Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

z vlastni zkusenosti mel jsem 6000K a 4300k a jednoznacne je lepe videt s 4300K,ta na mokru,snehu i normalne!!a ja jsem ted H.I.D. negativni-) chystam se na technickou:roker

a pravdepodobne zustanou normalni zarovky,ptz se chystam vymenit auto za novejsi a zrejme padne los na Volvo V50 neo Toyota corolla Verso

[upravil dne 14/12/08 hudy]

Odesláno

gasaxx: kluci mají pravdu, 10 000k už rozhodně na normální ježdění není. Taky se přikláním k max 6000K. Mám je taky, jsem plně spokojený a je to maximum co bych si tam dal. Jinak není co řešit, xenony jsou téměř stejný. Tobě tak doporučit možná koupi slim ballastů aby si je tam někam vměstnal. :)

genzer: nemáš foto jak vypadá svícení s těma Osramkama? Buď z auta nebo fotku proti autu. Děkuju.

Edison: tak to rozhodně nezapomeň pořádně zdokumentovat pokud do těch \"čoček\" půjdeš. ;)

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

gasaxx: kluci mají pravdu, 10 000k už rozhodně na normální ježdění není. Taky se přikláním k max 6000K. Mám je taky, jsem plně spokojený a je to maximum co bych si tam dal. Jinak není co řešit, xenony jsou téměř stejný. Tobě tak doporučit možná koupi slim ballastů aby si je tam někam vměstnal. :)

genzer: nemáš foto jak vypadá svícení s těma Osramkama? Buď z auta nebo fotku proti autu. Děkuju.

Edison: tak to rozhodně nezapomeň pořádně zdokumentovat pokud do těch \"čoček\" půjdeš. ;)

Je to vlastně jednoduchý... Odmontovat světlomet, sundat přední sklo, vyndat stínítko žárovky v klopenym světle, namontovat čočku, namonovat přední sklo, namontovat světlomet do auta, zapojit, seřídit. :-) Všechno jsem zatím našel na netu a jeden světlomet mám v autě rozebranej na pokusy, abych zjistil, jestli a jak to půjde. :-) Jinak mám ještě objednaný HB4/3000K do mlhovek. Halogen v mlhách ři xenonech v hlavních je dost k ničemu.
Odesláno

já jsem v pátek přešel na 3000K v potkávačkách a už v sobotu mi pan policista domlouval, abych s těma světlama něco udělal, že prej to nějak divně svítí :-) ale musim říct, že v mlze vidim luxusně

Odesláno

jinak ještě jeden tip - jelikož mě trochu děsí představa, že mi bude nějakej policajt zkoumat světla a hledat balasty, tak jsem je co nejlíp ukryl, nastříkal celý černou barvou a pak ještě stříknul olejem, aby se na ně pokud možno co nejdřív nalepil takovej ten prach co je všude kolem.. a kablíky co vedou k těm balastům mam omotaný černou izolačkou aby působily nenápadně :myslim ještě mam v plánu udělat v jednom místě, kde to je trochu vidět takovej falešnej kryt, aby se ztížil přístup ke světlům

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Je to vlastně jednoduchý... Odmontovat světlomet, sundat přední sklo, vyndat stínítko žárovky v klopenym světle, namontovat čočku, namonovat přední sklo, namontovat světlomet do auta, zapojit, seřídit. :-) Všechno jsem zatím našel na netu a jeden světlomet mám v autě rozebranej na pokusy, abych zjistil, jestli a jak to půjde. :-) Jinak mám ještě objednaný HB4/3000K do mlhovek. Halogen v mlhách ři xenonech v hlavních je dost k ničemu.

Na zas tak jednoduchý to není. Potřebuješ celý projektor, tzn. čočku i s parabolkou a clonou, takže nejspíš budeš muset řezat do původního reflektoru, aby se ti to tam podařilo dostat. Tavné lepidlo pak při takové operaci teče proudem. :)

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Na zas tak jednoduchý to není. Potřebuješ celý projektor, tzn. čočku i s parabolkou a clonou, takže nejspíš budeš muset řezat do původního reflektoru, aby se ti to tam podařilo dostat. Tavné lepidlo pak při takové operaci teče proudem. :)

Promiň, ale když chceš k něčemu něco napsat, tak se aspoň koukni k čemu to píšeš. ;-) K tomu, na co čekám nepotřebuju nic řezat, čočka je samozřejmě i s parabolou a clonkou a to v jednom kompaktním provedení s montáží do díry po původní žárovce. Tato konverze je opět vratná (i když ne tak jednoduše, jako v případě pouhé výměny žárovky za výbojku. Dyžtak tady ještě jeden link: http://img00.madeinchina.com/sellingLeads/973/153/9973153.bak.jpg .
Odesláno
Původně zaslal: Demo

edison - tak to uz muze byt zajimave, ale nemas strach, ze se ta cocka (vinou sve hmotnosti) urve ze standardniho drzaku na zarovku?

V ruce jsem to ještě neměl, ale to světlo má díru na žárovku celkem dost dlouhou, tam nejspíš problém nebude. U samotný čočky nevím, kdo ví, z čeho to je udělaný. Jak jsem psa, mám v autě jedno nepoužitlný světlo, tak to použiju na testy. Jestli bude možnost to dát na vibrační zkoušku, nechám ji udělat.
Odesláno

Původně zaslal: Fakir

Promiň, ale když chceš k něčemu něco napsat, tak se aspoň koukni k čemu to píšeš. ;-) K tomu, na co čekám nepotřebuju nic řezat, čočka je samozřejmě i s parabolou a clonkou a to v jednom kompaktním provedení s montáží do díry po původní žárovce. Tato konverze je opět vratná (i když ne tak jednoduše, jako v případě pouhé výměny žárovky za výbojku. Dyžtak tady ještě jeden link: http://img00.madeinchina.com/sellingLeads/973/153/9973153.bak.jpg .

Jo tohle... Tak to jsem přehlíd, sorry. :) Nicméně jsem teda taky zvědavej, jak to bude fungovat. :super

Odesláno

Oki, pohoda.. Jak to funguje jsem našel nějaká videa na netu. I nějaký ty monžtáže. Ale nikde jsem nenašel, jak to jde do P406, takže jsem na to taky zvědavej.

Odesláno

Jak tu někdo psal, není špatný ty balasty schovat.

Dneska na evidenčce se mě chlap ptal co to je, jestli to je od xenonů tak sem řekl, že sem to tak koupil a asi jo :) Dál už t nerozebíral.

Odesláno
Původně zaslal: Demo

Pred cca hodinou za mnou jel v Pisarkach bily Partner, myslel jsem, ze mu ty xenony picovole vymlatim....

Já dneska přes pisoár vůbec nejel :) Navic mám práglplacky tak na mě musí stejnak každej řvát,.

Odesláno

Je to vlastně jednoduchý... Odmontovat světlomet, sundat přední sklo, vyndat stínítko žárovky v klopenym světle, namontovat čočku, namonovat přední sklo, namontovat světlomet do auta, zapojit, seřídit. :-) Všechno jsem zatím našel na netu a jeden světlomet mám v autě rozebranej na pokusy, abych zjistil, jestli a jak to půjde. :-)

Zajímavá myšlenka. Jen bych rád věděl, jak se tam ta sestava dává. Původní žárovka se zasouvá zezadu tím otvorem pro patici žárovky a aretuje se tou pružinou do zobáčků. Pokud to tam vsuveš zepředu, tak se pak zezadu musí nějak upevnit ta přídržná patice původního tvaru a ta se uretuje jako klasická žárovka??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...