Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Parkuju, Parkujes, Parkujeme ....

Recommended Posts

Odesláno

Ještě to mohl postavit jen půlkou auta přes ty dvě místa, aby částečně blokoval i průjezd a bylo by to absolutně dokonalý :D

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

stal sem z druhe strany toho mista na kosiky s boxerem a problem s nastupovanim ani vystupovanim sem nemel

EDIT:

ta dlazba je standartne 165mm siroka
je tam 17 sedych a 1 cervena rada

dle odhadu ma parkovaci stani 2240 mm octavie potazmo peugeot i se zrcatky je siroke cca 1900 mm ??

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

MJ : stojim presne na care, pokud si pamatuju, tak ten vedle kdyz jsem prijizdel mel dokoran otevreny bocni dvere .. a vedle me k plotu by se auto uplne v pohode veslo ;) Takze to fakt neni to same jako klauni od obchodaku na fotce od Lukase ..

Odesláno

Netvrdím, že to je stejný. Jen, že když pak ostatní odjedou a ty tam zůstaneš stát se zadním kolem na čáře a předním v druhém pruhu, tak to pak taky těžko někomu vysvětlíš :D

Odesláno

nálepkujete ty lidi? Kámoš mi říkal o těch nálepkách parkuju jak blb nb tak něco, že mu pomohli zbavit se jednoho typana, co parkoval před jeho barákem neustále tak, že zabíral dvě místa...tak se vás chci zeptat, jestli jedete nálepky taky a jak moc je to účinný? :D

Odesláno (upraveno)

Jo delal jsem to .. myslim ze jsme mel ty modrobily "parkuju jako ko*ot" .. no jednoho typa na kraji nasi ulice/za rohem jsem vyprudil tak, ze na HUP skrinku v plote u toho baraku co pred nim parkoval vyvesil odvetny text ... pak se ta firma odstehovala, tak ted pro zmenu jak kkti parkuji rodice, co do toho baraku vozi decka do matersky skolky .. je fakt, ze moc mista tam ale celkove neni, tak to nehrotim (zatim)

Upraveno uživatelem StibTo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...