Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

TRIPPLING - funkce komfortního blikání

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj.Je to sice každýho názor,ale já to nemusím.Mám to na služební fobii.Včera jsem málem kvůli tomu doblikávání boural.Respektive si to ten druhý účastník provozu špatně vyložil.Jel jsem v levém pruhu a vídím,že auto předemnou odbočuje,tak jsem před křižovatkou(ještě přerušovaná čára),hodil pravý že ho objedu.No a to doblikávání si člověk jedoucí zprava vyložil tak,že odbočuju a vjel mi tam:DTak toť má zkušenost....

Odesláno

A keby si nemal trippling ako by si to riešil? Jedným bliknutím? To by nemusel zbadať iný vodič, ktorý na chvíľu pozrel napr. do spätáku. Ale aj tak, pri tom zariadení o ktorom sa bavíme sa dá bliknúť iba raz (pozri si môj príspevok hore).

Odesláno

Pokud mohu doporučit i po dohodě s Ferry, tak je dobré do koupit patici (na obrázku horním pravém rohu=cena 2,-Kč) na micročip, aby se nemusel pájet na přímo:

post-7387-14109615577565_thumb.jpg

Odesláno

na tripling si ale člověk musí zvyknout. Máma má Focus a stále si stěžuje že se jí občas rozblikají blinkry sem tam, ať jí tu páčku vyměnim. Myslíte že se ta funkce dá nějak vypnout ?

Odesláno

mě to nevadí, ale ona do toho občas špatně ťukne - třeba při přepínání dálkových a pak furt vztekle mačká blinkry doprava a doleva. Jsou lidé kterým některé věci nevysvětlíš, bylo by pro ní lepší aby tripling neměla.

Odesláno
Pokud mohu doporučit i po dohodě s Ferry, tak je dobré do koupit patici (na obrázku horním pravém rohu=cena 2,-Kč) na micročip, aby se nemusel pájet na přímo:

jak si pokročil?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak už se stavebnice tripplingu složená. Je pravda, že plošní spoj není nejkvalitnější. I krabička je poněkud nepraktická, jelikož je uprostřed místo na šroub, takže nelze připevnit splošní spoj = trippling!! Ted ještě zbývá zapojit do auta.

post-7387-14109616153327_thumb.jpg

Odesláno

do starsich modelu 406 (96-99 a mozna jeste i modely 99-01 neMUX) se ten varovny system, ktery pri prudkem brzdeni rozsviti vystrazna svetla dal koupit jako originalni prislusenstvi v Peugeotu

ty novejsi verze s MUX siti uz to umi a staci to povolit pres diag

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...