sefi79 Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 Ahoj.Je to sice každýho názor,ale já to nemusím.Mám to na služební fobii.Včera jsem málem kvůli tomu doblikávání boural.Respektive si to ten druhý účastník provozu špatně vyložil.Jel jsem v levém pruhu a vídím,že auto předemnou odbočuje,tak jsem před křižovatkou(ještě přerušovaná čára),hodil pravý že ho objedu.No a to doblikávání si člověk jedoucí zprava vyložil tak,že odbočuju a vjel mi tam:DTak toť má zkušenost.... Citovat
lubokpz Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 A keby si nemal trippling ako by si to riešil? Jedným bliknutím? To by nemusel zbadať iný vodič, ktorý na chvíľu pozrel napr. do spätáku. Ale aj tak, pri tom zariadení o ktorom sa bavíme sa dá bliknúť iba raz (pozri si môj príspevok hore). Citovat
sefi79 Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Přesně tak.Já se svým bliknu tak jednou max. dvakrát:super Citovat
Edison Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 Kdyby ta bliknutí nebyla tři, ale jen dvě, tak bych o tom možná i uvažoval. To by se ale musel přepsat SW. Citovat
OK406 Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 Pokud mohu doporučit i po dohodě s Ferry, tak je dobré do koupit patici (na obrázku horním pravém rohu=cena 2,-Kč) na micročip, aby se nemusel pájet na přímo: Citovat
victory Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 na tripling si ale člověk musí zvyknout. Máma má Focus a stále si stěžuje že se jí občas rozblikají blinkry sem tam, ať jí tu páčku vyměnim. Myslíte že se ta funkce dá nějak vypnout ? Citovat
victory Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 mě to nevadí, ale ona do toho občas špatně ťukne - třeba při přepínání dálkových a pak furt vztekle mačká blinkry doprava a doleva. Jsou lidé kterým některé věci nevysvětlíš, bylo by pro ní lepší aby tripling neměla. Citovat
xavier Odesláno 17. únor 2011 Odesláno 17. únor 2011 u novejsich aut pres diag mozna jo u môjho by to šlo cez diag? Auto v popise. Alebo doinstalovať krabičku? Citovat
Durko Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Pokud mohu doporučit i po dohodě s Ferry, tak je dobré do koupit patici (na obrázku horním pravém rohu=cena 2,-Kč) na micročip, aby se nemusel pájet na přímo: jak si pokročil? Citovat
Durko Odesláno 26. únor 2011 Odesláno 26. únor 2011 mne to už fičí k spokojnosti. nejaké foto som dal do mojho vlákna Citovat
OK406 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Tak už se stavebnice tripplingu složená. Je pravda, že plošní spoj není nejkvalitnější. I krabička je poněkud nepraktická, jelikož je uprostřed místo na šroub, takže nelze připevnit splošní spoj = trippling!! Ted ještě zbývá zapojit do auta. Citovat
comm Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Moj osobny nazor je ten ze uzitocnejsie by bolo keby sa montovalo vystrazne zariadenie pri plnom zoslapnuti brzdoveho pedalu. Citovat
Edison Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 No... jenže to není jen o míře sešlápnutí pedálu. Tenhle systém je taky poněkud sofistikovanější. Citovat
asaad Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 jj jak rika Edison...popis a moznost koupe treba tady : http://www.cybertronic-labs.cz/product/detail?id=28 Citovat
Ferry Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 do starsich modelu 406 (96-99 a mozna jeste i modely 99-01 neMUX) se ten varovny system, ktery pri prudkem brzdeni rozsviti vystrazna svetla dal koupit jako originalni prislusenstvi v Peugeotu ty novejsi verze s MUX siti uz to umi a staci to povolit pres diag Citovat
Péťa Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Hmm, kolikpak za to můžou v Peugeotu chtít? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.