Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Jj je, hlavní tah na Šumperk skrz náměstí. Ta dodávka stojí v horní části náměstí nad parkovišťěm, které je po pravé straně při průjezdu od Hradce. ;)

Odesláno

Takhle parkuju já !!! Máš s tím nějakej problém? Měl si v té ulici málo místa? Dovolil jsem ti uveřejnit moje auto i SPZ ?!

Aby jsi se nepo....   . Ty si SPZ schováváš aby ji na ulici někdo neviděl??  Nevidim jedinej duvod proč by sem tu fotku nemohl dát, není na ní nic než to co je běžně vidět na veřejnosti. A to že parkuješ jak parkuješ a ještě se kvuli tomu čílíš mi přijde celkem vtipný :D

Odesláno

joooooo, a zkusil jste nekdo vubec nekdy nastoupit do coupe, kdyz vedle vas zastavi z kazde strany nejaka X5? je to fakt voser a skoro se neda. Ja Johnyho i chapu :D

Odesláno

Scratchi: jojo :D vždycky když si říkám jak je tam místečko přesně pro mě, zaparkuju a pak koukám že dveře sice otevřu ale je mi to prd platné, protože jak sou dlouhé tak ta škvíra je na můj velezadek příliš malá :D následuje krasojízda po sídlišti a hledání nějakého jiného, normálního místa, kde ty dveře otevřu abych aspoň vylezla... A nedej bože když chci vytahnout psa ze zadních sedaček:D to potřebuju otevřít ty dveře celé :D a že to moje coupé je prcek třeba oproti 406 nebo 407... :D

Odesláno (upraveno)

Nojono ale to si ty ..... A ja to napisu.... Omezenci ....... neumi predstavit. Hlavne ze maj vsude plnou hubu kecu...... :-) :-) :-) :-)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Tohle je trošku nepochopitelný. Takže proto že mám coupe se postavím přes 2 místa, proboha kde to jsme, co kdyby to udělal každej, to by jste prskali coupe necoupe, ale takhle, to je vlastně naprosto v pořádku

Třeba tady dával Johny palec Šaldovi jak pěkně vytrestal debilně parkujícího, a náhle když udělá on to samé tak je král - http://www.peugeot-club.com/topic/37428-parkuju-parkujes-parkujeme/page-14#entry1498007

Škoda že poblíž nebyl takovej Šalda taky

No, omezenci prostě :D :D

Odesláno

Já nic řešit nezačal, to ty, a řikej si hochu někomu jinýmu, třeba dětem na piskovišti :D

A když na to přijde, tak právě mám na starosti takovýhle a jiný hovadiny na foru, ale to ty nemužeš nikdy pochopit

Odesláno (upraveno)

Tohle je trošku nepochopitelný. Takže proto že mám coupe se postavím přes 2 místa, proboha kde to jsme, co kdyby to udělal každej, to by jste prskali coupe necoupe, ale takhle, to je vlastně naprosto v pořádku

Třeba tady dával Johny palec Šaldovi jak pěkně vytrestal debilně parkujícího, a náhle když udělá on to samé tak je král - http://www.peugeot-club.com/topic/37428-parkuju-parkujes-parkujeme/page-14#entry1498007

Škoda že poblíž nebyl takovej Šalda taky

No, omezenci prostě :D :D

Plnej souhlas - mít kupé neznamená, že jsem ostatním nadřazen, i když by si to majitelé těchto "plechovek" jistě přáli (a zhusta se tak už teď chovají).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

já si myslim, že v mnoha případech jde o normální lidi, kteří jsou schopni zaparkovat do vyhrazeného parkovacího místa, je jedno jestli má ten člověk coupé nebo ne. Prostě si člověk koupil auto, který chtěl/potřeboval a to je tak nebo onak designovaný. Coupé má delší dveře, obvykle i širší prahy a je potřeba trochu více místa na "pohodlné" vylezení z auta. 

pak je spousta takových řidičů, kteří zaparkujou na prasáka a je jim jedno, že auto vedle nich ty dveře neotevře a je jedno jestli to je coupé nebo ne. Já třeba dneska parkovala u Hornbachu, zrovna tam nebylo moc míst tak sem vzala co bylo. Mamlas nalevo s nějakym SUV na šišato, zasahoval v podstatě do dalších dvou parkovacích míst, druhý auto to samé, tak jsem zaparkovala do vyhrazeného pruhu s tím, že když tam kluci tak krásně zaprkovali tak si poraděj i s tim jak vyparkovat, když se tam někdo vecpe tak jak má. Pro jistotu sem si jejich a své stání vyfotila. Nevim jestli mi to k něčemu kdy bude, ale když mi to někdo odře tak aspoň budu vědět kdo :D Naštěstí to byli šikulové a jeli tak pěkně parkovat nejspíš domu před barák :)

No... taková nezáživná příhoda z parkování..... :D

Btw to co udělal Šalda to fakt palec nahoru :) originální řešení :) 

Odesláno

No, mělo by hlavně lidem, kteří se postaví na prostředek mezi dvě stání, dojít že každá mince má dvě strany, mají sice jistotu že je nikdo neodře, ale zase mají také celkem velikou šanci že ten soused co přijede po noční domů a nebude mít kde zaparkovat vezme klíče a to auto s níma obejde, takže ted co je lepší ;)

Odesláno

Proč by měl soused, co přijede pozdě a nemá kde zaparkovat, likvidovat klíčem auto, které stojí správně ve vyhrazeném prostoru pro parkování tzn mezi čárama? Asi sem to nepochpila :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...