk ? :) ....

Odesláno

nijak, tohle je v praxi nepouzitelny kde mas prostor udelat takovejhle smyk ? :) ....

A ještě na českejch silnicích.... :D

Odesláno

No na nasich by pri tomhle smyku nechal obe napravy a jeste si pri tom nas*al do gati :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...